Jump to content

sologreen

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sologreen

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Gaan wel lekker volgens mij. Hopelijk einde van de week stekken nemen.
 2. Zo lang ga ik echt niet wachten! Zodra het kan ga ik stekken snijden en die zet ik op 12/12. De zaadplanten blijven gewoon op 18/6. Zodra het geslacht bekend is gaan de vrouwen in de aardebak. Ik ga zo ff kijken en wellicht maak ik een foto.
 3. Ok..maar ik werk met een heel grote aardebak, dus geen losse potten waar ik mee kan gaan schuiven. Om deze mooi gevuld te krijgen vul ik deze liefst met alleen vrouwen snap je? Of denk ik nou te moeilijk?
 4. Dat is een heel mooie JB, Pol! Ik hoop een mooie groene pheno en een mooie blauwe over te houden. Als de methode van selecteren obv voorbloei niet werkt kies ik voor stekken nemen en deze op 12/12 zetten. Als de uitkomst man-vrouw bekend is zal ik nogmaals stekken nemen en de vrouwelijke zaadplanten in de bloei zetten. Vervolgens kan ik een selectie maken gedurende de bloei. Gaat nogal wat tijd inzitten... Ik update min 2x p/w.
 5. Je hebt mij verkeerd begrepen. Natuurlijk wordt geselecteerd obv einde bloei. Man- vrouw selectie! Dat wil ik doen obv voorbloei. Iemand ervaring mee? Dan kan ik namelijk na 4-5 weken 18/6 de mannen eruit vissen en de dames afbloeien in mijn bloeihok. Er zal trouwens regelmatig ge├╝pdate worden.
 6. Hoi, Ik ben op zoek naar de ultieme jackberry moeder. Hiervoor zijn 14 dagen geleden 50 stuks JB regulier ontkiemd. De eerste 14 dagen is alles in 1 liter potjes gegaan met wat lightmix en water en onder plasma. Gisteren is de hele handel overgepot in 4 liters met lightmix en ongeveer 40% wormenmest en een scheut water. Nu staan ze onder 2x plasma. De bedoeling is om de selectie man-vrouw te maken op basis van de voorbloei in week 4-5..zijn er mensen die ervaring hebben daarmee? Dit is de eerste keer dat ik uit regulier zaad ga kweken en een moeder selecteer, dus nuttige tips van mensen met ervaring zijn welkom. foto's:
 7. Ja he? Daar ben ik namelijk ook een beetje beducht voor. Benieuwd of anderen dat ook zo ervaren..
 8. Hoi medegrowers, Ik wil in mijn DR150 koolstofmatten gaan inhechten als inlaat om van het gekut met slangen te zijn. Is er iemand met ervaring hiermee? Komt er idd voldoende lucht binnen als ik alleen de originele vierkante ventialtieroosters daarvoor gebruik? Thnx!
 9. Hoi Whazzup, Dat hoop ik: het zijn nl de orginele Gavita kabels! Mooi ik ga de boel aansluiten en een paar dagen proefdraaien. Bordje is in orde bevonden en blijkbaar is het geen probleem om de kabels van de lamp naast elkaar te laten lopen. Mvg. Bob
 10. De karakteristieken van de automaten zal ik morgen naar kijken. Ik ken het verhaal van Polleke met een C6 automaat...
 11. Ja dat viel mij ook al op! Ik had hiervoor de Gavita 600 pro en die hadden dikkere kabels dan de 1000W DE.. Misschien iemand (whazzup) die daar iets over kan melden? Is het verantwoord om de kabels zo naast elkaar te laten lopen? Btw bordje maken heb ik uitbesteed...
 12. Hoi, Ik ben een electriciteit noob, maar wil het uiteraard wel VEILIG. Daarom jullie advies graag. Op het bord worden 4x 1000 geschakeld. De snoeren van de 1000 DE lopen langs elkaar richting de tent en gaan daar ieder hun weg. Uiteraard is het bordje nog niet aangesloten op de meterkast; ik wilde eerst jullie advies afwachten. Alle eindjes zijn met een aderhuls bevestigd. Thnx!
 13. Mooi topic! Ik heb al die tijd meegelezen. Je gewone/ simpele manier van kweken zou een voorbeeld moeten zijn voor velen! Ik ben erg benieuwd naar je eindstand!
 14. Hoi medegrowers, Volgens plan wordt er deze week een OC 3500 aangeschaft. Nu was ik deze week op locatie en viel het mij op dat de waterdruk niet bijzonder hoog is op de 4de en tevens hoogste verdieping. Er komt een straaltje uit een kraan, maar zet ik daarnaast de douche ook aan dat valt de druk echt behoorlijk terug. Kan dit wel icm met een OC? Kan het zijn dat de onderburen wantrouwig worden doordat er weinig waterdruk is omdat ik een OC heb geïnstalleerd? ik ben geen loodgieter maar het lijkt mij juist dat ik als bovenste bewoner het effect ondervind van weinig waterdruk? Of werkt het ook andersom? Thnx voor jullie info.
×
×
 • Create New...