Jump to content

APK

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

APK last won the day on July 13 2019

APK had the most liked content!

Community Reputation

99 Prima

About APK

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,561 profile views
 1. Je kan ook gefaseerd oogsten. Laat je de topjes die nog wat tijd/licht nodig hebben nog even staan. Kleine topjes en knipafval is nog goed te gebruiken voor maken hasj of gewoon de kleine topjes ook oproken. Zeker niet als verloren beschouwen.
 2. Ik vind nat knippen makkelijker dan droog knippen. Maar ik heb ook totaal geen geduld.
 3. Het is ook op deze foto's niet goed te beoordelen voor mij. Het ziet er goed uit in Ieder geval. Je geeft volgens mij al het antwoord. Als je een enkele bruine trichoom ziet dan klinkt het goed. Ook even topjes lager op de plant bekijken en niet de blaadjes maar de bloei zelf. Succes!
 4. Ik snap de twijfel van @Kees A. De plant lijkt nog wel even te mogen op basis van de foto's, uiteraard zonder een nadere blik op de trichomen, dus kan het mis hebben.
 5. De rest van de BlackBerry van ronde 2 is op dag 90 plat gegaan. Gisteren en vandaag de rest van de lemon zkittle van ronde 2 (dag 95) geoogst. En de BlackBerry van ronde 3 op dag 80 omgehaald. Alles hangt bij elkaar te drogen. Ook vandaag een FIM gezet op mn verassingsplantjes. Eindstanden volgen over een maand. Ook dan nog ergens hasj maken van het knipafval en kleine topjes.
 6. Tijd voor updates! Ronde 2 dag 86 van de BB Het meeste was al geoogst. De onderste topjes zijn nu ook wel rijp. Gaat dit weekend helemaal eraf. Ronde 2 dag 86 lemon zkittle Blikkt rot te hebben. Daarom gisteren alle slechte toppen eruit gehaald en rot weggeknipt. De rest laat ik nog staan. Helaas blijkt de zkittle rot gevoelig te zijn. Ronde 3 dag 74 BlackBerry Gaat goed. Verassing tegengekomen in een reeds geoogste pot. Denk dat het zaadjes zijn van mn oogst van vorig jaar die tussen mn wiet zitten en ik van me af heb gegooid. Ik verwacht er niks van maar het is een mooie oefening voor LST en fimmen. Gegroet!
 7. Aangezien het snel moet gaan werken moet je een vloeibare bloeivoeding kiezen. Er zijn diverse merken, even inlezen/zoekfunctie gebruiken.
 8. Ronde 2 Afgelopen zondag, dag 71, uit de blackberry de hoofdtop met wat zijtakken eruit geknipt. Die waren er klaar voor. Vandaag op dag 75 wederom wat toppen geoogst. Onderin de plant zitten nog topjes die vol in ontwikkeling zijn. Hetv zijn in mijn ogen mooie topjes, compact en vol met hars. Ik kijk er naar uit om het te testen. P.s. is het vakantie ofzo? Het is echt rustig op het forum.
 9. Onhandig! Je kan ook dingen zelf opzoeken op dit forum, vet handig. De vraag of het al oogst tijd is is inmiddels al 12.341 keer gesteld. Dus dat kan je teruglezen en leren.
 10. Weekje of 3? Als het grootste gedeelte van je bloeiharen bruin zijn kom je in de buurt. Hoelang bloeien ze al? Waar heb je het zaad gekocht? Op de site staat vaak indicatie bloeiperiode. Ik tel daar vaak 1a2 weken bij op en dan zit ik vaak redelijk goed.
 11. Ronde 1 is geoogst Ronde 2 dag 67 Best warm. De BlackBerry nadert zijn eind. De bloeiharen zijn allemaal bruin maar een trichomen check zegt dat het nog niet zover is. Verassend! Mogelijk dat dit donkere soort andere signalen geeft? De lemon zkittle gaat rustig zn gang. Ronde 3 dag 55. Ze blijft klein. Het blad rondom de topjes is opvallend donker. Het lijkt wat onstabiele genetica te zijn? Goed drinken mensen!
 12. Ik heb deze zin meerdere keren gelezen maar snap niet wat je bedoelt.
 13. Ik denk aan teveel voeding gezien de verbrande bladpuntjes.
×
×
 • Create New...