Jump to content

Tony Soprano

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tony Soprano

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 01/05/1974

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  roermond

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Niet echt nodig en bovendien hebben ze daar juist voor gewaarschuwd ook op deze site...dat valt easy te achterhalen dan.... De vraag is sterft de wietplant of bloeit hij bijvoorbeeld NIET af als je er een stuk van de hoofdstengel afknipt.(in de eindfase vd bloei) Daar hoef ik toch geen foto voor te plaatsen? Is gewoon een heel normale vraag voor mensen die daar verstand van hebben toch? Meer hoef ik ook niet te weten eigenlijk. Toch bedankt voor je reactie...
 2. Ik verwacht nog een weekje of 2 moeten ze klaar zijn. Witte haartjes zitten er al op
 3. Hij steekt echt een meter erboven uit helaas. Maar sterft hij niet af als ik hem een flink stukje afknip?
 4. Wss breekt ie dan ook of vliegt hij uit de pot? Zit vrij losse bodem in(enkel kokosgrond). Maar je weet zeker dat niet de hele plant afsterft? Groetjes!
 5. Hoihoi ik heb nog een vraagje over de buitenkweek...Ze zijn huizenhoog geworden maar dat is een beetje een probleem met de schutting nu...Kan ik9 de top of een gedeelte vd plant eraf knippen of sterft hij dan af? Ik denk dat ze niet lang meer moeten in ieder geval...Hoe erg is dan de schade uiteindelijk? (Ze komen echt een halve meter boven de schutting uit dit kan niet....)
 6. Wist niet dat dat ook voor de buitenkweek gold...top kerel! Succes!
 7. Thx. Maar kan ze er ook beter tegen als ze al een meter hoog is of maakt dat niets uit denk je?
 8. Ik dacht altijd dat de bloeiperiode in de buitenzon pas begint half augustus vanwege de dagen die dan pas korter gaan worden... Hoe kan het bij jou al gaan bloeien dan? Wel mooi! Succes man!!!!
 9. Nog even en de groeifase is weer afgelopen en we hopelijk een goeie bloeifase krijgen. Mijn dames staan erg mooi maar ik heb een vraagje: als ze in de eerste weken zitten mag je de potten niet veel verplaatsen dan krijg je stress aan het plantje blijkbaar. Maar geldt dat nu ook nog als ze zo groot zijn en je ze lekker af en toe naar de zon wilt draaien of is dat nog steeds stressvol voor de lady's?
 10. Die webben niet verwijderen zeg je? Ontstaat daar geen rot Door of andere problemen/schimmels etc?
 11. Ik heb veel last van rupsen gehad met mijn buitenplantjes nou heb ik tijdens het knippen webben gevonden. Zijn die van deze rupsen en zijn ze schadelijk? Kan ik gewoon beginnen met drogen of moet ik ze verwijderen en zo ja hoe? MVG
 12. Ik las hier een stuk van een meneer die alang niet meer post hier. Hij had het over Talstar van Edialux. Verkrijgbaar in Belgiƫ. Ik wil graag weten welke winkel/groothandel het verkrijgbaar is want ik vind het nergens op het net. Wel andere producten van Edialux maar niet de talstar 2.5 verdorie. En dus wil ik graag uitproberen. Iemand die het wel weet? http://www.wietforum.nl/topic/43113-anti-spint-recept/
 13. Hoi, Ik heb gehoord dat bij iemand een plantage is opgerold na een inval van politie. Nu is het zo dat de huurder een huurcontract had met een particuliere huurbaas die deze woning zelf gekocht had. De huurder had zelf een energiecontract met N.E.Matsch., en Enexis is degene is de stroom leverde en ook bij de inval betrokken was. Hij had een brief ontbvangen van enexis dat een eventueel contract met een energiemaatschappij(in dit geval NeM) door HUN zou worden opgezegd automatisch. Dus de huurder ging ervan uit dat hij geen voorschotrekeningen meer zou ontvangen, en ook de meters waren verwijderd door Enexis. Een paar weken later ontving hij gewoon een voorschotrekening en in de brief werd niets vermeld over een plantage of wat dan ook(alsof ze niets wisten ervan?) de huurder hoorde van een vriend dat het zelfs zo is dat niet HIJ maar de eigenaar (huurbaas) vd betreffende woning de boete van de stroom gaat ontvangen en NIET de huurder...????? Kan dit, en zo ja waarom???? De huurder is toch degene met het stroomcontract met NeM, dus dan draait de huurder toch voor de boete op en niet de huurbaas cq huiseigenaar, of toch???? Is er iemand die hier eens een serieus antwoord op kan geven aub, want het zou toch vd gekken zijn dat de huurbaas de boete in de bus krijgt?
×
×
 • Create New...