Jump to content

macerror

Full member
 • Content Count

  9,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Everything posted by macerror

 1. calmag differentatie is een hoax . zeewierkalk en bitterzout klaar is kees en niet duur .
 2. diegene heeft al 3 maal een mailtje met sorry gestuurd . dus is vergeven van deze kant . ruilen is meestal ok . maar je hebt er altijd bij die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. en sommige mensen zijn zo verrot dat ze hun eigen moeder nog ruilen voor 5 sherbertsbananacookies femmetjes . dat hou je altijd . ik zou haar voor een bountyeiland ook wegdoen . alles heeft zn prijs . en een steeds grotere groep vind het normaal om iedereen te besodemieteren . maar dat krijg je als de hedendaagse politiek van leugen op leugen aan mekaar hangt . slecht voorbeeld doet volgen . en het gaat niet om die paar zelfgecrosste pitjes maar gewoon het gevoel ongeluubt te zijn genaaid doet zo n zeer weeywel . ps ; het is vergeven maar mn ster huilt
 3. 650 poststs in 110 dagen maakt 6,5 per dag valt mee toch voor een adhder zonder kat uit de boom inleesperiode ! 5.9 kom k op uit btw dus waar hebbe we het over . een schijtlading gemekker over ph + wat geen ene enkeling in nederland gebruikt . we zouden ons allemaal eens beter in moeten lezen . mischien moet er een soort toelaatingsexamen voor nieuwe leden worden gemaakt . dan is de basiskennis dat men in nederland nergens geen ph plus gebruikt . dus komt zo n bijchoogum op wf en vraag ik "" hoeeveel mensen in nederland gebruiken ph plus nieuweling ? eeehh 1000 meneer ? GA GLOEDGODENVERDOEMEND EENS AAN JE HUISWERK OUWE RUKTRUFFEL !! BEETJE MINDER OP XHAMSTER TOSTESTRONEREN EN WAT MEER OP WIETFORUM BLOKKEN STUDEREN STOF TOT JE NEMEM ROTJONGUH .
 4. heb zelf net een wietje gerookt apelam en ben er para van . vanmiddag maar weer een lemonhazeje. we moeten er allemaal mee leren schipperen . van het concert des wietleed krijgt niemand een pogram
 5. ja die ook . kijk waar jij last van hebt is het rauwe karakter van de wiet . rook je zuivere hash dan heb je die bijwerkingen niet . van wiet ga je soms piekeren en paniekeren paranoiariseren . je moet dat gewoon voor lief nemen of een manier vinden om er mee om te gaan . als ikzelf last krijg van die wietpaniek dan weet ik dat het gewoon de bijwerking is . en dan denk ik bij mezelf daar heb je maria ff weer te zeuren . is mevrouw huana weer vervelend ? dat gewoon herkennen . ik heb liever een badtripwietje dan mn schoonmoeder op visite. maar bepaalde soortjes roepen dat soort paranoia meer op dan anderen . daar heb je helemaal gelijk in . maar we moeten het ook niet groter maken dan het is want wiet is gewoon een instapkleuterdrugs .
 6. dan moet je drie dagen zonder water door de woestijn lopen dan ga je oases zien . niet om te bloemschikken maar met palmen koel helder water en willeke van amelrooy aan de horizon . zonder marco want een bad trip heeft niemand wat aan . want bad trips heb je dat lees ik hier vandaan al in 1 zin ps "dat deed de topictitel al doorschemeren
 7. . lekker leip worre en niet teveel piekeren over ziektes dood en bijverschijnselen . en minder in je bed liggen want de meeste mensen sterven in bed ! ps "" rook eens gewoon 5 verschillende soortjes doormekaar . dat is goed tegen wietinkaktolerantie dat je high inkakt wegens tolerantie . laters
 8. vannemiddag een paar piepkes rooie lieb en vanaamd een paar apelammmekes wweywel. mee een poa kolle kordaateskes , biestandsbiee
 9. nee tis geen spamwietforum.nl en degene van plantage die het aanmaakte en leverde voor 5 euro een flessie leeft niet meer dus een beetje respect mag wel dan . en zelf coloidiaal zilverwater brouwen is ook een taartpunt . ouwe apdapter aansluiten op twee stukken 99,99 % zilverdraad in een kopje water hangen power op on en je ziet de zilveren belletjes door het water krioelen . na 1 nacht power off en sprayen met de brew 2 x per dag na 3 weken gegarandeerd fiemels . zelf niet teveel van snoepen of een blauwe kop moet je cool vinden . t schijnt nogal gezond te zijn voor je zelf ook . ik heb ook een kuurtje gedaan van die brew maak kreeg blauwkwak der van en dat ston hams niet met facials dus maar weer geswitched naar paarlmoer lekker ouwerwets . en ook blauwkak maar ons toilet is gerenoveerd dus inspektieplateau verdwenen en een ploemppoeperd der van . ja bij de papierveegcheck kon je het zien was geen roetveegshit . maar ik heb nog een aangemaakte fles met een halve liter van lb ingevroren liggen en ben ik wat nodig dan smelt ik er een neussprayflaconnnetje van lidl af dus gaat al 8 jaar mee alhier voor 5 euro , dus op mij loopt die spammert toch niet binnen . dan moet ie eerder op staan .
 10. weer gratis spam voor plagron het word een plaag ron !!!!
 11. of marianne thieme heeft er een als een angoraoerangentang de bakkenbaarden hangen uit er string . dan roep je geen apekut meer een ongeblust oerwoud
 12. net een wak en bak met apelam . werking helemaal goed . geur lekker heftig hazig smaak is nog al lastig ommschrijven . de zakverschijning is toppie . de smaak is nog al intiem om te beschrijven want ik krijg er een soort plaatsvervagende schaamte van . zo puur uit de pijp smaakt ie namenlijk als een k......... de voorlopige werknaam van dit nieuwe wietje is apekut want dat bekt wel lekker . doe mij gauw ff een zakkie apekut !!!! of voor straathoekpushers "" heey pssssssssssst apekut ???????
 13. de indica pheno is lekker sterk / ook op de longetjes uggel uggel . haze achtige smaak . werking ook en tis net rookbaar kruimelt nog niet beetje taai nog . en de werking hakt in eens in beetje para noia der van . maar dat heb je der van . ROOKPAUZE ROGER ?
 14. hai schoen duifeken ge wet ak oe gerre ziet . iedereen rookt hasieshjs op de gentse feesten dus die spich moet niet miauwen . en mooi dat je goed slaapt op die olie duif . word je er ook een beetje leip van of is dat absoluut niet de bedoeling ?
 15. ik rook puurpijp is lekkerder dan met bluntsvloei .
 16. het gewicht kan ik nog nix zinnigs over zeggen . en de werking is toppie ondanks de paniekoogst . en wat ik nu rook was er een dikke week eerder af dus word nog wauzer . ik heb de verse topjes in boterhamzakjes gedaan vanwege gripszakarmoe en de boterhamzakjeverschijning is er 1 van ongekende schoonheid alwaar denne sparre en lariksbomen in een ochtenevel te samen komen en staan musken als naakte etrusken . geur ging dat over . als het wat gedroogd en gecured is zal ik er eens een x-aantal c-ups van schieten . en de smaak is door de sneldroog bitter met een nasmak van uitgehard oorsmeer . met een hint van anijs . dus ik ben almetal zeer tevereden een mens .
 17. ook geoogst. komt er allemaal overheen nog de rookpause word nog langer . en die apelam hoe je niet zo veel van in de pijp doen word je katjelam en twee phenoos een ind en een sat dom dus dan weetjetwel heey !!! en laksisme dat ik er van krijg heerlijk joh . dan ben ik als wietjunk weer helemaal in mn sas met mn verse stash . net als met de vrouwtjes als je dan een nieuwe der bij hebt kijk je naar de ouwe niet meer om . maar goed ik ben gelukkig niet zo n cassanova vandaar .
 18. haai blue mystic en rooie lieb geoogst . zit meschien aan rokelarij twee piepkes per vegetable aan maar daar word dan ook genoteen van mn snor tot aan mn kloten . en het is met het beestuiven van die malaaw man helemaal gelukt hoor . tis ouwerwetse nederwiet geworre . dat heb je wel met die malaaw bukkanisten ze maken niet een vrouwtje een beetje zwanger want ze zitten godenverdoemend vann boven tot onder het zaad .!!!! dus dat word vliesjes pulken of koppinen van de kopello weetjewel . net als in het liedje links blue mystic rechts rooie lieb doetzen kroutzen kanner ne nie biede !! lijkt wel of ze staat te zuigen aan een in de boom opgehangen tonijn . nix mis mee !! ik ben niet bijgeloofig maar ik zie een duivelachtige entiteit aan die hand .
×
×
 • Create New...