Jump to content

clay

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About clay

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. clay

    Wie Wel En Wie Niet?

    "live long and prosper "
  2. clay

    Wie Wel En Wie Niet?

    Jouw vraag is ook jouw antwoord als je goed naar je vraag kijkt . cliche vraag =cliche antwoorden nml.......pietje rookt en growt ... jantje rookt niet maar growt wel ........klaasje rookt wel maar growt niet . janklaase rookt alleen...........janusje...growt maar smoked niet ...
  3. clay

    Groenvrij!

    @ dokki Ik las net dat iemand zei, er zijn meer nietbowers dan blowers en daarom zou legalisatie niet realisties zou zijn. Er zijn in Nderland meer niet-cristenenen dan christenene en het CDA heeft toch een meerdereheid aan stemmen gekregen,??!?!?!??! Er zijn in nederland meer arme als rijke maar vvd had een meerderheid. Onze democratie wordt gestaafd op de groep die komt opdagen om te stemmen Idd ,maar waarom zou ik ook moeten gaan stemmen.....op partijen die compromieen sluiten om de haveklap.Resultaat mag er wezen ,het is wat jezelf zegt of waar het op neerkomt dat het een zooitje is en dat we lekker achter amerika aanlopen. Daarom haalde ik het positieve punt aan van groenvrij over ....mensen actief mee laten stemmen via het net .Er zouden hier in nederland veel veel meer referenda gehouden moeten worden betreffende inspraak en beslissingen van de regering .Echt wel dat mensen dan meer geintresseerd zijn in politiek.Het is eigenlijk te schandalig dat "het volk" practisch over niets meebeslist .Eens in de 4 jaar verkiezingen and thats it . vb .voor een referendum was misschien het afghanistan verhaal..........er wordt zomaar eventjes voor ons besloten dat we even wat manschappen sturen om amerika te helpen ...o nee,het was in het kader van "wederopbouw",wat een aanfluiting !Daarom denk ik dat als je een referendum via het internet kan invullen en je stem kan geven ,de politiek veel meer zou leven en je het volk ook echt democratisch laat wezen.Ik zal wel mn stem uitbrengen op groen vrij ,al is het alleen idd om wat te laten horen .1 van de redenen waarom ik gestopt ben met blowen is omdat er shit wordt verkocht .En ben benieuwd wat een "kleine partij kan ",dus bij deze . @ cees ........geen stem zou ook een stem zijn ,nml je zou laten zien dat je het er niet mee eens bent.
  4. clay

    Groenvrij!

    hoi staff Ik neem aan dat je het over mij hebt , Ik ben realistisch en als je mn post "goed" leest ben ik zeker wel positief ,maar niet over alles ,weet je wat het is staff,als je zegt "nee ";dan is dat ook ok,ik zeg nee ,maar geef enigsinds nog wat tips voor hun "goede punten"....zodat ze er wat aan zullen hebben of niet.Wilde alleen eerlijk zijn thats all ..... En ja ,weet je wat het is en wat moeilijk /makkelijk is ? Er zijn 10000000000 meningen op deze wereld, jan ,piet ,klaas ,allemaal geloven ze er heilig in . Voor mij blijft het ,........het is maar een mening he . En samen maak je een "definitie"........? groeten van een boer uit de fucking achterheuk !
  5. clay

    Groenvrij!

    ps ps ps .om nog maar te zwijgen van het ars kruip usa verhaal !. een boer ,uit de achterheuk <
  6. clay

    Groenvrij!

    "Je hebt er slimme en minder slimme tussen zitten",idd wazzup! Daarom ga ik persoonlijk echt niet meer stemmen! _punt 1 ,verschrikkelijk goed bedoelt ,dat weet ik zeker ! maar betrf," de canabis" ,er zijn nou eenmaal meer "non" blowers dan ................a la stjakka pro blowers .................(correct if im wrong !) _punt 2,Canabis zal mensen /Holland op dit moment totaal niet aanspreken !Immers,Holland wordt op het moment totaal uitgemolken betreffende (ziekenfonds ,etc !!!!) (De euro die door je neus wordt geboort ??????) En dat is allemaal ok?............... _punt3,"Democratie".daar leven wij in ,maar mijn persoonlijke vraag aan iedreen is ,................voel jij dat ook zo? Ik bedoel ,eens in de 4 jaar stemmen ,op een partij ' waar je het "enigzins" mee eens bent "dat is dan ok"? Paar partijen die compromieen sluiten (want "ja" ,de middenweg is goed"?)Kijk ,wat dat heeft opgeleverd, "mensen " ,"jan lul", wordt uitgeknepen en niet zo een beetje ook ! Ps."Punt 1 is Permanente Internet Democratie, dat is duidelijk" Dit punt vindt heel erg positief(licht uitgedrukt),mocht het niet lukken wat betreft de stemmen ,dan hoop ik toch dat jullie blijven geloven ,misschien niet alleen in "canabis ",maar in een soort van vrijheid (normaal leven en geen f politie staat ) Meest vooruitstrevende punt van jullie (wernard /cees etc ). vond ik eigenlijk het punt betreffende ................stemmen en op de hoogte blijven via internet !Ik bedoel ........als je het voor elkaar kan krijgen om ..."een referendum" ...via i net "als normaal " gezien <voor elkar kan krijgen .....ik bedoel ,dat het normaal wordt dat mensen meer inspraak krijgen over bv "gemeente besissingen" en dat je kan beslissen als persoon .Dat zou vooruitgang zijn . Dit punt van groenvrij is het meest positieve punt wat ik in tijden heb gezien ,bij deze mn complimenten,..............niks geen arskruiperij , maar denk dat je met dit punt ,"vrije verkiezingen via i net "veel , veel meer kan berijken dan "canabis". ps .ps .. ach ,ik zal wel dom zijn ,ben ook maar een boer he . groeten
  7. @ atmo ,Wanneer je wel betaald en niet meer verbruikt dan voor je installatie is toegestaan ? Wat is volgens jouw "normaal energie verbruik voor bv .een gezin?"
  8. clay

    De Telefoon Tap

    Ik denk dat het internet in de toekomst (kwestie van tijd /geld/mankracht /prioriteit etc) een veel groter issue is .Het is nml een feit dat ,iemand opsporen via het internet een peulenschil is .(en te kijken waar iemand mee bezig is etc .)
  9. @'suffie63' Ik (43) blow dagelijks, maar ga ieder jaar 6 weken op vakantie naar `t voormalig Oostblok, alwaar ik dus 6 weken niet blow, op dat aangeboden lokale blowtje na. Ligt het nou aan mij of ,spreek jij jezelf niet tegen nu?................ "Ontkennen " is typisch iets voor verslaafden ,denk ik zo. 6 weken niet blowen....."behalve die paar dan "....en hoeveel weken zitten er in een jaar?
  10. clay

    Stoppen Met Blowen

    Het roken van een joint (=meestal shag +wiet of sigaretten), algemeen bekent dat tabak vitamine c ontrekt aan het lichaam, of wiet (puur)dat doet weet ik niet. hier misschien nog een interessante link http://www.jellinek.nl/drugsvoorlichting/m...amp;r=1&s=2
  11. clay

    Stoppen Met Blowen

    Jammer ,dat hier nog steeds niets mee gedaan wordt door 1 van de admins. Betr,er een sticky van maken bv,genoeg verhalen voor degene die zulke problemen hebben,of voor degene die willen stoppen . Het kweken van knotsen gaat voor, he .
  12. Kijk eens naar topic beste kerol. //EDIT(stijlloos) Onnodig quote kerol
  13. Speciaal voor de gamers onder ons (quakers ) http://www.ggl.com/ggltv_flash.php?Live=1
  14. Grappig,maar triest zo een opmerking ! Zegt wat over "onze maatschappij " ! Rechts of links ?.......Ze gunnen mekaar het licht in de ogen niet ! ZEEER TRIEST !!!!!! En geeft in mijn ogen deze maatschappij weer ,PIETJE WEET HET BETER DAN KLAASJE EN DAAROM MOET KLAASJE DOOD ! Overdreven ,ja !Maar alleen om ff mn punt duidelijk te maken ,mekaar helpen ,ff een simpele schouderklop , naar elkaar luisteren,FF een beetje liefde geven!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA idd je hooort het goed ,een beetje liefde geven is al teveel gevraagt,WTF <en dan nog moeten horen dat niet stemmen ......"dat je geen recht van spreken hebt "....... wtf .!NIET STEMMEN IS OOK EEN STEM <nml .wtf as if je deze mensen (ONZE REGERING )nog serieus kan nemen . Dus ,mijn stem krijgen ze voorlopig niet !!!Hoe kan je ooit zoiets serieus nemen als die figuren?
×
×
  • Create New...