Jump to content

jeff-1986

Members
 • Content count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Positief

About jeff-1986

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

308 profile views
 1. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Afgelopen week geknipt en hangt nog te drogen. Als ik het zo zie denk ik dat het max 30 gram is. Als de kwaliteit maar goed is Deze heb ik gelukkig op tijd kunnen knippen itt m`n andere planten
 2. jeff-1986

  Late bloeier

  Dan zul je er niks van merken dus heeft geen zin
 3. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Inmiddels aan het afsterven M`n microscoop die ik aan m`n tel kan hangen is helaas naar de knoppen. Daarmee kon ik beter kijken. Veel beter dan dit krijg ik het niet. De eerste keer leek het meeste helder te zijn. Maar als ik nu zo kijk lijkt het weer (of het meeste iig) milky. Zijn er wel een paar amber al. Nog een paar dagen laten staan. Gelukkig is het nog steeds zomers weer.
 4. jeff-1986

  1st timer - 4 autoflowers

  Je kan te vroeg en te laat oogsten waardoor je weinig of niks zult voelen van de wiet. Als je op Google zoekt op "wanneer wiet oogsten" o.i.d kom je genoeg info tegen wat je verder helpt. Hoe staan ze er nu bij? Gezien de laatste foto's staan ze er voor een 1e keer + een aantal fouten nog redelijk bij. Genoeg kwekers gingen je voor met de eerste keer 10-20gr van een plant af halen.
 5. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Alles is gedroogd en geknipt. Zit nu in weckpotten. Heb alleen 1 van de 2 grootste en 1 van de 3 kleinere gewogen. De grootste was goed voor iets meer als 200gr. Weet het niet exact omdat er al het e.e.a is verdampt Maar min dat heb ik nog 180gr over. De kleinere zit tegen de 150gr. Persoonlijk record van 110gr verbroken Geur en smaak zijn perfect. Kwaliteit is goed tot matig van een aantal toppen helaas omdat ik ze iets te vroeg heb moeten knippen. Naast meeldauw en toprot dit jaar flink last gehad van harde windstoten. Meerdere takken zijn daardoor ook geknakt. Volgend jaar ook daar maar op voorbereiden. Alhoewel ik dan gewoon hoop wel echte auto's te hebben... Maar het is prima te doen dus ondanks dat ik een beetje baal niet dezelfde topkwaliteit van vorig jaar te hebben mag ik niet klagen
 6. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Nog steeds aan het genieten van de zon Net helaas weer meeldauw ontdekt op een paar bladeren dus weer behandeld.
 7. jeff-1986

  Wind/storm

  Zit die tent ook nog ergens aan vast? Met de wind die ik vandaag in mijn tuin had zal die tent in een andere wijk liggen.
 8. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Gister nog 2 geknipt omdat ik bij die 2 langzaam bij meer toppen toprot begon te krijgen helaas. Alleen deze heb ik nog staan. Gisteren flinke wind gehad hier waardoor er 2 takken zijn afgebroken en een paar krom zijn gaan hangen. Dit was 1 van de 3 kleineren die staat nu op de plek waar 1 van de grootste stond zodat ie meer zon krijgt.
 9. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Aan thc geen gebrek
 10. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Auto huismerk van wietzaadjes.nl Mag niet klagen nee voor een laat neergezet plantje die wat zon heeft misgelopen
 11. jeff-1986

  1x Jack Herer auto

  Valt weinig over te zeggen. Staat lekker z`n ding te doen Toppen worden langzaam groter en de meeldauw lijkt weg te zijn en te blijven.
 12. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  13 september 1 van de 2 grootste geknipt. Heb dit keer voor de droge methode gekozen en hangt nu lekker langzaam te drogen in de schuur. Een ventilator in de wand zorgt voor verse lucht en er staat een ventilator bij voor luchtcirculatie. En een heater die aanslaat als het te koud wordt. 1 plant bij een buurman ondergebracht om de laatste dagen verder te verzorgen. Scheelt me met knippen ook wat tijd en ruimte straks. 2 van de 3 die hier nog staan zijn ook bijna klaar. Vooralsnog een lekkere nazomer dus krijgen nog aardig wat zon tot de laatste dag. Tot nu toe bij 2 planten maar een top gevonden met rot. Die ik heb geknipt en de grootste die er nog staat. Maar vermoedelijk omdat die toppen tegen de schutting aan hingen. 1 plant heeft nog dunne toppen met alleen witte haren. Afwachten hoe die het vol gaat houden als het straks meer gaat regenen. In 1 plant een rups zitten die kennelijk geen afscheid kan nemen. Vandeweek eruit gezet aan de andere kant van de tuin maar is weer helemaal teruggekropen. Kan een rups nog kwaad verder? Zo te zien zit ie 24/7 op dezelfde plek en zie op het oog zo geen schade o.i.d. Anders krijgt ie vliegles naar 5 tuinen verderop of zo.
 13. jeff-1986

  Planten al in bloei?!

  Voor zover ik het kan zien aan de foto zijn ze sowieso allemaal al milky en beginnen ze langzaam amber kleurig te worden. Je zal al kunnen oogsten. Ligt er ook maar aan hoe je je wiet wilt hebben.
 14. jeff-1986

  Eerste Buiten Oogst

  Ik heb dit gebruikt https://www.blumatshop.nl/bayer-garden-rosacur-schimmels-meeldauw-roest-50ml/P5753 Maat van me had het bij Hornbach gehaald geloof ik. 1 tot 3 behandelingen gedaan (sommige delen gingen eerder weg dan andere delen) en lijkt goed te werken. Met een spuitflesje rustig alles ingespoten om de toppen niet/nauwelijks te raken.
 15. jeff-1986

  5x NY Diesel autoflower

  Volgens inspectie blijft dat voorlopig nog wel hangen. Maar word aan gewerkt ook. Die grote scheur zit trouwens bij de buren Tnx.
×