Jump to content

tony montana

Full member
  • Content Count

    1,065
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tony montana

  1. tony montana

    Meeting!

    Moet helaas afzeggen, uitgerekend aankomende week avond dienst en word dan veelste laat voordat ik er kan zijn. Bale...gaat ongetwijveld gezellig worden
  2. tony montana

    Meeting!

    Doc, is er nog een plaatsje voor mij? Haha lang geleden maar weet uit ervaring dat deze meeting een knaller word
  3. Alleen de combinatie van 16 lampen/5000m3 en een 315 en 250 inlaat gaat niet bepaald werken. Meer inlaten heb je zeker nodig. Hou er rekening mee dat het stoom niet je probleem is, maar een dak zonder sneeuw. Ga voor safe en hang er wat minder op, draai 12 om 12 zodat er maximaal maar 5 lampen branden.
  4. Een hotbox brand op butaangas, zal je meevallen hoelang de co2 blijft hangen. In een hele oogst gaat er 3 flessen gas doorheen. Valt allemaal wel mee.
  5. Het is rendabel om c02 te gebruiken in een klein onaangepast hok. Gebruikte een hotbox die in voor de tent zette in dezelfde kamer. Het kost iets meer gas omdat de afzuiger continu aan bleef maar het werkt prima.
  6. Probleem is dat het licht uit moet als het hokje geopend word. Op een 1 of andere manier absobeert de folie de flits ofzo
  7. Link kan ik niet lezen, is jouw winkelmand. Maar het is dus wel mogelijk? Heb er zelf de ballen verstand van
  8. Ze hoeven ook niet kort en krachtig te blijven, het moeten juist struiken worden Op een 1 of andere manier lukt het me niet om knappe fotos te maken sta je dan met je dikke cam Dit was voor het snijden van wat stekken, gelukkig maar 1 malig dus ze kunnen weer lekker verder groeien. Ze gaan niet zoals ik gehoopt had, ik hoop dan ook dat het daadwerkelijk amnesia haze is haha
  9. Je moet kunnen verstellen over de 100cm lengte/breedte
  10. Beste vriendjes Is het mogelijk om een stroombord op een groep te zetten, maar dat hij uit gaat zodra er een andere groep uit gaat? Soort remote dus zoals bij een versterker in de auto.
  11. Krijgen ze ook, met deze aarde(met grotere hoeveelheden liters) zuur ik nooit af. Ph komt altijd weer ergens rond de 6.0 terecht.
  12. Stinken geeft opzich niet? Maar zo'n emmertje kost meer dan 100euro. Toch een hoop geld voor niks?
  13. Doc Wortelstimulator hoeft niet, ben eigelijk wel benieuwd naar gold label shit. Laat binnenkort wel even wat van me horen. Voorlopig hoeft er geen druppel voeding in
  14. De reden is vrij simpel. Meer planten is minder lang voorgroeien. Zet ik de ruimte vol met 11 liter potten, volstaat hooguit een week op 21uur, waarschijnlijk een dag of 3. Nu moet ik om een beetje boom te krijgen 3 a 4 weken voorgroeien. Tel je winst maar uit . Dat meer planten altijd meer opbrengst betekend is zeker niet altijd waar. Helaas vanwege omstandigheden moet het bij 5 stuks blijven. Ze zijn nu over de "startdip" heen en beginnen te knallen. zie het verschil met een paar dagen terug maar. Dit was 13 oktober En vandaag, groeien de ze wel. Helaas krimpen ze eerdaags weer omdat ik er een x aantal stekken van moet snijden aangezien de stekkenboer het weer te druk heeft.
  15. Dieper graven met een klein kraantje is wel mogelijk. Heb 4 jaar terug een vijver van 5x2 meter en 1,5meter onder het maaiveld gegraven. 2uurtjes werk. Gebruik voor de muren sandwichpanelen, deze zijn oersterk. Of graaf idd een klein formaat zeecontainer in.
  16. Lijkt mij idd ook niet dat het werkt. Kan nooit een constante hoeveelheid co2 uit komen. Hokje kan eventueel aangepast worden. Heb nu een hotbox op gas staan. Werkt ook prima in een niet aangepast hok, alleen gaat er wat gas doorheen.
  17. Ik zat een beetje te surfen en kwam dit tegen. CO2 BOOSTER EMMER CO2 Boost is een veilige, gemakkelijke manier om CO2 toe te voegen aan uw kweekkamer of een afgesloten kweek tent.CO2-Boost verrijkt uw CO2-niveau voor 60 dagen (tot 90 dagen in sommige gevallen) zonder zware tanks. Volledig natuurlijk ... 100% biologisch ... En reukloos! Als uw kweekkamer/tent goed is afgesloten, dan kunt u een optimale groei niveaus bereiken van 1200-1500ppms in een ruimte van tot 2,5 x 2,5 x2,5 meter. Als u een grotere ruimte heeft dan dat raden we meerdere emmers aan. De fabrikant garandeert CO2-uitstoot gedurende 60 dagen indien constant gebruikt. Als je het combineert met een timer om met uw verlichting samen aan te gaan dan is het haalbaar voor 75-90 dagen. Sluit de meegeleverde luchtpomp in uw 15-minuten timer, en activeer deze tijdens de "lichten aan" periode (dan verbruiken planten co2) en ervaar de voordelen van een toegenomen van de groei met maximaal 6 keer! • Geen gevaarlijke open vuur! • Geen dure opstart en onderhoud kosten! • Geen gedoe van CO2-tank vervangen! • Geen gevaarlijke gasbrander! • Geen onnodige warmte productie! De ingrediënten van de CO2-Boost zijn 100% natuurlijk en onschadelijk. Zodra je emmer is verstreken, gebruikt u de overige ingrediënten als hoogwaardige meststof. Nu ken ik dit principe van de aquarium wereld, maar dan in het klein. wat denken jullie? Goed voor een klein hokje of toch maar een hotbox met controller gebruiken?
  18. Drainage slang is idd bedoel om van ondere water te geven. Hier giet je gewoon een x aantal liters in en de grond doet de rest. Drain heb je niet met aardebakken, kwestie van gezond verstand gebruiken en niet teveel water geven.
  19. Dat weet ik dus niet, SpeesCees geloof erin dat co2 bij de wortels kan werken, maarja...
  20. Dit ziet er idd erg gaaf uit, ben ook van mening dat met dit soort systemen veel meer opbrengst valt te halen dan met aarde. Mischien iets geks, maar wat als je co2 toevoegt aan het water? Aquarium planten gaan er goed op. No mercy "gelooft" in co2 tabletten. Tevens kan je met co2 je ph onder controle houden.
  21. Als je de hele zak op tilt wel ja, maarja....is nergens voor nodig. Kwestie van gezond verstand gebruiken.
  22. Zak een beetje op liften geeft hetzelfde effect?50 liter aarde in een zak weegt minder dan 50 liter in een pot En de ouderwetse-vinger-prik-techniek moet je ook niet onderschatten
  23. Drain is er niet, aarde word elke dag nagekeken kwa vocht. Straks zuipen de planten ook al gauw 2 a 3 liter water per dag. Heb ze liever droog als te nat staan.
  24. Voeden gebeurd pas NA de 3e week op 12uur, nu niet is fataal voor de plantjes. Heb wel gemerkt dat de start op deze aarde vrij pittig is waarna ze het wel weer inhalen. Let maar op Temp met lampen aan is rond de 30graden, deze zal dalen zodra de planten groter worden. Kweken in zakken is idd oldskool, maar waarom niet? Zie weinig voordeel om ze in een pot over te gooien, tenzij je er meer aarde bij gaat stoppen.(Volgende keer komt er een aardebak). Het is idd een beetje snel snel gedaan, maarja...heb nu wel de tijd om me voor te breiden op een nieuwe setup. Elke week die je pakt is er 1 toch? Met de onderkant van de zak heb ik niks gedaan, hierin zitten standaard al een x aantal kleine gaatjes.
×
×
  • Create New...