Jump to content

jeff-1986

Full member
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Prima

About jeff-1986

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Oké, dat wist ik dus niet. Haha mag hopen van niet nee
 2. De Diesels zijn gefeminseerd zaad. Ik weet niet hoe groot de kans dan is dat het alsnog een mannetje is. Ik dacht dus dat het mannetjes zijn geworden omdat er een ander mannetje in de buurt staat. En daarom dacht ik aan de LSD. Omdat ik die gekregen heb en niet weet wat het is. Maar goed. Ze zijn pleite. Heb nu nog 1 Diesel auto, 1 Critical en 1 LSD.
 3. Balen. 3 planten minder. Een mannetje kan pas andere planten bestuiven in de bloei toch? Omdat ik nu aan m'n LSD zit te denken als boosdoener. Ik weet niet wat dat is maar die bloeit nog niet. De diesels zijn gefeminiseerd. Morgen maar snel wegdoen dan.
 4. Bij 1 Diesel bloeiverschijnselen gezien Bij de rest schrok ik even. Dit zijn toch geen balletjes van een mannetje? Deze foto's zijn van 2 dagen geleden. Er zijn geen trossen balletjes te zien verder
 5. Geen idee. In het begin gaf ik ze om de paar dagen een scheut water en toen was het al zo. Daarna wat meer water gegeven en het is nog steeds zo. Hoeveel ik ook geef, ik zie maar geen verschil. Maar goed, buiten dat staan ze er prima bij.
 6. Ze staan lekker te knallen met deze zonnige dagen. Ze beginnen ergens op te lijken Bladeren zijn groener geworden en een betere vorm gekregen. 2 gaan meer de lengte in ipv de breedte en de bladeren daarvan hangen meer dan dat ze mooi overeind staan. Geen idee nog hoe dat komt. Treurwilgjes... De Diesels De LSD en Critical
 7. Is dat geen varenrouwmug? Ik gebruik zelf Luis weg van Ecostyle. Tot nu toe erg effectief.
 8. Nog niet te zien. OP internet zijn ook zat foto's te vinden hoe een mannetje en vrouwtje eruit zien.
 9. Weinig zon gezien deze week. Desondanks toch een beetje groter en voller geworden. De bladeren van de Diesels begonnen wat lichter van kleur te worden (op de foto lijken ze wat donkerder dan ze in werkelijkheid zijn). Dus vandaag begonnen met groeivoeding. Ze staan allemaal in Janeco lightmix, omdat 2 growshops waar ik kom geen Plagron op voorraad hadden. Dit zou gelijkwaardig zijn maar ik ben er geen fan van. Voeding is zoals gewoonlijk Plagron terra grow en straks Plagron terra bloom. De Diesels De LSD en Critical
 10. Tnx. Euh, binnen, buiten, binnen en weer buiten Een kennis is begonnen met binnen kweken en gaf deze aan een vriend, voor bij de rest van z`n verzameling op balkon als extra soort. Maar precies toen het weer ineens bagger werd laatst. Ze begon nogal te hangen (steeds naar binnen en buiten slepen gaat ze na een aantal dagen ook niet leuk vinden + weinig licht gezien) dus hij vroeg ik ik m wilde hebben en bij m`n andere planten, die ik ook i.v.m slecht weer onder een lamp had verhuisd, wilde zetten. Ze is er aardig van opgeknapt en staat sinds de 15e met de rest allemaal buiten. Ze blijft in deze kuip staan. Kweek normaal alleen autoflowers dus ben er ook niet zo in thuis hoe groot normale planten worden in welke maat pot. Maar 45 liter leek me wel voldoende voor een fatsoenlijke struik En eerlijk gezegd ook geen zin om extra potten aan te schaffen. Wilde het doen met wat ik in huis heb.
 11. Gaan inmiddels ook de lengte in. Zonnige dagen doet ze goed M`n Critical (geen auto) begint ook ergens op te lijken En m`n adoptie plant staat er ook lekker bij. LSD (geen auto)
 12. Had inderdaad een stuk groter kunnen zijn. Zonder zon of geschikt licht gaat het niet zo hard.
 13. Vandaag alles buiten gezet in het zonnetje. Aankijken hoe ze erop reageren.
 14. De dames zijn iets gegroeid en maken het aardig goed. Binnen is nieuw voor me en er komt wel wat bij kijken om alles op orde te hebben heb ik gemerkt. Temperatuur is alvast een probleem waar ik tegenaan loop. Eerst was het constant 25-30 graden maar nu het buiten warmer is is het 30-35 graden. Gelukkig zijn deze alleen aan het voorgroeien en gaan ze eerdaags naar buiten. Maar voor die straks wel binnen komen moet ik even een kleine aanpassing doen.
×
×
 • Create New...