Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Wernard Bruining

Groenvrij!

Recommended Posts

Partijen met 1 standpunt bestaan zolang als een gedeelte van het electoraat daar behoefte aan heeft. Als je denkt dat de partij waarvoor je in grote lijnen zou stemmen het "toch wel haalt"(dus ook zonder jouw stem), vind ik de keuze op een 1 standpunt partij waarbij die partij 1 specifiek programmapunt verdedigt dat jou aanbelangt EN dat niet terdege behandelt wordt door de andere partijen, een zeer doordachte stem.

Zo`n partij zoals Groenvrij bijvoorbeeld kan er in dit geval voor zorgen dat (beperkte) wietteelt (zonder overlast, voornamelijk eigen gebruik) met nieuwe middelen verdedigd wordt en aldus de doorsnee thuisteler een stem krijgt in de tweede kamer. Over doorsnee, niet wietgerelateerde agendapunten worden d.m.v. internet enquete een in de kamer te verdedigen standpunt ingenomen door de verkozene.

Dus als je in grote lijnen vertrouwen hebt in de uitkomst van de verkiezingen (m.a.w. je vermoed dat de partij waarop je ZOU stemmen indien je niet op Groenvrij had gestemd toch wel de nodige zetels haalt) dan kan het toch haast niet anders als dat ieder Wietforum-lid z`n stem en steun aan Groenvrij geeft (ok, grootkwekers daargelaten) :specool

 

Of heb ik het nu mis ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of heb ik het nu mis ?

 

 

Nee hoor....je begint het juist zo goed te begrijpen.

Ga door...ga door !

 

SpeesCees :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waarom zou je uberhaupt op een partij stemmen, en welke?

Als je al niet op groenvrij stemt om wiet legaal te krijgen..

 

Ik zie namelijk geen enkele andere partij met een goed punt, waarvan ik ook geloof dat ze erachter staan of wat aan doen.

 

:specool

 

Er is wel een bestaande partij die alcohol en drugs onder dezelfde wetgeving wil , hetgeen overigens zeer logisch is . Dit betekend ook legalisatie en komt daarmee aardig dichtbij het Groenvrij standpunt .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klopt Atmo, maar gaan ze er ook over doorzeiken als het in eerste instantie niet lukt ? (kunnen ze later zeggen dat ze hun best hebben gedaan) :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een vraag die gedeeltelijk on en gedeeltelijk offtopic is. Ik zie het wel of mijn post verwijderd wordt.....

 

Anyway, wat ik mij dus afvraag is het volgende: als nieuwe partij hebben jullie dus 30 handtekeningen nodig per provincie, om uberhaubt te mogen bestaan. Iets wat ik niet wist. De partij voor de vrijheid heeft dit ook nodig neem ik aan. Kan me niet voorstellen dat ze die krijgen en vraag me af waar iedereen zich zo druk over maakt. Laten we eens kijken of die het halen, zien we gelijk hoe fucked up de maatschappij is. In plaats van al die doorstuur mailtjes en handtekeningenakties tegen de partij.

 

Verder hoop ik de Groenvrij de zetel haalt, het zou mooi zijn als ze ons geliefde plantje in een beter daglicht kunnen zetten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als het dan toch niet uitmaakt: teken dan ff :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

fuck de PVDA ;) goed we zullen tekenen voor gelderland :smoke ik zou zeggen we zien wel waar het schip strand. :bier wil wel eens zien hoe dit gaat lopen :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Er is wel een bestaande partij die alcohol en drugs onder dezelfde wetgeving wil , hetgeen overigens zeer logisch is . Dit betekend ook legalisatie en komt daarmee aardig dichtbij het Groenvrij standpunt .

 

 

welke dan, ik heb nog nooit 1 flink debat over legalisatie gehoord en ken geen 1 partij die zich der voor hard maakt, er is vast wel zo'n huigelpartij die het als partijpunt heeft.

Maar wanneer Donner zei het gaat niet door, zeiden ze ja en amen in koor.

 

Dus ze hebben der naar mijn weten nog nooit een vinger voor uitgestoken..

 

:bier

Ik ben wel blij.. :smoke

wor alleen zo depri van politiek.. :specool

 

Als we nu allemaal effe snel lid worden kenne we weer lekker over wiet lulle.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Klopt Atmo, maar gaan ze er ook over doorzeiken als het in eerste instantie niet lukt ? (kunnen ze later zeggen dat ze hun best hebben gedaan) :specool

 

Tja dat is discutabel .

 

Overigens zijn er in andere Europeese landen al mensen die vinden dan Nederland verder moet gaan op de weg die ze ooit ingeslagen is , namelijk van een verbod naar een gedoogbeleid naar legalisatie . Hier was een keer een reportage over bij een actualiteiten rubriek .

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Dokkie goed standpunt weer, iedere partij is bang voor gezichtsverlies als het niet uitpakt zoals de politiek zou willen. Want in de politiek is iedere partij bang dat het gehaalde doel niet behaald wordt , en dat is zo veel mogelijk INDERDAAD zieltjes winnen om weer VOOR te liegen. Eigenlijk gaat dit al jaren zo en dat is erg triest dat het zo ver moet komen. Maar onder druk van de E.U. en de V.N worden allemaal menselijke dingen erg onmenselijk, de euro wissel heeft voor denk ik meer als 80 % van de bevolking niet goed uitgepakt. De rijken zijn echt heel veel rijker geworden en over de onderste laag met inkomen maar helemaal maar niet te praten.

De morele kwestie is helemaal weg, het lijkt wel of er een stelletje zombies daar in Den Haag zitten , normaal nadenken is er tegenwordig niet meer bij. En dan maar helemaal maar niet over het handelen van de politiek te praten. De wereld wordt uitgepooiert als een hoer voor weinig centen. Totaal geen respect meer naar de normale manier van handelen en leven. De natuur wordt al 30 jaar bedreigd en nog elke dag worden er walgelijke dingen in de natuur gedropt als of het niks is, de bomen gekapt en alles verbrand omdat de mensen waar nog bos is niks te vreten hebben. We gaan de normale mensen Nu keihard aanpakken die proberen te overleven , terwijl de gehele Wereld Overheid niks goed te bieden heeft.

 

Ik hoop dat we naar een tijd toe gaan waar er wijze mensen de wereld kunnen Regeren(/helpen een beter leven te hebben want dit is waar het allemaal om gaat), en niet die geld beluste VARKENS die nu de wereld in een halve eeuw goed verkracht hebben . De laatste 300 jaar gaat het er niet meer om wie er het meest wijs is maar wie het meeste poen in het laatje brengt. En we zien nu bijna allemaal in DAT dit geen goede beslissing is geweest.

 

Open uw wijze oog en begin groen te zien help Groen Vrij !!!

 

Mvg Azarias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er is altijd wel een partij wat mensen aanspreekt, alleen er zitten ook vieze kanten aan. Belasting gaat ook naar goede dingen zoals denk aan, straatverlichting, rioolreiniging, onderhoud van plantsoenen en parken.

Dit zijn de dingen die ik waardeer maar 75% van mijn belasting word uitgegeven aan flitspalen en betaald het loon van de blauwpetten die mij zonodig een boete moet geven omdat ik met meer dan 3 man een frietje loop te eten in het winkelcentrum, zogenaamd hangen en dat mag niet, flikker tog op man!!

 

In iedere partij zitten 1 of meerdere goede standpunten in elke partij. MAAR... 99% van deze partijen gooien er maar met de pet na en lopen allemaal te schreeuwen en te ouwehoeren dat ze het beste voor hebben met de mensen, wat die mogool van een wouter bos nou weer door wilt krijgen is een of andere bejaarden belasting waar dit over gaat is me niet duidelijk en zal me ook 3 keer worst wezen!

 

In dit jaar heeft je stem bij je houden meer nut als je stem veggeven aan een partij waar je het niet mee eens bent.. je moet het voor de volle 100% eens zijn anders heeft het tog geen zin mensen

 

En dan nog wat, al die liefdadigheids organizaties doen volgens mij ook geen ene flikker 80% verdwijnt in eigen zak we lopen al tegen 50 jaar armoede aan te hikken in afrika en andere 3e wereldlanden, en het word steeds en steeds erger, weet je nog het filmpje met steun de vogels, de apen, de olifanten, de tijgers, de zoogdieren, de walvissen blabla!? waarom al die organizaties?... juist... omdat het goed geld verdient omdat mensen zo dom zijn om geld te doneren, kom nou tog mensen al die MILJARDEN die verdwijnen van de aardbodum en de armoede neemt alleen maar toe..

Mij maak je niet wijs dat het geld voor grotendeels naar de armen gaat in plaats van de grote bazen van die organizaties..

een vieze corrupte zooi is het in de wereld genoemd Aarde.

 

Greetz :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik heb jullie nieuws brief gehad.

Er zaten wat beginers foutjes in.

Bijvoorbeeld de links werken niet.

Voor de rest succes

 

Ja klopt...maar ergens half deze avond kloppen de links wel en kun je op de website van GroenVrij het formulier dat je nodig hebt uitprinten.

 

SpeesCees

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik kweek, of wouter bos, je buurman, of fokking koningin beatrix het leuk vind of niet!!

Legalizatie van wiet is vragen om een kettingreactie.. Dan krijg je straks allemaal mensen die heroïne en coke legaal willen hebben. Mensen mensen mensen verdoe je tijd niet..

Greetz :smoke

 

En ehhhhhh....Wat doe jij dan ? Toch hetzelfde als de politieke gasten die ons een wazig iets voorhouden. Dat wazige heet in de volksmond STIEKUM ! En jij kweekt vooralsnog stiekum...of je dat wilt of niet.

En als je goed leest....we gaan pleiten voor een beter gedoogbeleid ipv legelisering ! Er moet rust in de tent komen zónder dat we stiekum hoeven te doen.....PUNT !

Dus waar wij onze tijd zitten "te verdoen " voor mensen als jou....doe jij niets dan negatieve invulling geven.

Maakt niet uit hoor....de meesten zijn slimmer en zien dat we voor "ONS WERELDJE" gaan strijden !

 

 

SpeesCees ;)

 

 

mezelf als kiesgerechtigde op het papier laten zette?

hahaha, dan wordt het een nog groter circus als de LPF

 

We vragen je alleen om een steunformalier in te vullen en het stempeltje te halen op het gemeentehuis...dat kost niks anders dan wat tijd.

We hebben 30 steunstemmen nodig per district ( provincie)

Dat formulier is later op de avond ( 27 sept.) direct uit te printen op de site van GroenVrij.

www.groenvrij.nl < daar dus.

 

Stay cool :specool

SpeesCees

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ SpeesCees:

 

Volgens mij hou je jezelf voor de gek Cees.. we doen het tog allemaal "Stiekum"? of niet dan, jij kweekt tog ook of andere het leuk vinden of niet? dan ben je tog zelf ook stiekum bezig? jij zal tog ook altijd je blowtje blijven roken ookal moet je daar "illegaal" je planten voor kweken?

komop zeg.. jij wilt graag zien dat het "gedoogbeleid" beter word, met andere woorden dat ze minder snel langs je deur komen maar het alsnog doen.. Het gedoogebeleid moet gewoon voorgoed verdwijnen wil jij gewoon een keer zonder zorgen je planten willen kweken in de zomer, dat je een keer zonder problemen die 5 stuks (of meer als het er tog door mocht komen) kan laten staan, niet als de blauwpetten niks te doen hebben komen met allerlei onzin troep en ze tog mee nemen.

 

Cannabis is Illegaal in de wet, het Kweken ervan is niet toegestaan het word dus zogezegd gedoogd, dus we zijn genoodzaakt om het stiekum te doen tog? Als jij stiekum het juiste woord vind, dan ben ik stiekum.. dan wil ik niet weten welk woord je aan jezelf toeweid als "de grote SpeesCees" als je mij stiekum noemt als kruimelkweker ;)

 

nogmaals verdoe je tijd niet, je probeerd zogezegd "een boom te kappen met een broodmes" en deze boom moet het licht doorlaten dat jij graag op een beter doogebeleid of wat dan ook wilt laten schijnen

je hebt veel groter geschut nodig, zie het maar in.. ik ben jong maar dat zegt niet dat ik niet inzie dat dit er echt niet doorheen gaat komen.

Ik ben niet negatief, ik ben realistisch en dat je de waarheid niet graag hoort is jouw probleem, de waarheid is hard en ik weet 't als geen ander.

 

You need to Recognize Cees.. Het is niet anders

 

CannaBusinesss :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weet je, tis niet aan Groenvrij alleen om het blowers/growers utopia te realiseren, als ze 1 zetel hebben en inspraak hebben, dus met dezelfde euh, betere verbale vaardigheden en dicusiie technieken de waarheden over Mary Jane belichten in debatten.

 

Daardoor wordt het mogelijk om steun te krijgen en een meerderheid te creeren.

Na wat studies en onderzoeken zullen ze(coalitiepartijen) moeten inzien dat een gedoogbeleid nergens opslaat. en dat het als gewoon product veel beter intregeerbaar is..

 

Dit alles heeft een lange moeiljke weg, en de start is gemaakt..

Eerst moet dit gedoogbeleid, wat uiteindelijk bedacht is om normalisring van cannabis tot stand te brengen, veranderen waardoor het wietkweken voor allerlij doeleinden als normaal wordt gezien

Als het eenmaal als normaal product beschouwd mag worden kan het dus gelegaliseerd worden.

Bla Bla Bla Blalalalala :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het Zal er toch niet doorheen komen!! Denk ook aan veiligheid en misschien wel andere dingen.

 

Wat dacht je als het mag met 5 of 10 planten en in een flat of waar dan ook zouden vele mensen gaan kweken wat dacht je dan van brandgevaar. Want dat soort dingen blijf je toch houden. Want nu zijn het maar bepaalde mensen die het doen en deze weten ongeveer wat ze doen maar dan gaat iedereen maar wat aan klooien. :specool

 

Gr H

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja, idioten die met electriciteit spelen zijn er altijd. De meeste branden zijn volgens mij overigens onbewaakte kwekerijen. Inderdaad zijn het nu maar bepaalde mensen die het doen. Je hebt er slimme en minder slimme tussen zitten, en dat zal je houden. Vandaar dat we met ons forum ook zo'n belangrijke functie hebben voor die mensen: ze te helpen om het goed en veilig te doen.

 

Als jij wilt kweken ga je op zoek naar informatie niet waar? Tja, en dan kun je niet meer om wietforum heen ;). Lol of we stellen voor dat het verplicht in de brugklas onderwezen wordt :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het Zal er toch niet doorheen komen!! Denk ook aan veiligheid en misschien wel andere dingen.

 

Wat dacht je als het mag met 5 of 10 planten en in een flat of waar dan ook zouden vele mensen gaan kweken wat dacht je dan van brandgevaar. Want dat soort dingen blijf je toch houden. Want nu zijn het maar bepaalde mensen die het doen en deze weten ongeveer wat ze doen maar dan gaat iedereen maar wat aan klooien. :specool

 

Gr H

 

 

Kom kom, niet zo somber!

Als de repressie op de teelt afneemt komt er ook een einde aan het cowboy gedoe. Kijk b.v. eens naar G-tools.nl. mooie kweekkasten voor volkomen veilige thuisteelt, compleet met ingebouwde brandblusser die je planten ook nog eens niet beschadigd. Zo'n kast is veiliger als de gemiddelde oudere TV. Je krijgt dan ook weer overal wietplantjes op balkons en in tuintjes zoals de gewoonte was tot 1997. Ook veel meer mensen die naar de coffeeshop durven gaan. We worden er alleen maar beter van met z'n allen!

Nogmaals, ik ben nu niet voor legalisatie. Het woord alleen al houdt in dat de staat mag bepalen of je blowt of niet. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Laat de status quo nog maar een tijdje voortduren, maar dan met minder pressure s.v.p.

Wernard

Share this post


Link to post
Share on other sites
@ SpeesCees:

You need to Recognize Cees.. Het is niet anders

CannaBusinesss ;)

 

You need to Recognize Cees.. Het is niet anders.....zeg je !?

Kijk...laten we het er gewoon maar op houden dat jij jong en nog onbedorven slim bent,...en dat degenen, die o.a. voor jou hun energie inzetten, ouwe domme idealistische lullen zijn. Dat mág jij ook, daar ben je jong en onbezonnen voor. Maar strijd gaan zitten voeren hier daar heb ik geen tijd voor ...IK ga voor ONS belang...punt. Dus...de energie die ik heb gaat naar Groen Vrij. www.groenvrij.nl

 

Een ouwe lul.

SpeesCees :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Je hebt er slimme en minder slimme tussen zitten",idd wazzup!

 

 

Daarom ga ik persoonlijk echt niet meer stemmen!

_punt 1 ,verschrikkelijk goed bedoelt ,dat weet ik zeker !

maar betrf," de canabis" ,er zijn nou eenmaal

meer "non" blowers dan ................a la stjakka

pro blowers .................(correct if im wrong !)

 

 

_punt 2,Canabis zal mensen /Holland op dit moment totaal

niet aanspreken !Immers,Holland wordt op het moment

totaal uitgemolken betreffende (ziekenfonds ,etc !!!!)

(De euro die door je neus wordt geboort ??????)

En dat is allemaal ok?...............

 

_punt3,"Democratie".daar leven wij in ,maar mijn persoonlijke

vraag aan iedreen is ,................voel jij dat ook zo?

Ik bedoel ,eens in de 4 jaar stemmen ,op een partij '

waar je het "enigzins" mee eens bent "dat is dan ok"?

Paar partijen die compromieen sluiten (want "ja" ,de

middenweg is goed"?)Kijk ,wat dat heeft opgeleverd,

"mensen " ,"jan lul", wordt uitgeknepen en niet zo een

beetje ook !

 

 

Ps."Punt 1 is Permanente Internet Democratie, dat is duidelijk"

Dit punt vindt heel erg positief(licht uitgedrukt),mocht het niet

lukken wat betreft de stemmen ,dan hoop ik toch dat jullie

blijven geloven ,misschien niet alleen in "canabis ",maar in

een soort van vrijheid (normaal leven en geen f politie staat )

Meest vooruitstrevende punt van jullie (wernard /cees etc ).

vond ik eigenlijk het punt betreffende ................stemmen en

op de hoogte blijven via internet !Ik bedoel ........als je het voor

elkaar kan krijgen om ..."een referendum" ...via i net "als normaal "

gezien <voor elkar kan krijgen .....ik bedoel ,dat het normaal wordt

dat mensen meer inspraak krijgen over bv "gemeente besissingen"

en dat je kan beslissen als persoon .Dat zou vooruitgang zijn .

Dit punt van groenvrij is het meest positieve punt wat ik in tijden heb

gezien ,bij deze mn complimenten,..............niks geen arskruiperij ,

maar denk dat je met dit punt ,"vrije verkiezingen via i net "veel ,

veel meer kan berijken dan "canabis".

 

ps .ps ..

 

ach ,ik zal wel dom zijn ,ben ook maar een boer he .

groeten

Share this post


Link to post
Share on other sites

ps ps ps .om nog maar te zwijgen van het

ars kruip usa verhaal !.

 

 

een boer ,uit de achterheuk <

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Staff

Ik ben nu wel een belg, maar ik snap niet dat je zo negatief kan doen. Je kan er alleen maar baat bij hebben om te stemmen voor iets wat je ten goede kan komen, ook al geloof je niet in de kansen. Als iedereen zo denkt komt er nooit geen verandering in, integendeel, zoals je ziet worden ze alleen maar strenger. EN ALS ZE BIJ JULLIE NOG STRENGER WORDEN KUNNEN WIJ HET ZEKER OP ONS GAT SCHRIJVEN. :smoke :bier

Als er nu echt 60.000 stemmen binnenkomen (of meer), is dat toch iets waar ze rekening mee moeten houden? In een land waar geen stemplicht is, is dat toch wel een percentje van de bevolking of niet?

Bij ons ben je verplicht te gaan stemmen (2 uur aanschuiven volgende week :specool ), en moesten wij een partij als groenvrij op de lijst hebben staan hadden ze zeker mijn stem. ;)

 

grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi staff

 

Ik neem aan dat je het over mij hebt , :specool

Ik ben realistisch en als je mn post "goed"

leest ben ik zeker wel positief ,maar niet

over alles ,weet je wat het is staff,als je zegt

"nee ";dan is dat ook ok,ik zeg nee ,maar

geef enigsinds nog wat tips voor hun "goede

punten"....zodat ze er wat aan zullen hebben of

niet.Wilde alleen eerlijk zijn thats all .....

En ja ,weet je wat het is en wat moeilijk /makkelijk is ?

Er zijn 10000000000 meningen op deze wereld,

jan ,piet ,klaas ,allemaal geloven ze er heilig in .

Voor mij blijft het ,........het is maar een mening he .

En samen maak je een "definitie"........?

 

groeten van een boer uit de fucking achterheuk !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...