Jump to content

tony montana

Full member
 • Content Count

  1,065
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tony montana

 • Rank
  Harde kern lid
 1. tony montana

  Meeting!

  Moet helaas afzeggen, uitgerekend aankomende week avond dienst en word dan veelste laat voordat ik er kan zijn. Bale...gaat ongetwijveld gezellig worden
 2. tony montana

  Meeting!

  Doc, is er nog een plaatsje voor mij? Haha lang geleden maar weet uit ervaring dat deze meeting een knaller word
 3. Alleen de combinatie van 16 lampen/5000m3 en een 315 en 250 inlaat gaat niet bepaald werken. Meer inlaten heb je zeker nodig. Hou er rekening mee dat het stoom niet je probleem is, maar een dak zonder sneeuw. Ga voor safe en hang er wat minder op, draai 12 om 12 zodat er maximaal maar 5 lampen branden.
 4. Een hotbox brand op butaangas, zal je meevallen hoelang de co2 blijft hangen. In een hele oogst gaat er 3 flessen gas doorheen. Valt allemaal wel mee.
 5. Het is rendabel om c02 te gebruiken in een klein onaangepast hok. Gebruikte een hotbox die in voor de tent zette in dezelfde kamer. Het kost iets meer gas omdat de afzuiger continu aan bleef maar het werkt prima.
 6. Probleem is dat het licht uit moet als het hokje geopend word. Op een 1 of andere manier absobeert de folie de flits ofzo
 7. Link kan ik niet lezen, is jouw winkelmand. Maar het is dus wel mogelijk? Heb er zelf de ballen verstand van
 8. Ze hoeven ook niet kort en krachtig te blijven, het moeten juist struiken worden Op een 1 of andere manier lukt het me niet om knappe fotos te maken sta je dan met je dikke cam Dit was voor het snijden van wat stekken, gelukkig maar 1 malig dus ze kunnen weer lekker verder groeien. Ze gaan niet zoals ik gehoopt had, ik hoop dan ook dat het daadwerkelijk amnesia haze is haha
 9. Je moet kunnen verstellen over de 100cm lengte/breedte
 10. Beste vriendjes Is het mogelijk om een stroombord op een groep te zetten, maar dat hij uit gaat zodra er een andere groep uit gaat? Soort remote dus zoals bij een versterker in de auto.
 11. Krijgen ze ook, met deze aarde(met grotere hoeveelheden liters) zuur ik nooit af. Ph komt altijd weer ergens rond de 6.0 terecht.
 12. Stinken geeft opzich niet? Maar zo'n emmertje kost meer dan 100euro. Toch een hoop geld voor niks?
 13. Doc Wortelstimulator hoeft niet, ben eigelijk wel benieuwd naar gold label shit. Laat binnenkort wel even wat van me horen. Voorlopig hoeft er geen druppel voeding in
 14. De reden is vrij simpel. Meer planten is minder lang voorgroeien. Zet ik de ruimte vol met 11 liter potten, volstaat hooguit een week op 21uur, waarschijnlijk een dag of 3. Nu moet ik om een beetje boom te krijgen 3 a 4 weken voorgroeien. Tel je winst maar uit . Dat meer planten altijd meer opbrengst betekend is zeker niet altijd waar. Helaas vanwege omstandigheden moet het bij 5 stuks blijven. Ze zijn nu over de "startdip" heen en beginnen te knallen. zie het verschil met een paar dagen terug maar. Dit was 13 oktober En vandaag, groeien de ze wel. Helaas krimpen ze eerdaags weer omdat ik er een x aantal stekken van moet snijden aangezien de stekkenboer het weer te druk heeft.
×
×
 • Create New...