Jump to content

Rietslang

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Rietslang

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 08/05/1984

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Growing & smoking

Recent Profile Visitors

631 profile views
 1. Graag had ik al eerst es aan mensen met kennis v zaken de samenstelling voorgesteld en werkwijze overlopen om te zien wat ev nog verbeterd kan worden? *Lumatek 600w elektronische ballast (EVSA) Super Lumens schakelaar en output regelaar *Lumatek 600w lamp HPS *Davin DV-12 Tijdgestuurde relais kast 2x600 watt met 'schone' groep (oef) van 6 Amp. *PrimaKlima Azerwing reflector LA55-A met verstelbare hoek *Dimbare Can-Lite 450m³ buisventilator met thermostaat merknaam Brons *ProActiv kokosfilter 160mm x 460M³ Garden HighPro+ Best quality met MOJO cow HangUps *Secret Jardin monkey fan 16w Indoor HygroThermometer Garden HighPro+ *Vierkante meter tentje Secret Jardin Moesten jullie hier bedenkingen of ontbrekingen opmerken dan weet ik dat graag, het heeft mij een aardige euro gekost maar ik denk dat ik hiermee wel mijn eerste kweek kan doen slagen.. Goede of minder goede ervaringen zijn ook welkom! Ik deed mijn best qua opzoekwerk -Ik zal Nrml gezien de eerste 10 tot 14 dagen de zaailingen met een beetje geluk opkweken onder tl cool white, daarna onder HPS 250w en bloeien met 400w, mss in de wintermaanden afbloeien met 600w. -De tent komt in een kamertje te staan zonder actieve inlaat, ik maakte wel een gat met rooster in de deur omdat ik dacht dat dit voordelig zou zijn maar nu hoor je die zware lompe afzuigventilator tuurlijk des te meer -De lucht word afgevoerd langs het raam waar ik een houten plaat met flens heb voorzien, waar de rolluik laag genoeg kan zonder opvallen. -De monkey fan word aan de tijdschakelaar verbonden. Stel dat er in het ergste geval toch een kortsluiting ontstaat, wat nu toch erg verwonderlijk zou zijn of brand door weet ik veel wat, dan heb ik de Mabo auto brandblusser en een rookmelder hangende. -De lamp zal savonds beginnen branden wnr ik erbij ben dus dat alleen al is een geruststelling..
 2. Omdat ik snap dat wanneer er bio word gekweekt dan speelt de PH geen rol meer, maar ik vroeg mij af hoe dat zit bij ontkiemen en eerste stadium opkweken daar er wss nog niet veel bodemleven gevormd is. Ik ben er mij ook v bewust dat bepaalde onverteerde mulches best wel es het stikstofniveau kan ongunstig beïnvloeden doordat het bodemleven teveel inspanning moet doen om het af te breken of iets in die richting toch. Bedankt ik zaai ondermeer op voorhand witte klaver in de potten en voor je kalk uitleg, toch een stapje wijzer. Jij ook bedankt Sannie voor je steeds zo duidelijk antwoord en hulp.
 3. Hey iedereen en Sannie, Ik snap niet zo goed hoe het met de PH vh leidingwater zit bij het ontkiemen vd zaden en hun eerste weken v verzorging, in de beginfase kan kalk toch nog niet voor PH buffer zorgen in de bvb zaai en stek aarde of moet toch afgezuurd worden de eerste weken? Ook had graag geweten of ik hennep zaagsel als top bedding kan gebruiken ter voordele vd wortelgroei en of dit niet teveel stikstof door vertering zal kosten? Of misschien wel klaver inzaaien als toevoer v stikstof en bedding ineen? grote dank!
×
×
 • Create New...