Jump to content

APK

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

APK last won the day on September 5 2018

APK had the most liked content!

Community Reputation

32 Positief

About APK

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. APK

  2 amnesia planten buiten

  Ideaal! Enige puntje is dat er weinig wind/ventilatie is. Dat in combinatie met een hoge luchtvochtigheid heeft ook risico op toprot. Wat een grote kas trouwens. Ik zie mogelijkheden voor volgend jaar!
 2. APK

  2 amnesia planten buiten

  Bijna is nog niet helemaal. Ze mogen nog wel ff als de omstandigheden het toelaten.
 3. APK

  Oogsten?

  Aangezien ik nog veel wittebloeiharen zie en de plant nog mooi groen is, denk ik dat ze nog wel even kan staan. Zonde om nu al te oogsten. Gewoon scherp in de gaten houden en pas bij evt problemen eerder oogsten.
 4. Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Wil je dat hier delen? Ik ben volgend jaar van plan vroeg te starten met een outdoor rondje en wil daglicht verlengen met een lamp.
 5. Je zou zelf met een simpele zoekactie op internet alles kunnen vinden. Basiskennis, je weet toch. Maar om je op weg te helpen: https://www.cnnbs.nl/handleiding-voor-autoflowers-7
 6. Mooi project! Ziet er goed uit! Ik geniet al een poosje mee. Keep up the good work! Ik denk dat je kan oogsten ongeveer 3 a 4 weken nadat je zorgen hebt gekregen over de geur in je kamer/huis.
 7. Beter 2 gram in de hand dan 100gram aan een natte plant. White widdow ziet er potent uit!
 8. APK

  Wind/storm

  Kan je tijdens de vochtige nachten ze onder de tent zetten? Elke dag 2x verplaatsen, zodra daglicht er weer is ze in de open lucht zetten?
 9. APK

  Wind/storm

  Ja, vaak zie je rot pas in een later stadium omdat het van binnen naar buiten zich ontwikkeld. Aangetaste stuk verwijderen en behandelen, uitgebreide uitleg is op dit forum te vinden. Dagelijks andere toppen controleren. Staat je tent er nog over?
 10. Ja @HUFFnPUFF. De adviezen zijn wat tegenstrijdig mbt 55 of 62 voor lange termijn opslag. Dit was ook mijn oorspronkelijke plan. Hoe bepaal je dat wiet voldoende gecured is?
 11. Dat klinkt als expert level 1000 @greentjeonatrip! Inderdaad klinkt 58% logischer dan 55%. Ik zie deze nergens te koop in NL. Gek. Ik hou van wat drogere wiet, inderdaad dan geen verkruimelstress. Dus misschien dat ik de 55% ga gebruiken in een klein potje waar ik dan enkele topjes in doe die ik op korte termijn oprook.
 12. Die hoge vochtigheid in huis is natuurlijk geen probleem in een dichte weckpot. En deze gaat zakken nu het stookseizoen weer begint. Ik kijk het even aan. Eerst maar een paar maanden op 62% en na de feestdagen eens kijken of ik bij 1 van de 4 potten met de 55% kan experimenteren. Trouwens kan je die packs weer 'opladen' zag ik op YouTube. In tegenstelling tot de officiële berichtgeving hierover.
×