Jump to content

jeff-1986

Members
 • Content count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Positief

About jeff-1986

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. jeff-1986

  Wind/storm

  Zit die tent ook nog ergens aan vast? Met de wind die ik vandaag in mijn tuin had zal die tent in een andere wijk liggen.
 2. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Gister nog 2 geknipt omdat ik bij die 2 langzaam bij meer toppen toprot begon te krijgen helaas. Alleen deze heb ik nog staan. Gisteren flinke wind gehad hier waardoor er 2 takken zijn afgebroken en een paar krom zijn gaan hangen. Dit was 1 van de 3 kleineren die staat nu op de plek waar 1 van de grootste stond zodat ie meer zon krijgt.
 3. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Aan thc geen gebrek
 4. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Auto huismerk van wietzaadjes.nl Mag niet klagen nee voor een laat neergezet plantje die wat zon heeft misgelopen
 5. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Valt weinig over te zeggen. Staat lekker z`n ding te doen Toppen worden langzaam groter en de meeldauw lijkt weg te zijn en te blijven.
 6. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  13 september 1 van de 2 grootste geknipt. Heb dit keer voor de droge methode gekozen en hangt nu lekker langzaam te drogen in de schuur. Een ventilator in de wand zorgt voor verse lucht en er staat een ventilator bij voor luchtcirculatie. En een heater die aanslaat als het te koud wordt. 1 plant bij een buurman ondergebracht om de laatste dagen verder te verzorgen. Scheelt me met knippen ook wat tijd en ruimte straks. 2 van de 3 die hier nog staan zijn ook bijna klaar. Vooralsnog een lekkere nazomer dus krijgen nog aardig wat zon tot de laatste dag. Tot nu toe bij 2 planten maar een top gevonden met rot. Die ik heb geknipt en de grootste die er nog staat. Maar vermoedelijk omdat die toppen tegen de schutting aan hingen. 1 plant heeft nog dunne toppen met alleen witte haren. Afwachten hoe die het vol gaat houden als het straks meer gaat regenen. In 1 plant een rups zitten die kennelijk geen afscheid kan nemen. Vandeweek eruit gezet aan de andere kant van de tuin maar is weer helemaal teruggekropen. Kan een rups nog kwaad verder? Zo te zien zit ie 24/7 op dezelfde plek en zie op het oog zo geen schade o.i.d. Anders krijgt ie vliegles naar 5 tuinen verderop of zo.
 7. jeff-1986

  Planten al in bloei?!

  Voor zover ik het kan zien aan de foto zijn ze sowieso allemaal al milky en beginnen ze langzaam amber kleurig te worden. Je zal al kunnen oogsten. Ligt er ook maar aan hoe je je wiet wilt hebben.
 8. jeff-1986

  Eerste Buiten Oogst

  Ik heb dit gebruikt https://www.blumatshop.nl/bayer-garden-rosacur-schimmels-meeldauw-roest-50ml/P5753 Maat van me had het bij Hornbach gehaald geloof ik. 1 tot 3 behandelingen gedaan (sommige delen gingen eerder weg dan andere delen) en lijkt goed te werken. Met een spuitflesje rustig alles ingespoten om de toppen niet/nauwelijks te raken.
 9. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Volgens inspectie blijft dat voorlopig nog wel hangen. Maar word aan gewerkt ook. Die grote scheur zit trouwens bij de buren Tnx.
 10. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Zit nu in de fase "wanneer kan ik ze er eindelijk s vanaf knippen" Toppen zijn weer gegroeid en beginnen langzaam compacter te worden. Een hoop gele bladeren verwijderd (die ik er zonder moeite vanaf haal) en m`n hele arm plakt als ik er tussen heb gezeten. De geur is ook zeer aangenaam Maak me nu alleen nog wel zorgen om toprot met al dat regen de laatste en komende dagen. Eerdaags eens kijken of ik ze droog kan zetten.
 11. Ik heb net meeldauw ontdekt bij een paar van mijn planten. Uiteraard opzoek gegaan naar wat ik ertegen kan doen. Kant en klaar spul is zo te zien een beetje prijzig. Zeker omdat ik denk ik wel veel nodig heb aangezien ik 5 planten heb van 2,5 tot 2,7m Het mag wel wat kosten maar als een melkoplossing net zo effectief is heeft dat de voorkeur. Was dus benieuwd naar ervaringen, of het echt helpt? Ze staan al ff in de bloei dus er zitten ook toppen in.
 12. jeff-1986

  Iemand enig idee wat dit is?

  Uitgesloten? Kan morgen wel ff kijken. Ben vandaag amper thuis geweest.
 13. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  28 augustus. Jack is inmiddels gaan bloeien. Tot nu toe geen groeivoeding gegeven. Kennelijk prima uit te houden op de lightmix... Sinds vandaag begonnen met bloeivoeding geven
 14. jeff-1986

  Iemand enig idee wat dit is?

  Ja nogal. Halve nacht horizontaal gehangen door de wind
 15. jeff-1986

  Iemand enig idee wat dit is?

  Heb dit bij 1 plant op een paar plekken Of is dit gewoon zand/troep? Heeft flink gewaaid de afgelopen nacht. Maar heb dit maar bij 1 van m`n 5 planten.
×