Jump to content

jeff-1986

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Positief

About jeff-1986

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

429 profile views
 1. Er is maar 1 manier om er achter te komen en dat is gewoon doen Verder zijn de antwoorden nagenoeg gelijk. Rond de 20L. Gaf alleen aan dat ik 1 soort wel in grotere kuipen zet omdat die meer dan 25L kan hebben. Wellicht is 30/35 voor die soort ook al voldoende. Heb ze alleen in 45 omdat ik die kuipen al had en geen zin had om met tussenmaten te experimenteren.
 2. Voor 1 plant? Denk zonde van je aarde en je rug met verplaatsen. Gebruik zelf 25L potten en voor de meeste is dat voldoende. In grotere potten deden ze het niet beter. Alleen NY Diesel deed het bij mij tot nu toe beter in 45L kuipen.
 3. Heb zelf een foscam fi9900p. Maar in mijn geval ging het me alleen om 1 camera in m`n tuin i.v.m diefstal. Opname gebeurt in de cloud (kost wel geld). Maar wil geen extra apparatuur in huis. En heb een app op m`n telefoon. Krijg bij beweging ook een melding.
 4. jeff-1986

  Katten

  Aan de vogelkooi is geloof ik een jaar of 10 geleden. Maar ze beten wel van zich af Lui beest, die Felix? Had een zwart witte kater die kwam buiten. Maar binnen was het ook een lamme
 5. jeff-1986

  Katten

  Dana Myla Lola Simba. Helaas overleden
 6. PP PP Auto Northern Light Auto AK74 Auto Little Devil (of zoiets) Auto Amnesia Auto Haze XXL Auto Jack Herer Auto NY Diesel Auto Zover ik me kan herinneren waren dat ze. Effect omschrijven kan ik al helemaal niet. Ik kom niet verder dan ik werd er goed stoned van of niet. Maar de NY Diesel is mijn favoriet qua opbrengst, smaak, geur en effect. Volgende soort die ik eerdaags ga kweken is Sour Diesel. Is bij de shop al jaren m`n favoriet dus nu eens kijken wat ik er zelf van kan maken
 7. Afgelopen week geknipt en hangt nog te drogen. Als ik het zo zie denk ik dat het max 30 gram is. Als de kwaliteit maar goed is Deze heb ik gelukkig op tijd kunnen knippen itt m`n andere planten
 8. Dan zul je er niks van merken dus heeft geen zin
 9. Inmiddels aan het afsterven M`n microscoop die ik aan m`n tel kan hangen is helaas naar de knoppen. Daarmee kon ik beter kijken. Veel beter dan dit krijg ik het niet. De eerste keer leek het meeste helder te zijn. Maar als ik nu zo kijk lijkt het weer (of het meeste iig) milky. Zijn er wel een paar amber al. Nog een paar dagen laten staan. Gelukkig is het nog steeds zomers weer.
 10. Je kan te vroeg en te laat oogsten waardoor je weinig of niks zult voelen van de wiet. Als je op Google zoekt op "wanneer wiet oogsten" o.i.d kom je genoeg info tegen wat je verder helpt. Hoe staan ze er nu bij? Gezien de laatste foto's staan ze er voor een 1e keer + een aantal fouten nog redelijk bij. Genoeg kwekers gingen je voor met de eerste keer 10-20gr van een plant af halen.
 11. Alles is gedroogd en geknipt. Zit nu in weckpotten. Heb alleen 1 van de 2 grootste en 1 van de 3 kleinere gewogen. De grootste was goed voor iets meer als 200gr. Weet het niet exact omdat er al het e.e.a is verdampt Maar min dat heb ik nog 180gr over. De kleinere zit tegen de 150gr. Persoonlijk record van 110gr verbroken Geur en smaak zijn perfect. Kwaliteit is goed tot matig van een aantal toppen helaas omdat ik ze iets te vroeg heb moeten knippen. Naast meeldauw en toprot dit jaar flink last gehad van harde windstoten. Meerdere takken zijn daardoor ook geknakt. Volgend jaar ook daar maar op voorbereiden. Alhoewel ik dan gewoon hoop wel echte auto's te hebben... Maar het is prima te doen dus ondanks dat ik een beetje baal niet dezelfde topkwaliteit van vorig jaar te hebben mag ik niet klagen
 12. Nog steeds aan het genieten van de zon Net helaas weer meeldauw ontdekt op een paar bladeren dus weer behandeld.
 13. Zit die tent ook nog ergens aan vast? Met de wind die ik vandaag in mijn tuin had zal die tent in een andere wijk liggen.
 14. Gister nog 2 geknipt omdat ik bij die 2 langzaam bij meer toppen toprot begon te krijgen helaas. Alleen deze heb ik nog staan. Gisteren flinke wind gehad hier waardoor er 2 takken zijn afgebroken en een paar krom zijn gaan hangen. Dit was 1 van de 3 kleineren die staat nu op de plek waar 1 van de grootste stond zodat ie meer zon krijgt.
×
×
 • Create New...