Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

macerror

word het forum steeds kleiner of is dit gevoelsbedrog ?

Recommended Posts

Vind het ook wel logisch dat je probeert om echt grote kweekverslagen te ontmoedigen. Dit forum wordt ook gelezen of ingezien door mensen die er niks mee te maken hebben. Als je dan ziet dat er iemand voor zichzelf zijn wiet kweekt of een dikke klapper maakt met 25 lampen is dat verschil groot. Bij de 1 kunnen ze denken, "och zij kweekt voor zichzelf en doet niemand kwaad" , Bij de andere kunnen ze denken "mijn kinderen komen straks in aanraking met die drugs van het forum". Dit forum wil volgens mij naast informatief en amusant ook het imago van de kweker verbeteren. Of beter nog, een beeld geven van de kweker. Wij zijn hobbyisten, doen niemand kwaad en kweken voor eigen gebruik.

 

Of het stiller wordt weet ik niet. Wel zie ik dat er mensen uit de buitensectie niet meer reageren. Ze waren eerst super actief en als die dan wegvallen is het ineens wat rustiger misschien. Daar staat tegenover dat andere in die sectie superveel posten.

 

Ik denk niet dat we uit gepionierd zijn. Zeker qua buitensoorten zijn we er nog niet, waar is nou die vroege, rotbestendige, lekkere en potente wiet? We zouden een effort kunnen doen een strain op te zetten om lekker buiten te kweken. Verder vind ik voeding nog steeds een uitdaging en dan vooral een duurzame oplossing, iets hernieuwbaars. Wetgeving is van belang.

Af en toe lijken we net een kudde schapen en slikken alles voor zoete koek (ikzelf incl.) Wanneer gaan die ruiten er nou eens uit bij het belastingkantoor, grote verzekeraar of al die andere instanties die ons in hun greep houden. Had op moederdag nog een discussie met de familie. Ik kreeg te horen dat er toch niks aan valt te doen en dat het altijd zo zal zijn, corruptie. Ja ho eens, lekker makkelijk verantwoordelijkheid afschuiven. Feit is misschien dat we allemaal een beetje op ons tandenvlees lopen en geen tijd of energie hebben. We moeten studeren en dan nog snel naar een sollicitatie want we zijn ontslagen uit onze bijbaan, daarna nog even langs de psycholoog want die depressie speelt weer parte en natuurlijk alle vrienden en familie aandacht geven, enz enz.

Daar maken die bedrijven en overheden ook gebruik van, tandvleeslopers. We moeten weer in onze kracht komen te staan en ik denk dat dit begint met gezond voedsel. En dan bedoel ik niet elke dag 2 stuks fruit en 2 ons groenten. Nee echt volwaardige biologisch dynamische voeding, of geef er een andere naam aan. Als het maar een heel product is vanuit een gezonde bodem.

 

@ Mac, wat zou jij graag meer zien alhier op het forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

MiraMar, ben het volledig met je eens.

 

Men wordt van alle kanten bang gemaakt, door de propaganda van dit beleid.

 

Dan hebben we nog rondvliegende drones, buurtwachten die gewoon je tuin in komen lopen om te checken of alles afgesloten is, buurtpreventie noemen ze dat, die zo maar tegen je planten aan kunnen lopen.

Tevens als je het buiten doet, wordt je van alle kanten bespiedt.

 

Momenteel heb ik er zelf ook heel veel last van, om ze buiten te plaatsen. De flat tegenover mijn huis wordt gerenoveerd en staat in de stijgers, er zijn daar nu tieintallen mensen aan het werk, die niet hoeven te zien wat ik op mijn dakterras heb. Mijn buren en buurt weten het, das geen probleem, maar dat vreemde volk zit ik niet op te wachten.

 

Ben al een keer geript en zit niet te wachten op en andere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Het weer is aan het veranderen met als gevolg heb je planten opgekweekt van 2 meter woest er ff een zomerstorm tussendoor, verharding van de samenleving met als gevolg ook geen respect voor andermans spullen, dus rippen maar, zelfs planten die volledig bevrucht zijn of beschimmelde toppen (hopelijk alles in 1 zak), justitie ff buiten gelaten met hun opgefokte beleid van een stel impotente mannetjes. :tu maar we hebben er nog steeds zin in.Ff wachten op goed weer <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
al lezend en inloggend besluipt mij het gevoel dat het forum kleiner word en steeds minder actief .

het word een herhaling van zetjes en alle pioniers werk is al gedaan ?

het aantal bijdragen items en kweekverslagen is op 1 hand te tellen zo langzamerhand .

is dit echt zo ?

Hoi macerror,

Het gaat in golfbeweging op en neer, met herhaling van zetten en af en toe pioniers werk.

Pionierswerk zoals heeeeel oude landbouwkennis, bijna vergeten, komt deze age van aquarius weer bovendrijven.

Binnenkort nieuw topic van mij over WATER, ja denk je vast, wat is daar zo byzonder aan, water=water, nou Mac, er is iets heel aparts aan de hand met water en de invloed van de eigen spaghettifabriek op de levenskracht van water.

ik hoop je interesse gewekt te hebben, zal gaan beginnen met schrijven en materiaal verzamelen...

In lak'ech, KB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het aantal posts wisselt, maar het bezoek loopt alleen nog maar op. Er staat natuurlijk al een schat aan informatie op het forum maar vaak komen dezelfde onderwerpen toch altijd weer terug (gele blaadjes? :tu). Er zijn oudere topics die nog steeds heel erg goed gelezen worden. En terecht, want er staan schitterende leerzame grows "verstopt" op dit forum. Tip: sorteer eens een forum op "aantal keer bekeken" of "aantal posts"

 

ik denk dat het politiek klimaat weerspiegeld wordt op de site. Als moderator team zijn we dan ook voorzichtig, als is het alleen maar om sommige mensen tegen zichzelf te beschermen. Niet alles is meer zo vanzelfsprekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee het is zeker niet meer zoals het was. En als we niks doen is de kans groot dat we opeens wakker worden in een hele andere wereld.

 

Voor de mods, ik ben echt superblij met het werk wat jullie doen. Ik zeg Hoezee, Hoezee, Hoezeeeee!!! Bedankt voor al jullie vrijwillige inzet en geduld!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mijn optiek is het al een andere wereld, namelijk de steeds strenger en harder wordende EU politiestaat... :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gelijk heb je Bluebloomer, ben van de week ook gepakt.

Geen mens die het weet en ik praat er nooit over, lees al jaren mee op dit forum en sinds kort reageer ik op berichten en heb ik 1 foto hier op forum geplaatst en krijg je een inval :tu.

 

Misschien is het toeval, maar mij zie je hier niet weer.

Kut dat dat gebeurd is maar lijkt me inderdaad toeval (buren met een neus/oren/ogen) en niet een paar berichten en een foto van 1 plantje op wf...

 

Threads verwijderen van het forum wil nog niet zeggen dat het van het internet af is. Ff kijken wie er 6-7 jaar geleden kweekverslagen poste:

gallery_36382_15233_243384.jpg

 

er zitten teveel zeikerds op dit forum die grotere kweekjes niet waarderen.
Ach er zijn ook zeikerds op dit forum die kleine kweekjes niet waarderen <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

We zijn niet para maar wel realistisch en voorzichtig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ach er zijn ook zeikerds op dit forum die kleine kweekjes niet waarderen <_<

 

:tu Juist!

Share this post


Link to post
Share on other sites
"reacties in mn verslagen krijg ik alleen als ik er een schijtlading nakende wijven tegenaan gooi dan wel .

maar gewoon met planten en groei /bloei items no way !!

 

Ik had wellicht wat vaker gereageerd als je topic er niet had uitgezien als een goedkoop roddelblad geschreven in Breezer-taal.

Ieder zijn meug, zei de boer, en hij at vijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het ene grote hok na het ander wordt opgerold, verraders zitten niet stil en 'meld misdaad anoniem' is een favoriet nummer voor buurtjes die de hele dag tussen de gordijnen naar buiten zitten te gluren wat er op straat allemaal gebeurt..

 

Dus ja, al is het heel jammer dat er zo weinig grote kweekjes hier te bewonderen zijn, maar met de steeds slimmer wordende arm der wet, en rippers die mogelijk de locatie herkennen snap ik het wel.

 

Iets wat ik eigenlijk nog nooit in dit land op grote schaal gezien heb, een grote kas kweek, een bloemenkas vol medicinale wiet of zo.

 

oudbeijerland stougjes dijk 20.000/25.000 in een kassen komplex paar jaar terug gevonden door een aan natuurlijke redenen overleden zwerver die indebuurt lag bij onderzoek roken ze wat en ginngen ze kijken

Edited by Grow Weed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venlo is het ook ieder jaar raak in de kassen daar

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja het blijft een risico maar als ze een jaar kunnen draaien kunnen ze zonder problemen de jaren erna gewoon rozen planten :tu 20/25k planten zou dat opleveren 20/pm en dan even 400 gram de meter rekenen. pfffff

Share this post


Link to post
Share on other sites

moeten we eens gaan wandelen in venlo denk ik :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...