weetje 826 Posted May 5, 2015 hehehe, nou ging eigenlik meer om het tubbie gedeelte en dan ook dat iet in het bijzonder. ik wou eigenlijk gewoon ff wat zeggen omdat die andere ook telkens wat zeiden ik dahct : wat zullen zer denken waqt is die weetje stil maar dat kwam omdat ik maroc moest roken tottydat het mijn oren uitkwam. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 5, 2015 +1 Was niet ik die post #50 maakte was de ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted May 6, 2015 En we tellen weer een dag af..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 6, 2015 Alvast in training. Dab pijpjes mode on. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted May 6, 2015 Dat is een mooie...........pijp........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 6, 2015 Nood weer dit viel op are ground. Vage dingen die gebeuren..... of toch het rare weer de LADY boss earn respect. BFP Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted May 6, 2015 en komt die mevrouw dan een cursus geven? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnny_Sack 669 Posted May 6, 2015 en komt die mevrouw dan een cursus geven? Als er een meeting komt dan kom ik ook wel. Zal ik je eens Broodkweek S5 laten roken, zul je zien dat ie bij mij net zo lekker is als van hobbykweek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted May 6, 2015 (edited) Hahaha dat vroeg ik me nou ook al af....zal een mooie cursus worden dan..... Edited May 6, 2015 by YOLO Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted May 6, 2015 Huh wat cursus broodkweken, ga wel naar de bakker. S5 altijd welkom heerlijke smaak Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 6, 2015 Cursus koken ¿¿¿ wat style? Broodbakken ook altijd leuk. Die mevrouw zie ik alleen als ik de ogen dich doe. Of als ze dicht geramt zijn. BFP Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarryvG 71 Posted May 6, 2015 ...Val ik ff door de mand.. nog nooit 'n z.g. "meeting" bijgewoond;ben benieuwd! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 6, 2015 Weinig meating de laatste tijd En ik denken dat die bedoel dat die geen Vlees (Meat) meer at ????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopi 1,261 Posted May 6, 2015 Cursus bong roken Vietnam style & een Texaanse bbq Quote Share this post Link to post Share on other sites
miami 288 Posted May 6, 2015 hou op ik krijg er honger van Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopi 1,261 Posted May 6, 2015 Krijg zelf altijd honger bij het zien van dit 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 7, 2015 Mijn eetlust vergaat just bij het zien van die Texaanse bbq. Ik zelf hou er niet van vlees van gemanipuleerde dieren die gevoerd worden met GMO mais en + al die hormonen die erin gespoten worden. Dan na het slachten nog een hoop E stofjes erin nee mijn eetlust vergaat als ik het zie. Zijn nog maar een enkele ambachtelijk slachter daar. Eten behoord in mijn ogen een medicijn te zijn die ziekte voorkomt/overkomt en niet die ziektes veroorzaakt dat`s BlastFromPAst filosofie. Net als met wiet een helende kracht kan hebben zie ik dat met eten ook. Maar als ik zo zie kan je wel goed koken zeg.. BFP Weer eentje eraf de jas van Mevrouw Hamlap word al mooi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopi 1,261 Posted May 7, 2015 Herman kan ook de Texaanse manier doen met ambachtelijk vlees gevoerd op natuurlijke wijze zonder GMO Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 7, 2015 Sorry dat die man die reclame maakt voor kant en klaren dingen. Een programma maken waar je mensen in afzeikt die kant en klaren dingen gebruiken en dan later reclame maken voor kant en klaar. Dat heet meten met 2 maten. Maar het leukste is je eigen foto van eten .... dus mocht je hebben graag het inspireer dan ook altijd wel. Heb de luxe gehad het van de bron te leren + 100% old school ambachtelijk style. Maar dan over smaak en creativiteit van niet te twisten ik zelf ben erg op achter grond en zo (Erge zuerpiet hier). En gelijk heb je een echt goed gemaakte Texaanse manier is erg lekker. Wie weet een wietforum.nl open air Texaanse BBQ ergens in het midden van het land (BUZZ idea?). Ik wil dan wel een deel eten fixen dan. BFP. Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopi 1,261 Posted May 7, 2015 Dat die zijn naam verleent aan klant&klare troep dat bij de Action te koop is trouwens begrijp ik ook niet.Ik zeg ook altijd beter zelf maken & zeer goeie kwaliteit vlees halen.Geen opgefokte troep van 6 weken & nog eens een keer verzwaard met water & andere zooi. Van welke bron heb je het mogen leren ben ik wel benieuwd naar?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted May 7, 2015 Ooooh lekker stukje vlees... begin er spontaan van te kwijlen 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 7, 2015 YOLO Mervrouw Hamlap word al lekker de kleur komt er al in en een mooie laag. De dish na de loempia`s. Altijd jammer hij was altijd top om te zien ..... In Asia bij de arme mensen konopi en soms op de vooroorlogse manier. Heb recepten die 4 generatie`s of nog langer terug gaat. Old shool book. Veel al koken op houtskool stoofjes, en met zo min mogelijke dingen toch een mooie iets neer zetten. Hier nog mee gekookt in 2012. Dat is een shit ding het hele huis stink dan er naar BFP... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wietefras 2,745 Posted May 7, 2015 Wat een lekkers komt er allemaal weer langs 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted May 7, 2015 Ik ben dol op eten wat gemaakt is van de beste ingrediënten en waar niet mee gerommeld is. De uitdrukking 'lekker makkelijk' schiet bij mij meteen in het verkeerde keelgat. Een lekkernij zoals pizza kent wanneer bereidt op Napolitaanse wijze zijn gelijke niet. Hoe eenvoudiger hoe lekkerder. Krijg zelf altijd honger bij het zien van dit Amen, ik schuif meteen maar aan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlastFromPast 389 Posted May 7, 2015 Vind het al balen dat ik frisdrank heb staan drink het zelf nooit meer. Sinds ik 100% vers en natuurlijk ben gaan eten ben ik ook afgevallen. Helemaal meer eens de beste ingrediënten. De slager hier win veel prijzen en werkt 100% ambachtelijk. LAB eten hou ik niet van dus geen supermarkt hier. De Mevrouw hamlap marinade is op honing basic en de honing kom van zo een hobby dude. En dan Meneer Kogel (Super lemon beef) by Meat house seeds LOL. BFP 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites