Jump to content

soli

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About soli

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wat jammer dat de link niet werkt in verband met de temperatuur deze bedoel ik dan http://growguide.wietforum.nl/index.php/Temperatuur
 2. Ik heb het al opgezocht van vind daar geen antwoord op, waar juist moet ik de temperatuur meten als het gaat om te ontkiemen in de grond? Ik ben van plan om de zaden te ontkiemen in potgrond. Om te vermijden dat het uitdroogt een folie erover, maar dan stijgt de temperatuur natuurlijk. In de kweekruimte is het 24 graden, maar onder de folie wordt het te warm 35 . Ik weet eigenlijk niet hoe hermetisch moet het afsluiten? maar vooral meet men de temperatuur onder of boven de folie?
 3. De behandeling hielp maar het is niet weg bij mij. Ik heb wel de ventilator en de afzuiger aan laten staan. Mijn planten staan al sinds 28 mei op 12/12 uur. Ik heb er een deel van geknipt. Misschien beter alles oogsten en redden wat er nog te redden valt, als er nog iets te redden is, dat zal naar look smaken
 4. Bedankt voor jullie antwoorden, ik zie die pas nu. De plant is geoogst, maar ik heb ook spint op de rest van de plantjes.
 5. Het is ook de allereerste keer dat ik kweek en ik wist niet wat doen. Hieroonder een foto van dezelfde plant na behandeling, dus het werkt wel goed, ook al is niet alles weg. Misschien inderdaad een paar oogsten maar mag ik de andere afspoelen met water, zou dat de geur niet wegnemen? Ik zal in ieder geval niet alles in een keer kunnen oogsten, dus beter een beetje te vroeg of beter een beetje te laat? Ik vind het moeilijk soms om te zien of het normaal is of niet. Bij de tweede foto ziet die plant er normaal uit?
 6. Ik heb mijn plantjes behandeld met het recept van Spongy. Ik had maar drie liter water zachtjes laten koken gedurende 3 uur , en het was niet genoeg voor het totaal van de planten. In het recept sta dat je planten goed nat moet maken vlak voor de lichten uitgaan, maar het neem best wat tijd in beslag (30 tal planten en ze zijn goed in bloei ) Zou ik beginnen sproeien onder lichten of haal ik de eerste planten uit het hok dat ze niet een uur onder de lampen staan met hun "lookwaterlaag". Hieronder een foto voor de behandeling. Ik vroeg me ook af of ik ook gewoon water moet geven of beter niet, het is super warm maar misschien toch beter niet door dat er spint is?
 7. Ik zag dat er al een topic met de perfecte titel is Ik heb de photos in een album gezet op de forum https://www.wietforum.nl/profile/49497-soli/?tab=node_gallery_gallery maar misschien best daar weg halen? Ze zijn verplant geweest op 3 klok op 12/12 op 28 mei. De boveste blaadjes slaan geel uit aan de punten maar de bladjes beneden zijn goed groen Het is de eerste maal dat ik kweek, de planten staan onder lampen, maar heb deze buiten gehaald om echt een duidelijke foto te maken.
 8. soli

  tijd om te oogsten?

  Ik weet niet of het de bedoeling is om hier foto en vragen tesamen te stellen, ik zie wel. Ik vraag me af of het tijd is om te oogsten of ik nog mag wachten?
 9. Ok, merci voor de info hm is er ergens een lijst met de afkortingen die hier gebruikt worden zoals rv?
 10. Ik heb de mistmaker opgezocht, maar ik heb niet de indruk dat men dit onder het water moet onderdompelen of vergis ik me?
 11. ik geef wel soms water van onderen. De afzuiging uitzetten als de lampen uit gaan heb ik niet geprobeerd. Het is de eerste maal dat ik kweek.
 12. hallo Dit is wel een oude topic, en jammer verwijzen de linken niet meer naar de beelden.Heeft iemand een idee over welk voorwerp het verwees? iets allesinds in een vijverwinkel te vinden. Zou het kunnen zijn dat get een waterverwarmer voor aquariums?
×
×
 • Create New...