Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

BUZZ

Meating

Recommended Posts

hehehe, nou ging eigenlik meer om het tubbie gedeelte

en dan ook dat iet in het bijzonder.

ik wou eigenlijk gewoon ff wat zeggen

omdat die andere ook telkens wat zeiden

ik dahct : wat zullen zer denken waqt is die weetje stil

maar dat kwam omdat ik maroc moest roken

tottydat het mijn oren uitkwam.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 :punk:

 

Was niet ik die post #50 maakte was de .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

En we tellen weer een dag af.....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alvast in training.

Dab pijpjes mode on.

gallery_44401_18041_17730.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is een mooie...........pijp........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nood weer dit viel op are ground.

gallery_44401_18041_604031.jpg

 

Vage dingen die gebeuren..... of toch het rare weer de LADY boss earn respect.

 

 

BFP

Share this post


Link to post
Share on other sites

en komt die mevrouw dan een cursus geven? :dribble:

Share this post


Link to post
Share on other sites

en komt die mevrouw dan een cursus geven? :dribble:

Als er een meeting komt dan kom ik ook wel.

 

Zal ik je eens Broodkweek S5 laten roken, zul je zien dat ie bij mij net zo lekker is als van hobbykweek. :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha dat vroeg ik me nou ook al af....zal een mooie cursus worden dan.....

Edited by YOLO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh wat cursus broodkweken, ga wel naar de bakker.

S5 altijd welkom heerlijke smaak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cursus koken ¿¿¿ wat style?

Broodbakken ook altijd leuk.

 

Die mevrouw zie ik alleen als ik de ogen dich doe.

 

Of als ze dicht geramt zijn.

gallery_44401_18041_22885.jpg

 

 

 

 

BFP

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Val ik ff door de mand.. :wacko:

 

nog nooit 'n z.g. "meeting" bijgewoond;ben benieuwd! :punk:

 

:spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weinig meating de laatste tijd

 

En ik denken dat die bedoel dat die geen Vlees (Meat) meer at ?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cursus bong roken Vietnam style & een Texaanse bbq

 

image3-1024x511.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

hou op ik krijg er honger van

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krijg zelf altijd honger bij het zien van dit :yummy:

 

thumb_600.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn eetlust vergaat just bij het zien van die Texaanse bbq.

Ik zelf hou er niet van vlees van gemanipuleerde dieren die gevoerd worden met GMO mais en + al die hormonen die erin gespoten worden.

Dan na het slachten nog een hoop E stofjes erin nee mijn eetlust vergaat als ik het zie.

Zijn nog maar een enkele ambachtelijk slachter daar.

 

 

Eten behoord in mijn ogen een medicijn te zijn die ziekte voorkomt/overkomt en niet die ziektes veroorzaakt dat`s BlastFromPAst filosofie.

Net als met wiet een helende kracht kan hebben zie ik dat met eten ook.

 

 

Maar als ik zo zie kan je wel goed koken zeg..

 

BFP

 

Weer eentje eraf de jas van Mevrouw Hamlap word al mooi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herman kan ook de Texaanse manier doen met ambachtelijk vlees gevoerd op natuurlijke wijze zonder GMO

 

131479616_1280x704.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry dat die man die reclame maakt voor kant en klaren dingen.

Een programma maken waar je mensen in afzeikt die kant en klaren dingen gebruiken en dan later reclame maken voor kant en klaar.

Dat heet meten met 2 maten.

 

Maar het leukste is je eigen foto van eten .... dus mocht je hebben graag het inspireer dan ook altijd wel.

 

Heb de luxe gehad het van de bron te leren + 100% old school ambachtelijk style.

gallery_44401_18041_501800.jpg

 

 

Maar dan over smaak en creativiteit van niet te twisten ik zelf ben erg op achter grond en zo (Erge zuerpiet hier).

En gelijk heb je een echt goed gemaakte Texaanse manier is erg lekker.

 

Wie weet een wietforum.nl open air Texaanse BBQ ergens in het midden van het land (BUZZ idea?).

Ik wil dan wel een deel eten fixen dan.

 

 

BFP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat die zijn naam verleent aan klant&klare troep dat bij de Action te koop is trouwens begrijp ik ook niet.Ik zeg ook altijd beter zelf maken & zeer goeie kwaliteit vlees halen.Geen opgefokte troep van 6 weken & nog eens een keer verzwaard met water & andere zooi.

 

Van welke bron heb je het mogen leren ben ik wel benieuwd naar??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooooh lekker stukje vlees... begin er spontaan van te kwijlen

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

YOLO Mervrouw Hamlap word al lekker de kleur komt er al in en een mooie laag.

De dish na de loempia`s.

gallery_44401_18041_304352.jpg

 

Altijd jammer hij was altijd top om te zien .....

 

In Asia bij de arme mensen konopi en soms op de vooroorlogse manier.

Heb recepten die 4 generatie`s of nog langer terug gaat.

Old shool book.

gallery_44401_18041_135789.jpg

 

Veel al koken op houtskool stoofjes, en met zo min mogelijke dingen toch een mooie iets neer zetten.

Hier nog mee gekookt in 2012.

gallery_44401_18041_93082.jpg

Dat is een shit ding het hele huis stink dan er naar

 

BFP...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een lekkers komt er allemaal weer langs :dribble:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben dol op eten wat gemaakt is van de beste ingrediënten en waar niet mee gerommeld is. De uitdrukking 'lekker makkelijk' schiet bij mij meteen in het verkeerde keelgat. Een lekkernij zoals pizza kent wanneer bereidt op Napolitaanse wijze zijn gelijke niet. Hoe eenvoudiger hoe lekkerder.

 

Krijg zelf altijd honger bij het zien van dit :yummy:

 

thumb_600.jpg

Amen, ik schuif meteen maar aan. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vind het al balen dat ik frisdrank heb staan drink het zelf nooit meer.

Sinds ik 100% vers en natuurlijk ben gaan eten ben ik ook afgevallen.

 

 

Helemaal meer eens de beste ingrediënten.

De slager hier win veel prijzen en werkt 100% ambachtelijk.

 

LAB eten hou ik niet van dus geen supermarkt hier.

 

 

De Mevrouw hamlap marinade is op honing basic en de honing kom van zo een hobby dude.

 

En dan Meneer Kogel (Super lemon beef) by Meat house seeds LOL.

gallery_44401_18041_273117.jpg

 

 

BFP

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...