Jump to content

kobuz

Full member
 • Content Count

  2,627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About kobuz

 • Rank
  zubok

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

489 profile views
 1. Nog niet eerder gelezen, maar alsnog aan alle betrokkenen: succes en keep up the good work!
 2. Tnx allebei! Ik heb ook weer meer geleerd over het mooie plantje en tot wat het allemaal in staat is
 3. En lang drogen is het geworden! In de tussentijd ben ik vooral met andere (belangrijkere) dingen in het leven bezig geweest. Het kweken (en daarmee het forum) zal voorlopig ook op een laag pitje blijven staan, al kon ik het niet laten om vandaag toch nog wat (gekiemde) zaadjes in potjes te doen. Ben benieuwd of en wat er nog vanaf zal komen. Anyway, beter laat dan nooit, maar hier dan de afsluiting van het verslag: de oogst! Het is allemaal wat minder geworden dan we hoopten en hier is dan ook toch heel duidelijk dat een 70 watt lamp leuk is voor een klein plantje, maar niet om meerdere volle toppen te kweken. Op onverklaarbare wijze is mijn weegveer verdwenen dus een exact gewicht kan ik helaas niet geven. Ik denk zal dat het rond de 30-35 gram zal zijn, gezien het wel wat meer is dan de vorige keer (das was 26 gram als ik me niet vergis). Er zitten een paar lekkere topjes tussen en het ruikt heerlijk! Een hele frisse fruitige geur, ruikt vooral erg lekker tijdens het verkruimelen. Het is een beetje een lome stonedheid, die later geregeld lachkicks geeft Foto's: De lekkerste toppen met kleintjes er omheen, die ook goed weg te paffen zijn: Jammer dat deze niet dicht gegroeid is: Rechterpot met lekkere toppen voor mij, linkerpot met wat minder lekkere toppen (ook voor mij) en de zakjes voor mijn helpende huisgenoot: Al met al toch met een tevreden gevoel geeindigd en kan weer ff vooruit zonder de dure shop Verder wens ik iedereen succes met de huidige en komende kweken, waar ik vast nog wel een kijkje zal nemen zo nu en dan.
 4. Tnx, het zijn ook wel de beste toppen die je tot nu toe ziet. Ik heb het allemaal nat niet meer gewogen, ook aangezien ik de tweede plant gewoon op der kop heb gehangen (is lastig wegen zoals u waarschijnlijk wel weet ). We zullen het over een week of twee wel weten, ik ben ieder geval van plan om eerder te lang dan te kort te drogen dit keer.
 5. Dank je blowsterke! En je hebt helemaal gelijk, elk eigen rokertje is super (maar toch had ik wat meer gehoopt dit keer
 6. Gister de rest geoogst. Wat kleine toppies van de overgebleven plant en de complete andere. Ik ben bang dat in het midden van de grootste top beginnend rot zit. Nog niet dat grijzige wat snel los zit, maar wel bruinig hier en daar. Mijn huisgenoot vond van niet dus heb ik hem zo netjes mogelijk geknipt en apart van de rest te drogen gelegd. De rest van die plant in zijn geheel ondersteboven gehangen (wel al eea aan blad weggeknipt). De eerste vier toppen voelen al crispy aan en zien er erg mooi uit, dat zullen de beste zijn, de rest is afwachten. Later weer foto's.
 7. Misschien waren het wel 100 torren, je weet het niet. Wat je wel weet is dat je een andere plek moet zoeken, want daar staan je 'guerilla' planten schijnbaar niet veilig. Succes ermee.
 8. Ik denk dat we bij de gestressde plant te vroeg zijn gestopt met voeding geven en dat de plant daardoor rare dingen is gaan doen, kan iemand me hierover tips geven? Nu nog voeding geven lijkt me te laat gezien de staat van de plant, oogsten dan maar?
 9. Ik keek net eens wat beter naar de plant die de toppen maar laat groeien en groeien. Ik dacht wtf zie ik nou, volgens mij een mannelijke bloem of 'banaan', maar dan wel een die open is. Dit is de beste foto die ik erop kreeg, kan iemand zeggen of dat inderdaad een mannelijke bloem is? De plant is zichzelf helemaal op aan het gebruiken, dus echt lang kan ze niet meer staan denk ik en het zou mooi zijn als de toppen daar ook nog wat harder op worden. Ook ben ik nog steeds bang voor rot, net ook weer een bruinig blaadje uit een top getrokken. Het ziet er niet uit als de rot die ik van de zomer heb gezien, maar misschien wel zsm alles neer halen... Mannelijke bloem?
 10. kobuz

  Scroggen

  Je kan ook LST doen, dan buig je hoger gelegen toppen naar beneden, waardoor alles evenveel licht krijgt. De gebogen toppen groeien vanzelf weer mee naar boven. Dan zit je niet vast aan een net en als het geslacht is getoond haal je de mannen er tussen uit en probeer je de overgebleven vrouwen over je ruimte te verdelen.
 11. Eergister dus 4 toppen van een van de planten geknipt. Vanavond denk ik de rest van die plant te knippen, zit nog wel wat lekkers aan: De mooiste top die er eergister af kwam: En samen met de andere 3 erbij, goed voor zo'n 40 gram nat: De andere plant die blijft de toppen maar uitbouwen, dus die geven we lekker de tijd. Wel jammer dat er veel blad tussen zit, maar dat komt denk ik doordat we maar een 70 watter hebben... wordt vervolgd
 12. Dank u dank, vanavond zullen de eerste in mijn mini droognet verdwijnen
 13. Zozo bbb, das wat kleiner dan het laatste wat ik van jou zag . Ziet er wel weer supernetjes uit!
 14. Dank je tomas , ik (we) ga ook in delen oogsten, de vraag is dus alleen wanneer met die eerste toppen te beginnen...ik gun ze nog twee dagen (zo lekker slapen) volgens advies van KTM
×
×
 • Create New...