Jump to content

DaSniper

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DaSniper

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Contact Methods

 • MSN
  twicejr@zeelandnet.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Goes
 • Interests
  Blowen, paddo's, computeren, hangen met vrienden
 1. Meer dus.. enne thc blijft in het water zitten, ok de teer ook maar dat betekend dus dat je meer wiet nodig hebt in verhouding
 2. Je kan ook vet veel gewoon gaan roken en dan wen je aan de tabak.. Dus heb je er geen last meer van Dat heb ik nu in ieder geval.
 3. Er moet wel wat teer inzitten hoor.. zal wel minder zijn.. maar goed dat boeit niet want dat zit in wiet ook.
 4. Echt NOOIT last van.. tip niet te dicht, liever te open dat smaakt ook beter. Goed afbranden, tip strak in de vloei, eeh iets losser of iets strakker draaien, moet je ff proberen! Strakker is minder scherp in ieder geval, en brandt minder snel.
 5. DaSniper

  Vloei

  Kent niemand JaJa vloei.?? Das ook goede vloei, super dun,
 6. Moet je es met paddo's op naar de wolken kiijken dat is pas vet
 7. Das mn standaardwiet, lekker high niet te sloom, relaxte smaak
 8. Ken ook genoeg vrouwen die smoken... tenminste genoeg niet Maar zeker 4 in mn vriendenkring en nog 5 ofzo die ik alleen ken.
 9. eehm 200 euro per maand.. maar dat is in 1 week op haha Das 40 gram.. best ziek
 10. LOL heb ik ook gehad pas.. echt vaag is dat.
 11. Kut man ik wil ook kweken alleen ik mag het niet.. ik moet nog w8en tot ik met mn opleiding klaar ben nog 4 jaar dan opmezelf wonen.. Misschien is het tegen die tijd wel legaal en dan wordt et dus vet kweken in kassen.
 12. Tip van mij: Draai tips die 100% open zijn, doe een klein beetje shag aan het begin en draai de rest met sigaret en wiet (of puur natuurlijk), (bij het begin doe je geen wiet, 0,5cm ofzo)
 13. Jah vaak wel... stom.. tenminste ik zou het niet doen.. als ze het zien op de camera krijg je zelf niet mee die dag, zo gaat het bij ons dan.. Ben trouwens ook minderjarig, 16 bijna 17, meekrijgen is niet moeilijk, ben stoned voor je je wiet hebt, en kleed je volwassen, doe volwassen, zwaai niet gelijk met je geld, kijk eerst rustig op de lijst, zit af en toe in de shop. Zo krijg je wel mee!
 14. Hmm als ik puur draai, draai ik gelijk goed, 1,5 gram gaat er wel in (van de koffieshop ja.. kost wel wat maar dan heb je ook wat, sudden death of afghani kush)
×
×
 • Create New...