Jump to content

OGDread

Full member
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by OGDread

 1. Zonder twijfel: Grease. (ik was wel 15 he? Na mijn 20e : Sound of Music Na mijn 40e : Pulp fiction Gaat om "vaakst gezien" he? Niet perse wat ik toen of nu de beste vind.
 2. Werkt prima, bedenk wel dat je alle slakken uit ook de naburige tuinen naar je toe lokt. Bij mij duurde het zeker twee weken voordat de slakken minder werden... Zeker een paar kilo slak gevangen zo. Grapefruit schil, natte gekookte rijst, werkt allemaal, het gistingsproces ruikt lekker voor ze.
 3. OGDread

  Is led een hype?

  Super! Ik ben machtig benieuwd.
 4. OGDread

  Is led een hype?

  Sympatiek, ik hoop dat er een compleet, betrouwbaar verslag van is.
 5. je hebt er DIRE dagen niet gezien, en dat noem je KLEIN! hehehe meiden hebben meer aandacht voor sociale interactie.... you figure it out
 6. Tuurlijk, het is zelfs mogelijk dat enkele ook zullen auto floweren, net als pappie. Sommige kruizen worden niks, sommige zijn heel mooi, en de meeste word gewoon iets wat tussen de ouders in zit.
 7. De pure Deep Chunk heeft weleens last van wat spanning in het blad. Het worden ook enorme bladeren. Daar groeit ze wel uit. Van de Wonder haze x Deep Chunk heb ik het nog niet gezien, en de bruine vlekjes klinkt als te nat inderdaad, moet ook wel goed komen.
 8. OGDread

  Herma?

  yep, maar als dat alles is... weghalen, uitbloeien, en niet gebruiken voor het maken van zaad deze plant.
 9. Ze misbruiken alles. Ze misbruiken regels om buitenlanders te weren, terwijl Europa dat verbied. Ze willen burgers die niets illegaal doen aan de schandpaal nagelen. Afspraken over privacy? Het doel is die op te heffen! Er is een hele makkelijke oplossing: laat ze die cannachopper aan de grens parkeren en smokkelaars tegenhouden tot hun landen OOK normaal doen. Fucking legalize it.
 10. Mijn tuin schijnt de ideale braamstek plek te zijn, man wat een kutplanten lekker hoor, maar ik heb inmiddels wel 100 afleggers uitgegraven.
 11. Hoe weet je dan of ze lekker zijn?
 12. 20 cm valt wel mee. Na een week boven de grond kan het deksel wel weg met zaadjes. Ik zou 24 uur doen, maar alles boven de 16 is goed. 12/12 is alleen als je direct gaat bloeien, en dus buiten doorgaat met verduisteren.
 13. <evil pinkie> One MILLION kilo's<evil pinkie>
 14. Mooi gedaan, de reflectors zijn in het profiel geschroefd denk ik?
 15. Een voor een onder de douche. Volledig afspoelen, met een zachte straal, vooral onder. Als ze uit je hokkie zijn, hok volledig ontsmetten met chloor of dettol. Wellicht over een paar dagen herhalen, en zo hopen het uit te zingen.
 16. Zo af en toe. Ik had ooit heel mooie Deep Chunks, en die werden niet meer aangeboden. Dus heb ik Deep Chunk x Deep Chunk. Deep Chunk x Wonder Diesel, en Deep Chunk x Wonder Haze gemaakt. Soms valt eigen zaad zwaar tegen, maar deze gaan bijzonder goed. Nu ben ik bezig met Cinderella 99. Daar wil ik een man van, en een vrouwtje van c99, Killa Queen, Madonna en nog wat andere.
 17. Word een goeie kweek, jammer van de burn. Volgende keer niet, dan ga je perfect. Je zou mij een plezier doen dor een paar foto's te maken van het frame waar de buizen op zitten, ik denk dat je daar het aluprofiel voor hebt gekocht?
 18. Wijsheid dit. Beste investering van mij ooit was een 350 euro ontvochtiger.
 19. Mooi zon laagje perliet , ik vraag me af of dat regionaal bepaald is
 20. Ik zet in op Black Widow, Mr Nice
 21. Gaat lekker In de winter draai ik dag/nacht omgekeerd met buiten, dat help het temperatuur nivo.
 22. Met taw als mod houden we 5 leden over... Ow, Doc.... STERKTE!
 23. Ik hoop van wel, anders betaal ik al sinds 1994 voor jan pikkie.
×
×
 • Create New...