Jump to content

K0ffiedrinker

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About K0ffiedrinker

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb net even gevoeld, het is niet echt massief meer luchtig. Ik geef de plant tot zondag om wat dikker te worden, dan ga ik hem oogsten. Denk je dat de plant in 4 dagen veel massiever kan worden?
 2. Hierbij foto’s van de top zelf (iets minder duidelijk omdat het lastig is om de microscoop stabiel te houden en foto’s te maken)
 3. Ik heb trouwens even een paar foto’s gemaakt van 3 suikerblaadjes door een microscoop. Het liefst wil ik een wiet die je een high geeft. Dat betekent vroeg oogsten. Denken jullie dat dat nu is? of moet je de microscoop op de toppen zetten en niet op de suikerblaadjes? hier de foto’s:
 4. Afgelopen weekend ben ik de wekelijkse update door drukte vergeten. Toch heb ik erg goed nieuws! Het feminizen is gelukt!! Ik heb de stekjes vandaag even gecheckt en ze hebben balletjes gekregen! Daarnaast haal ik vandaag of morgen de hoge plant om. Ook de scrog werkt erg goed en er komen mooie toppen in. Ik denk dat ik een aantal toppen van de scrog ga bestuiven met het stuifmeel van de stekjes. Stekjes voor feminized stuifmeel, let op de balletjes: scrog: Hoge, klaar voor oogst:
 5. Er komen 5 grote buitenplanten te drogen. Helaas past het niet in een kast, ik heb een droognet waar het in hangt. Zie foto: Het is een 80x80 net, ik verwacht dat deze ongeveer 6 etages vol zal zitten. Eerste plant is al omgehaald zoals je kunt zien.
 6. Ah oke haha Dus het zal te vochtig worden in de kamer? Daarvoor kan ik een aantal vochtvreters plaatsen. Denk je dat ik tegen de geur met deze goed af ben? Of zijn er lichtere goed genoeg / is deze te licht? (zonder uitlaat dus, ik zet zo nu en dan de deur even open zodat er luchtverversing is) https://www.kweekkast.nl/combo-deals/winflex-125mm-ventilator--pk2600-mini-koolstoffilter
 7. Wat is de rv? Het gaat inderdaad om meer dan 1 plant
 8. Hi all, Ik wil graag mijn toppen drogen in een droognet in een hobbiekamertje. De kamer heb ik verduisterd en er staat een fentilatieschuifje boven het raam open. Om de geur tegen te gaan zou ik een koolstoffilter met ventilator willen plaatsen. Echter heb ik geen plek waar de lucht naar buiten kan gaan. Zou het wel effect hebben als ik geen uitlaat heb? Hoe groot moet het filter zijn? ik hoop dat jullie me kunnen helpen
 9. Wekelijkse update, toppen worden steeds groter. Wel krijgt de plant wat last van gele bladeren, zou dit kwaad kunnen? Zou er een voedingstekort zijn oid? Ik zit te twijfelen of ik al zal stoppen met voeding zodat de smaak beter zal zijn. Wat denken jullie? scrog gaat erg mooi, ziet er goed donkergroen uit. Ik heb een mooi droognet gekocht, deze hangt in een kamer. Hierover heb ik ook een vraag. stel dat ik een ventilatortje met een koolstoffilter aanzet, heb ik dan perse een uitlaat nodig of kan ik hem ook gewoon in de kamer zetten? Het feminizen is mislukt helaas, ik laat de stekjes staan en doorbloeien. Misschien dat ie dan alsnog zichzelf gaat bevruchten en er daardoor vrouwelijke zaadjes uit komen. zie hier de foto’s
 10. Wekelijkse update; zoals jullie hebben kunnen zien is een tak afgebroken van grote plant. Helaas is deze niet weer aan gaan hechten en heb ik deze vandaag eraf gehaald. De topjes (voor wat het zijn) heb ik geknipt en te drogen gelegd in mijn nieuwe droognet. Verder gaat het goed met de planten, er komen mooie toppen in de scrog en de gewone plant groeit met de dag! Ik zou zeggen, bekijk de foto’s en oordeel zelf normale plant: scrog:
 11. Vanmorgen toen ik uit bed kwam trof ik mijn plantje zo aan dit komt door de grote regenval van vannacht.. dit heb ik opgelost met touw en tie wraps. Daarnaast de hele plant op drie punten met touw rondom gebonden zodat het niet weer zal gebeuren.
 12. Ah oke, jammer dat ik niet weet welke specifieke soorten het zijn.. Is er niet een manier om er alsnog achter te komen?
×
×
 • Create New...