Jump to content

jeff-1986

Full member
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Prima

About jeff-1986

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

1,605 profile views
 1. Ik draai m`n planten altijd elke dag zodra ze zodanig groot zijn dat niet beide kanten meer zon krijgen. Nog nooit problemen mee gehad.
 2. Weer terug van 1,5 week vakantie. De Diesel heb ik 26 juli omgehakt en te drogen gehangen. Is nu bijna droog. De Critical en LSD hebben 1,5 week op water geleefd. Zijn iets gegroeid en iets voller geworden.
 3. Ja dat is een ander probleem waar ik me zorgen om maak. Ondanks veel natte dagen heb ik zowaar geen toprot dit jaar. Hoopte ik ook zo te houden Zal er maandag nog eens naar kijken.
 4. Ja. Op de toppen na die onderaan en aan de binnenkant zitten.
 5. Ook ik stel deze vraag toch maar eens. Normaal gesproken is er maar vrij weinig nog helder als er ook amberkleurig bij zit. Maar dit keer heb ik best wat amberkleurig maar toch ook een hoop helder naar mijn mening Het is eigenlijk de 1e foto waarbij ik nou twijfel of meerdendeel daar helder of milky is.
 6. De Diesel moet nog eventjes. Hopelijk haalt ze het einde zonder toprot. Verder geen bijzonderheden.
 7. Tnx. Nee, ben wat dat betreft een leek en niet bekend met technieken die toegepast kunnen worden. Niet in praktijk in ieder geval. Heb normaal alleen autoflowers. Deze kreeg ik plotseling aangeboden.
 8. Aha, tnx. Paniek om niks dus. Zie dit voor het eerst.
 9. Kon zo snel niks vinden wat het zou kunnen zijn. Behalve stamrot maar de foto's die ik tegenkwam zagen er anders uit. Weet iemand wat dit is? De hele stam ziet er zo uit en takken beginnen er ook zo uit te zien. Toen ik een tak een beetje boog om tussen de plant te kijken hoorde ik hem bij de stam ook een beetje kraken. Alsof ie zo zou afbreken ipv buigen
 10. Meestal is het tussen de 1 en 2 weken ergens droog. Dat is prima. Gaat er meer om dat je het zoveel mogelijk natuurlijk laat drogen en niet gaat forceren (zoals sommigen doen met een kachel of oven of andere hulpmiddelen) zodat het na 1 of 2 dagen al droog is.
 11. Hoe komen de toppen er in? Hang je de takken aan draden? Of ze droog genoeg zijn kun je controleren door het takje waar de top aan zit te buigen. Als die knakt i.p.v buigt is het droog genoeg.
 12. Geen update voor m`n plantjes dit keer. Vandaag m`n nieuwe speeltje binnengekregen uit China. Stuk makkelijker dan een zak microscoop.
 13. De meeldauw lijkt met de noorderzon vertrokken. Diesel staat lekker te bloeien. Helaas de helft kleiner dan voorgaande jaren. De Critical is ook lekker gegroeid. Gisteren water gegeven en stond nu alweer om water te zeuren. Bladeren staan inmiddels weer omhoog na de foto. En de LSD.
 14. Ik bedoelde eigenlijk of je eerst de aarde had nat gemaakt en daarna pas de zaden er in of niet. Als je eerst het zaadje in de aarde stopt en dan pas water geeft zakt ie inderdaad weg. Maar elke 2 dagen water geven klinkt als een weggezakt zaadje. Is ook niet nodig. Behalve wegzakken ook nog kans dat ie teveel water krijgt en kapot gaat. Aarde vochtig maken en dan het zaadje erin. Zoals Alkaline zegt, en kas creƫren met een fles of folie o.i.d. Of anders met een plantenspuit zodanig water spuiten dat de aarde vochtig blijft en niet zeiknat.
 15. Geen garantie helaas. Heb je pas water gegeven nadat je ze in de aarde had gestopt?
×
×
 • Create New...