Jump to content

JohnnyXL

Full member
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by JohnnyXL

 1. Ja, op zich wel goed eigenlijk. Ik heb 50 uur taakstraf gekregen ervoor. Ook nog een bedrag van ongeveer 1800 euro moeten betalen aan de energieleverancier. Al met al ben ik er goed vanaf gekomen.
 2. Achteraf gezien had ik de deur gewoon dicht moeten laten, maar de buren die stormden gelijk de trap op om te komen "helpen" met de lekkage en toen kon ik niet zo heel veel meer doen, want ze belden gelijk de politie.
 3. Ik zal jullie wel wat updates geven over hoe het er aan toe is gegaan. Heb in ieder geval net weer mijn gas en licht terug na ruim 10 dagen. De schade bij de de netbeheerder bedroeg ongeveer 1800 Euro, wat ook wel meevalt.
 4. Is mijn eigen koopwoning, dus ze kunnen me niet zoveel maken gelukkig. Stonden er inderdaad heel mooi bij, echt heel jammer!!
 5. Ja, kan er wel wat over zeggen. Lang verhaal kort.. Bezig met vat vullen.... Knetterstoned o.a. Ging even naar de woonkamer en vervolgens kwam ik dmv zwaar gebonk op de deur achter dat ik een lekkage had veroorzaakt die inmiddels al 2 verdiepingen had bereikt. Was denk ik 1 a 2 uur nadat ik de kraan open had gezet. Maakte niet meer uit. Politie was al gebeld en heb t maar opgegeven toen de vermoedens werden uitgesproken. Ze kwamen binnen ik werd meegenomen en eenmaal weer thuis trof ik de ravage aan die ze hadden aangericht in mijn hok. Verder hebben ze mijn hele huis netjes achtergelaten wat ik wel op prijs stel. Kortom, eigen domme schuld... Heel pijnlijk...
 6. Ja, had de kraan iets te lang open laten staan. Was niet zo heel veel, maar inderdaad opgezogen door de potten.
 7. We zitten ruim 2 weken in de groei nu en het gaat best goed. Ik heb ongeveer de helft getopt en wil ze morgen/overmorgen wel om gaan zetten.
 8. Een paar hebben het niet gered. Dat geeft in dit geval niet, want ik had nog wat vervangers. Thanks voor je tip @Xaim. Ik was het nog niet vergeten! Zal proberen zoveel mogelijk foto's te maken om de paar dagen. Ze gaan in ieder geval redelijk tot goed op dit moment. Alle inbreng is welkom.
 9. @lostchild Ik heb zelf zo weinig verstand van stekken. Ik had ze van een vriend en die is ook beginner met stekken. Ik ben blij dat ze het "bijna" allemaal nog doen. Plus het feit dat je eigenlijk nergens meer Orange Bud kan krijgen.
 10. Even een kleine update. Had ze er alllemaal ingezet, maar weer geen rustig moment om even een foto te posten. Bij deze dan alsnog.
 11. Ze hebben voornamelijk op een lager niveau gedraaid ivm de hitte deze zomer, maar nog steeds wel zo'n 800W per lamp.
 12. Alleen nog even de potten vullen en inwateren dan kunnen ze erin.
 13. Ze zijn er klaar voor. Wortels worden al zichtbaar.
 14. Beetje een teleurstellend resultaat. Ongeveer 850 gram ervan af gehaald. Maar het zat ook niet helemaal mee deze keer. Hopelijk gaat het beter met de volgende.
 15. @Zeeuwsehoop Het knipwerk is bijna klaar. Vanavond zullen we het weten.
 16. Hey beste mensen, Tijd voor een nieuwe ronde. Deze keer vanaf de stek. Het wordt een Orange Bud.
 17. Het gaat allemaal goed, heb ze vandaag omgehakt na 9 weken bloei. Het werd tijd. Heb een paar rotte plekjes gezien en ben de spint ook zat. Alles ziet er goed uit.Ik zal vanavond nog even wat foto's posten.
 18. Begin week 8 Bloei De meeldauw wordt steeds erger en ik heb ook spint gezien. Gaat dus niet van een leien dakje. Aan de andere kant zijn het wel dikke toppen aan t worden. Iemand advies wat te doen tegen de spint?
×
×
 • Create New...