Jump to content

jeff-1986

Full member
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Prima

About jeff-1986

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

473 profile views
 1. Had inderdaad een stuk groter kunnen zijn. Zonder zon of geschikt licht gaat het niet zo hard.
 2. Vandaag alles buiten gezet in het zonnetje. Aankijken hoe ze erop reageren.
 3. De dames zijn iets gegroeid en maken het aardig goed. Binnen is nieuw voor me en er komt wel wat bij kijken om alles op orde te hebben heb ik gemerkt. Temperatuur is alvast een probleem waar ik tegenaan loop. Eerst was het constant 25-30 graden maar nu het buiten warmer is is het 30-35 graden. Gelukkig zijn deze alleen aan het voorgroeien en gaan ze eerdaags naar buiten. Maar voor die straks wel binnen komen moet ik even een kleine aanpassing doen.
 4. Nou ja, groeien... Ze zijn meer aan het strekken. Opzoek naar licht. Geen ervaring met huis tuin en keuken lampen, maar het schijnt prima te kunnen als je de juiste lamp gebruikt.
 5. Ze beginnen lekker te groeien nu. Verder geen bijzonderheden.
 6. Laten staan en het beste er van hopen dan maar.
 7. De kleinste is zo te zien dood, die doet niks meer. Net een critical cheese autoflower in de watten gelegd. Die komt daar voor in de plaats. Dan heb ik 4x NY Diesel auto 1x Critical Cheese auto 1x Critical De bedoeling is dat die allemaal naar buiten gaan als het mooi weer is en daarnaast volledig binnen 3x Amnesia auto en 3x LSD auto. Dit is de Critical 28e in de aarde gestopt en tot gisteren kwam ze niet verder dan dit Sinds gisteren ook onder de lamp en begint ook wat te doen nu
 8. Tot het mooi weer is blijven ze binnen. Ze groeide niet en begonnen een beetje te hangen. Vandaag alles aangesloten en na een uur stonden ze weer recht (ook al is het nog niks) en lijkt het ze goed te doen. Komende dagen kijken of ze nu eindelijk verder gaan groeien.
 9. Is maar 1 manier om er achter te komen. Gewoon doen. Standaard verzending binnen de EU (7-14 dagen levertijd) is gratis.
 10. Wat is precies de bedoeling met die tent? Want je moet oppassen voor rot/schimmel als ze niet voldoende ventileren.
 11. Krijgt elke bezoeker andere beloftes of zo Dit zie ik staan bij bubble auto: Beknopte info: Geschatte opbrengst buiten: 300 gram per plant Uitgebreide info: Buiten bereikt zij een hoogte tussen de 80 en 120 cm. en heeft zij een opbrengst van circa 450 gram per plant. https://freeseedsonline.com/producten/bubbelgum-autoflower-wietzaden/ Maar is hoe dan ook ruim genomen Heb zelf o.a LSD auto liggen en volgens 2 sites leveren die buiten ook 400gr per plant op. Misschien totaal gewicht van de gehele plant.
 12. Zijn die 3 potten met witte rand trouwens bloempotten zonder gaten aan de onderkant?
 13. Zullen wel de vierkante meter bedoelen. 250gr is best veel. En als ik zo vluchtig info op andere sites bekijk en wat ervaringen, spreken ze op andere sites over 300gr de vierkante meter en lees opbrengsten in ervaringen van 50-75gr per plant. En dan nog gaat het om ideale/perfecte omstandigheden waarin een plant ontwikkeld. Voorlopig zit het weer al niet mee. En ook aan de verzorging moet alles perfect zijn voor de hoogste opbrengst. Staar je dus niet blind op info van leveranciers.
×
×
 • Create New...