Jump to content

Dom Pachino

Full member
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Dom Pachino

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 06/26/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Z-Holland

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. Zonde had veel meer ingezeten. Zou persoonlijk ook eind mei begonnen zijn ipv eind juli. vermoed dat het klein blijven vooral ligt aan - Amateuristisch verpotten - Te veel water in het begin - Te laat begonnen´╗┐´╗┐´╗┐ Ik mis alleen het stukje meer LICHT. Plantjes zijn enorm gestrekt geweest.
 2. Jooojoo dit seizoen kan niet meer stuk. We krijgen een weekn18 tot 20 graden met zon. Daarna tot 15 oktober droog weer. De rest boeit me niet want er kan geknipt worden.
 3. Las op knmi dat er twee mindere dagen komen. Daarna gaat de temp omhoog en wat droge dagen! Zou perfect zijn voor de laatste loodjes
 4. Ik had die laatste fotos nog niet gezien, maar die hoeven zeker geen 3 weken meer. Desalnietemin kunnen ze zeker nog wel wat tijd gebruiken! Maar daar ga je sowieso wel wat moois vanaf halen.
 5. Stuur nog is wat duidelijke fotos van je toppen. Vriend van mij heeft 5 planten staan die nog 2 weken nodig hebben, minimaal. Er zit nog geen rot in, dus ze gaan zeker niet om, ondanks dat t slecht weer wordt even. Laat je planten staan tot het echt niet meer gaat. En volgens mij gaat het nog prima. Tuurlijk zal je her en der wat rot vinden, maar dat is beter dan een plant 3 weken te vroeg knippen
 6. Als dat 1 plant is dan zou ik mij geen zorgen maken om een te hoge luchtvochtigheid in die kamer. De eerste 4 dagen verliest die plant al 50% van zijn vocht. Even een paar uurtjes luchten en dat vocht is de kamer uit.
 7. Ja als je bang bent voor rippers dan is het idd knopen doorhakken. Blijft een risico. Hoeveel planten had je staan toen de popo kwam en wat waren de consequenties, als ik vragen mag
 8. Die moeten nog minimaal 2 weken. Zonde om ze nu te gaan knippen, toppen gaan nu pas btje hard worden. Als je nu knijpt krijg je zachte onrijpe buitenshit. Verkleuren doen ze ook door de regen. Pas als de rot echt de overhand neemt gaan knippen. Niet bij een plukje rot in 1 of 2 toppem.
 9. Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd hoe ze afbloeien achter dat groene kassenfolie. In dit droge weer zal de LV niet zo hoog worden maar met regen moet je misschien wel gaan opletten met die rijp wordende toppen!
 10. Planten zijn kleiner gebleven dan ze konden worden. Je bent 1.5 maand te vroeg begonnen.. en je hebt nog veel geluk gehad met het warme voorjaar. Gefeliciteerd met je eerste eigen wiet!
 11. Plant verpotten naar een 65 liter speciekuip. Die 18 liter pot is simpelweg veeel te klein voor een plant die zo graag wilt groeien.
 12. Zou die aangetaste topjes zeker knippen. Langer laten staan gaat meer kwaad dan goed doen gok ik.
 13. Daaraan kan je niet zeggen of het bloei of voorbloei is.
 14. Waar heb je de zaden vandaan? Zeker weten dat het autoflowers zijn? Zelden zulke grote autoflowers zijn, behalve in een kas dan, denk zelf dat het geen echte autoflowers zijn. Mochten ze toch snel gaan bloeien ga je wel dikke toppen krijgen.
 15. Hmm ja ik heb 7 liters gebruikt simpelweg omdat ik geen ruimte had om 20 x 10liter potten voor te groeien thuis. Denk dat ik er een paar in de grond stop en de andere laat staan. Voedingsstekkort maak ik me niet zo druk om.
×
×
 • Create New...