Jump to content

Dom Pachino

Full member
  • Content Count

    498
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dom Pachino

  1. Zonde had veel meer ingezeten. Zou persoonlijk ook eind mei begonnen zijn ipv eind juli. vermoed dat het klein blijven vooral ligt aan - Amateuristisch verpotten - Te veel water in het begin - Te laat begonnen Ik mis alleen het stukje meer LICHT. Plantjes zijn enorm gestrekt geweest.
  2. Jooojoo dit seizoen kan niet meer stuk. We krijgen een weekn18 tot 20 graden met zon. Daarna tot 15 oktober droog weer. De rest boeit me niet want er kan geknipt worden.
  3. Las op knmi dat er twee mindere dagen komen. Daarna gaat de temp omhoog en wat droge dagen! Zou perfect zijn voor de laatste loodjes
  4. Ik had die laatste fotos nog niet gezien, maar die hoeven zeker geen 3 weken meer. Desalnietemin kunnen ze zeker nog wel wat tijd gebruiken! Maar daar ga je sowieso wel wat moois vanaf halen.
  5. Stuur nog is wat duidelijke fotos van je toppen. Vriend van mij heeft 5 planten staan die nog 2 weken nodig hebben, minimaal. Er zit nog geen rot in, dus ze gaan zeker niet om, ondanks dat t slecht weer wordt even. Laat je planten staan tot het echt niet meer gaat. En volgens mij gaat het nog prima. Tuurlijk zal je her en der wat rot vinden, maar dat is beter dan een plant 3 weken te vroeg knippen
  6. Als dat 1 plant is dan zou ik mij geen zorgen maken om een te hoge luchtvochtigheid in die kamer. De eerste 4 dagen verliest die plant al 50% van zijn vocht. Even een paar uurtjes luchten en dat vocht is de kamer uit.
  7. Ja als je bang bent voor rippers dan is het idd knopen doorhakken. Blijft een risico. Hoeveel planten had je staan toen de popo kwam en wat waren de consequenties, als ik vragen mag
  8. Die moeten nog minimaal 2 weken. Zonde om ze nu te gaan knippen, toppen gaan nu pas btje hard worden. Als je nu knijpt krijg je zachte onrijpe buitenshit. Verkleuren doen ze ook door de regen. Pas als de rot echt de overhand neemt gaan knippen. Niet bij een plukje rot in 1 of 2 toppem.
  9. Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd hoe ze afbloeien achter dat groene kassenfolie. In dit droge weer zal de LV niet zo hoog worden maar met regen moet je misschien wel gaan opletten met die rijp wordende toppen!
  10. Planten zijn kleiner gebleven dan ze konden worden. Je bent 1.5 maand te vroeg begonnen.. en je hebt nog veel geluk gehad met het warme voorjaar. Gefeliciteerd met je eerste eigen wiet!
  11. Plant verpotten naar een 65 liter speciekuip. Die 18 liter pot is simpelweg veeel te klein voor een plant die zo graag wilt groeien.
  12. Zou die aangetaste topjes zeker knippen. Langer laten staan gaat meer kwaad dan goed doen gok ik.
  13. Daaraan kan je niet zeggen of het bloei of voorbloei is.
  14. Waar heb je de zaden vandaan? Zeker weten dat het autoflowers zijn? Zelden zulke grote autoflowers zijn, behalve in een kas dan, denk zelf dat het geen echte autoflowers zijn. Mochten ze toch snel gaan bloeien ga je wel dikke toppen krijgen.
  15. Hmm ja ik heb 7 liters gebruikt simpelweg omdat ik geen ruimte had om 20 x 10liter potten voor te groeien thuis. Denk dat ik er een paar in de grond stop en de andere laat staan. Voedingsstekkort maak ik me niet zo druk om.
  16. Mijn Amnesia haze auto staan in 7 liter potten met goede grond (dcm groenten en kruiden)Staan nu 5 dagen in de bloei en bladeren zijn zeer mooi donker groen. Ze zijn een cm of 50 hoog nu. Ik dacht zelf dat ze nog wel stukje zouden groeien in de bloei, klopt dit? Ten tweede: heeft t nog zin om ze id volle grond te zetten nog? Beide plekken hebben 100% zonuurtjes. Of beter id pot laten zitten?
  17. Zou de bakken met goede pot of growgrond vullen. Klein kuiltje maken met zaai en stekgrond die wat vochtig is. Zaadje erin en dan licht vochtig houden met de sproeiert tot zaden boven zijn. Eerste dagen dat plantjes boven zijn ervoor zorgen dat ze met heet weer niet uitdrogen.
  18. Waarom geen nieuwe zaadjes kopen? Tijd zat nog lijkt me. Potgrond is misschien niet ideaal maar normaal gesproken groeit een wietplant er wel in.
  19. Je wilde toch dat de aarde wat vochtiger zou worden? Als je ze nu in 28 graden volle zond gaat zetten dan gaat dat niet lukken. Beter schaduw en wachten tot ze boven zijn.
  20. Eff geduld joh, die komen nog wel boven. Duurt bij mij vaak wel 3 a 4 dagen voordat t boven is.. zoals gezegd als je de pot wat water via de onderkant laat opnemen en wat bijspuit met de plantenspray is die grond binnen 2 dagen vochtig. Pot niet id zon zetten uiteraard.
  21. Als de aarde echt zo droog is als je beweert, dan kun je evt water laten opnemen door de potten via de bodem water te laten opnemen. Meestal is aarde zo uit de zak mooi vochtig..
  22. Sam 1604: doe waar jij je goed bij voelt. Eerste kweekje een beetje voorzichtigheid kan ik wel begrijpen. Het is onkruid zoals eerder wordt gezegd, ze kunnen prima dag en nacht naar buiten nu maar als jij ze eerst een paar daagjes naar binnen haalt snachts is dat ook helemaal prima. Niet te veel zorgen maken of gekke dingen gaan doen en dan komt t goed.
  23. Ik zou ze binnen laten staan, op een lichte plaats maar niet direct achter het glas (volle zon op het raam gaat je grond in een par uur doen drogen) tot dat ze 2 groene blaadjes hebben. Bovenlaag grond moet licht vochtig zijn, in ieder geval niet kurkdroog. Dit kun je doen door af en toe te sproeien of door er nog 2 dagen een plastic folie overheen te leggen. Daarna naar buiten en maximaal licht vangen. Eerste week zeker niet te nat spuiten maar ook niet te droog omdat het miniworteltje kan uitdrogen als het nog niet zo diep ligt.
  24. Zou ze dan voor de zekerheid opkweken in die minipotjes. Zonde als de helft van je dure zaden niet uitkomt door droogte of wordt weggespoeld door een regenhoos
×
×
  • Create New...