Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Redman

1 Keer Og Cheese Fem (Green Label) Just For Fun.

Recommended Posts

De 53 dagen zitten erop, ze ziet er nog fris uit. Vanwege de talrijke witte pistels, lijkt het alsof ze nog wel even zou kunnen staan, maar heb gisteren even gekeken met een microscoopje en op alle toppies (koffie) melk witte en al wat ambere trichomen, ze lijkt beter afgebloeid dan ik verwacht had.

 

Over een half uurtje gaan de grootste bladeren eraf, klein top-blad word ingekort zodat ze niet zo in de top krullen. Plantje word in z'n geheel gedroogd bij ongeveer 17/18 graden, rv is rond 45%.

 

Daarna rap een koffertje pakken en op vakantie :-], laptopje gaat mee, dus wellicht nog een paar mooie plaatjes van de natuur aldaar. De foto's van droog geknipte topjes volgen over een week of twee.

 

Fijn weekend en tot laters!

 

red

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prettige vakantie, en veel plezier bij thuiskomst :likken:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha prettige vakantie, al denk ik dat je ook wel weer lekker thuis komt hoor :P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, jij gaat met plezier van je vakantie terugkomen........

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloha, volgens mij ga ik ook fijn thuiskomen, benieuwd wat cheese-girly voor me in petto heeft :-). Vooralsnog is het hier erg goed toeven, en heb ook al iets uit de plaatselijke keuken kunnen proeven :yummy:.

 

Tot laters!

 

red

 

gallery_46030_19237_89227.jpg

 

gallery_46030_19237_71749.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even een paar plaatjes van hier, gisteren een paar uur door de botanische tuin gestruind, erg mooi :-).

 

gallery_46030_19237_2003781.jpg

 

gallery_46030_19237_1708486.jpg

 

Boom met lange tenen..

 

gallery_46030_19237_1082968.jpg

 

En natuurlijk de beruchte zonnendehangschildpad ;-)

 

gallery_46030_19237_80687.jpg

 

Dat was hem vanaf hier, volgende week weer wat on-topic plaatjes.

 

Fijn weekend!

 

red

  • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is een chilpad :likken:

 

Geniet er nog van Red, hier regent het weer :thumbsdown:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb nog een beetje wifi over, dus nog even een paar laatste vakantie-kiekjes. Ga hier in November zeker weer bivakkeren, nog genoeg moois te zien :-]!

 

Tot laters :wave:

 

gallery_46030_19237_492625.jpg

 

gallery_46030_19237_773819.jpg

 

gallery_46030_19237_2773436.jpg

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even een paar snelle plaatjes van een paar droge toppies, vanaf morgen wat meer tijd om te Wffen.

 

Fijn weekend!

 

red

 

gallery_46030_19237_1661848.jpg

 

gallery_46030_19237_17024.jpg

 

gallery_46030_19237_286232.jpg

 

gallery_46030_19237_797256.jpg

 

gallery_46030_19237_566344.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuke vakantiekiekjes,

Geeft me zin om zelf nog eens de wereld in te trekken B)

 

Buds zien er ook heel smakelijk uit !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie compacte toppen!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er fucking lekker uit idd!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Jaymaestro: het genieten lukt zeker, thanks! Begrijp wel dat het cheese wietje wat jij gekweekt had "the death" werd genoemd, deze deelt ook een aardige klap uit :lol: lekker hoor!

 

@Crimson Fart; dankjewel man, altijd leuk een beetje klooien met een camera. Ben zelf regelmatig aan het puzzelen om (buiten het buitenkweek seizoen om) zo vaak mogelijk op pad te gaan, leuke dingen te doen en mooie dingen te zien. Als je hier wat tijd insteekt en je hebt de mogelijkheid om buiten het drukke/dure seizoen te gaan, kom je soms echt pareltjes tegen :)! Kortom, als je de kans hebt, pak hem, en trek lekker die wereld in!

 

@Dilago, thanks man :-] Ben ook echt dik tevreden met het eerste hyper-micro experimentje.

 

@Pablo, dank man, lekker genieten.

 

Greetz red

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tijd voor een paar laatste plaatjes, in het weekend post ik in een kort verslagje, hoe en bij wat voor omstandigheden dit plantje precies gekweekt is. Daarna kan er een slotje op, en gaan we langzaam wat dingen voorbereiden om weer lekker buiten te kunnen spelen :-]!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit was natuurlijk duidelijk geen hoeveel gram/watt uitdaging, omdat ik het plantje al vroeg op 12/12 moest zetten om haar nog aardig afgebloeid te krijgen, de volgende keer ga ik dit beter plannen.

 

gallery_46030_19237_1356757.jpg

 

gallery_46030_19237_167737.jpg

 

Was maar een kleine hoeveelheid knip, dus in de shaker, paar uurtjes in de vriezer, en hop.... Lekkers :yummy:.

 

gallery_46030_19237_106844.jpg

 

gallery_46030_19237_462382.jpg

 

gallery_46030_19237_15027.jpg

 

Fijne dag en tot laters!

 

red

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat ziet er goed uit!!! Wat voor shaker gebruik je, foto? En shake je het nat of droog?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er zeker lekker uit!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks groene broeders :-] ga morgen even proeven en laat van het weekend weten van hoe en watski.

 

gallery_46030_19237_1802305.jpg

 

@Vakman: knippie was trouwens al redelijk droog.

 

red

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Red, heb er ook 1 besteld.

Lekker shaker hasj :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome Vak, dat wordt genieten :)!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope so!

 

Maal je het knip eerst of gaat het zo in de shaker?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuurlijk, dat komt zeker goed!

 

Het liefst heb ik de knip aardig droog, maar nog niet helemaal crispy. Daarna gaat het zo in de shaker, als je het eerst maalt, komt er meer plantmateriaal mee. De shaker vul ik tot ongeveer een kwart en leg ik een paar uur in de vriezer, daarna een twee tot drie minuten schudden en klaar. Leg het wel altijd uitgespreid op bakpapier nog één of twee dagen te drogen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...