Jump to content

APK

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

APK last won the day on July 13

APK had the most liked content!

Community Reputation

88 Prima

About APK

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Ronde 1 dag 94; de lemon zkittle omgehaald. Iets eerder dan ik wilde, maar ik had op een aantal plekken rot aangetroffen. Ik wilde het risico op uitbreiding verkomen. Nog weinig amber te zien. Op een aantal plekjes rot na, zijn het mooie compacte toppen geworden. Ze hangen nu in de droogkast. De fluffy topjes van de BlackBerry hangen er nog tussen. Ronde 2 en 3 gaan rustig verder. Fotos volgen later.bBlij dat het wat warmer weer wordt.
 2. Ziet er goed uit! Liefst je trichomen bekijken met een loep oid. maar bruine bloeiharen geven ook een indicatie. Even zoeken op het forum. Veel info over te vinden. Het einde komt in zicht!
 3. Gefeliciteerd. Hou je de vochtigheid in de gaten met een hygrometer? Waar zit je op?
 4. Tijd voor een update! Ronde 1 dag 89 De BB is geoogst. De lemon skittle nadert zijn eind, maar moet nog even. Ronde 2 dag 59 Deze BlackBerry is mooi groot geworden en krijgt mooie toppen! De lemon zkittle gaat ook lekker. Alleen veel vlekjes op het blad. Geen idee wat het is en wat ik er tegen zou kunnen doen. Ronde 3 dag 47 Deze BlackBerry blijft ook klein. Doet het verder ook goed. Dat was het weer. Op naar beter weer!
 5. Met serre 100% voor. Zonder serre zou ik twijfelen. Veel plezier!
 6. Oi! Mn hele leven staat op de kop. Lifehack!
 7. Ja. Gat zit niet op het laagste punt, dus het overtollige water kan niet weg. Ik zou een aantal kleinere gaatjes boren in het onderste deel vd bodem. Oppassen voor inscheuren met het boren, die bodem is er niet voor gemaakt. Moet je nog beginnen? Dan moet je duimen voor een mooie nazomer. Denk aan een week ontkiemen en dan nog de cyclus van +/- 12weken. Succes!
 8. Zie mn topic erover. Ik moet nu vooral oppassen dat het niet te snel gaat. Ik probeer te sturen op een droogtijd van 14 dagen.
 9. Dank! Droogkast vooral gemaakt om de wietlucht weg te kunnen filteren. Bijkomend voordeel is dat er nu een actieve luchtcirculatie is en het daardoor sneller droogt bij vochtige omstandigheden. Vorig jaar had ik naast een zware wietlucht in huis ook moeite om het goed droog te krijgen.
 10. @BowDownKUSH het zijn twee soorten verdeeld over 3 rondes. De bovenste is een BlackBerry kush. Had de hoofdtop eerder geoogst ivm rot. Gisteravond de rest geoogst op dag 86 (dik 12 weken dus). Een zeer matige oogst, zodra het droog is zal ik het vermelden, schat iets van 10 gram. Maar wie het kleine niet eert..... De lemon zkittle die op hetzelfde moment is gezaaid moet nog minimaal een week, die ontwikkeld zich een stuk beter en ook de BlackBerry van ronde 2 is een stuk beter ontwikkeld. De volgende ronde is 30 dagen later gezaaid.
 11. Duurt niet lang meer... Waar zit je dan aan te denken? Ik gok nog 3 weken.
 12. Op het oog lijken er best nog wel wat witte bloeiharen te zijn. Heb je geen loep? Op basis van deze foto's zou ik nog wachten denk ik.
 13. Ze lijkt ook wat lichtgroen of vertekend de foto? Wat voor water geef je? Kraanwater? Spa blauw? Regenwater?Hoeveel water/voeding maak je in 1x klaar en bewaar je aangemaakt water met voeding? Poezen in huis? Pist die steeds in die ene? Huisgenoten die ambivalent tegenover kweken staan? Wat doet een satestokje? Geef eens wat meer info!
 14. Ik snap het nog niet, maar ga me inlezen!
×
×
 • Create New...