Redman 381 Posted March 25, 2017 De 53 dagen zitten erop, ze ziet er nog fris uit. Vanwege de talrijke witte pistels, lijkt het alsof ze nog wel even zou kunnen staan, maar heb gisteren even gekeken met een microscoopje en op alle toppies (koffie) melk witte en al wat ambere trichomen, ze lijkt beter afgebloeid dan ik verwacht had. Over een half uurtje gaan de grootste bladeren eraf, klein top-blad word ingekort zodat ze niet zo in de top krullen. Plantje word in z'n geheel gedroogd bij ongeveer 17/18 graden, rv is rond 45%. Daarna rap een koffertje pakken en op vakantie :-], laptopje gaat mee, dus wellicht nog een paar mooie plaatjes van de natuur aldaar. De foto's van droog geknipte topjes volgen over een week of twee. Fijn weekend en tot laters! red Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted March 25, 2017 Prettige vakantie, en veel plezier bij thuiskomst 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PABL0 77 Posted March 25, 2017 Haha prettige vakantie, al denk ik dat je ook wel weer lekker thuis komt hoor 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CaveDave 781 Posted March 25, 2017 Yup, jij gaat met plezier van je vakantie terugkomen........ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HUFFnPUFF 2,179 Posted March 25, 2017 mooie vossen 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted March 30, 2017 Aloha, volgens mij ga ik ook fijn thuiskomen, benieuwd wat cheese-girly voor me in petto heeft :-). Vooralsnog is het hier erg goed toeven, en heb ook al iets uit de plaatselijke keuken kunnen proeven . Tot laters! red 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 1, 2017 Even een paar plaatjes van hier, gisteren een paar uur door de botanische tuin gestruind, erg mooi :-). Boom met lange tenen.. En natuurlijk de beruchte zonnendehangschildpad ;-) Dat was hem vanaf hier, volgende week weer wat on-topic plaatjes. Fijn weekend! red 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted April 2, 2017 Dat is een chilpad Geniet er nog van Red, hier regent het weer 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 4, 2017 Heb nog een beetje wifi over, dus nog even een paar laatste vakantie-kiekjes. Ga hier in November zeker weer bivakkeren, nog genoeg moois te zien :-]! Tot laters 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 8, 2017 Even een paar snelle plaatjes van een paar droge toppies, vanaf morgen wat meer tijd om te Wffen. Fijn weekend! red 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaymaestro 475 Posted April 8, 2017 Geniet ervan! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crimson Fart 1,001 Posted April 9, 2017 Leuke vakantiekiekjes, Geeft me zin om zelf nog eens de wereld in te trekken Buds zien er ook heel smakelijk uit ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted April 9, 2017 Mooie compacte toppen! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PABL0 77 Posted April 10, 2017 Ziet er fucking lekker uit idd! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 13, 2017 @ Jaymaestro: het genieten lukt zeker, thanks! Begrijp wel dat het cheese wietje wat jij gekweekt had "the death" werd genoemd, deze deelt ook een aardige klap uit lekker hoor! @Crimson Fart; dankjewel man, altijd leuk een beetje klooien met een camera. Ben zelf regelmatig aan het puzzelen om (buiten het buitenkweek seizoen om) zo vaak mogelijk op pad te gaan, leuke dingen te doen en mooie dingen te zien. Als je hier wat tijd insteekt en je hebt de mogelijkheid om buiten het drukke/dure seizoen te gaan, kom je soms echt pareltjes tegen ! Kortom, als je de kans hebt, pak hem, en trek lekker die wereld in! @Dilago, thanks man :-] Ben ook echt dik tevreden met het eerste hyper-micro experimentje. @Pablo, dank man, lekker genieten. Greetz red 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 13, 2017 Tijd voor een paar laatste plaatjes, in het weekend post ik in een kort verslagje, hoe en bij wat voor omstandigheden dit plantje precies gekweekt is. Daarna kan er een slotje op, en gaan we langzaam wat dingen voorbereiden om weer lekker buiten te kunnen spelen :-]! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 13, 2017 Dit was natuurlijk duidelijk geen hoeveel gram/watt uitdaging, omdat ik het plantje al vroeg op 12/12 moest zetten om haar nog aardig afgebloeid te krijgen, de volgende keer ga ik dit beter plannen. Was maar een kleine hoeveelheid knip, dus in de shaker, paar uurtjes in de vriezer, en hop.... Lekkers . Fijne dag en tot laters! red 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted April 13, 2017 Dat ziet er goed uit!!! Wat voor shaker gebruik je, foto? En shake je het nat of droog? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted April 13, 2017 Ziet er zeker lekker uit! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 13, 2017 Thanks groene broeders :-] ga morgen even proeven en laat van het weekend weten van hoe en watski. @Vakman: knippie was trouwens al redelijk droog. red Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted April 14, 2017 Thanks Red, heb er ook 1 besteld. Lekker shaker hasj 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 14, 2017 Welcome Vak, dat wordt genieten ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vakman 4,595 Posted April 14, 2017 I hope so! Maal je het knip eerst of gaat het zo in de shaker? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 14, 2017 Tuurlijk, dat komt zeker goed! Het liefst heb ik de knip aardig droog, maar nog niet helemaal crispy. Daarna gaat het zo in de shaker, als je het eerst maalt, komt er meer plantmateriaal mee. De shaker vul ik tot ongeveer een kwart en leg ik een paar uur in de vriezer, daarna een twee tot drie minuten schudden en klaar. Leg het wel altijd uitgespreid op bakpapier nog één of twee dagen te drogen. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites