Jump to content

jeff-1986

Full member
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Prima

About jeff-1986

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 07/28/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. De Diesel moet nog eventjes. Hopelijk haalt ze het einde zonder toprot. Verder geen bijzonderheden.
 2. Tnx. Nee, ben wat dat betreft een leek en niet bekend met technieken die toegepast kunnen worden. Niet in praktijk in ieder geval. Heb normaal alleen autoflowers. Deze kreeg ik plotseling aangeboden.
 3. Aha, tnx. Paniek om niks dus. Zie dit voor het eerst.
 4. Kon zo snel niks vinden wat het zou kunnen zijn. Behalve stamrot maar de foto's die ik tegenkwam zagen er anders uit. Weet iemand wat dit is? De hele stam ziet er zo uit en takken beginnen er ook zo uit te zien. Toen ik een tak een beetje boog om tussen de plant te kijken hoorde ik hem bij de stam ook een beetje kraken. Alsof ie zo zou afbreken ipv buigen
 5. Meestal is het tussen de 1 en 2 weken ergens droog. Dat is prima. Gaat er meer om dat je het zoveel mogelijk natuurlijk laat drogen en niet gaat forceren (zoals sommigen doen met een kachel of oven of andere hulpmiddelen) zodat het na 1 of 2 dagen al droog is.
 6. Hoe komen de toppen er in? Hang je de takken aan draden? Of ze droog genoeg zijn kun je controleren door het takje waar de top aan zit te buigen. Als die knakt i.p.v buigt is het droog genoeg.
 7. Geen update voor m`n plantjes dit keer. Vandaag m`n nieuwe speeltje binnengekregen uit China. Stuk makkelijker dan een zak microscoop.
 8. De meeldauw lijkt met de noorderzon vertrokken. Diesel staat lekker te bloeien. Helaas de helft kleiner dan voorgaande jaren. De Critical is ook lekker gegroeid. Gisteren water gegeven en stond nu alweer om water te zeuren. Bladeren staan inmiddels weer omhoog na de foto. En de LSD.
 9. Ik bedoelde eigenlijk of je eerst de aarde had nat gemaakt en daarna pas de zaden er in of niet. Als je eerst het zaadje in de aarde stopt en dan pas water geeft zakt ie inderdaad weg. Maar elke 2 dagen water geven klinkt als een weggezakt zaadje. Is ook niet nodig. Behalve wegzakken ook nog kans dat ie teveel water krijgt en kapot gaat. Aarde vochtig maken en dan het zaadje erin. Zoals Alkaline zegt, en kas creëren met een fles of folie o.i.d. Of anders met een plantenspuit zodanig water spuiten dat de aarde vochtig blijft en niet zeiknat.
 10. Geen garantie helaas. Heb je pas water gegeven nadat je ze in de aarde had gestopt?
 11. In de Diesel beginnen inmiddels toppen te vormen. Vandaag begonnen met bloeivoeding. Zojuist meeldauw ontdekt dus morgen wat halen om te behandelen. De Critical. Geen bijzonderheden verder En de LSD
 12. Oké, dat wist ik dus niet. Haha mag hopen van niet nee
 13. De Diesels zijn gefeminseerd zaad. Ik weet niet hoe groot de kans dan is dat het alsnog een mannetje is. Ik dacht dus dat het mannetjes zijn geworden omdat er een ander mannetje in de buurt staat. En daarom dacht ik aan de LSD. Omdat ik die gekregen heb en niet weet wat het is. Maar goed. Ze zijn pleite. Heb nu nog 1 Diesel auto, 1 Critical en 1 LSD.
 14. Balen. 3 planten minder. Een mannetje kan pas andere planten bestuiven in de bloei toch? Omdat ik nu aan m'n LSD zit te denken als boosdoener. Ik weet niet wat dat is maar die bloeit nog niet. De diesels zijn gefeminiseerd. Morgen maar snel wegdoen dan.
 15. Bij 1 Diesel bloeiverschijnselen gezien Bij de rest schrok ik even. Dit zijn toch geen balletjes van een mannetje? Deze foto's zijn van 2 dagen geleden. Er zijn geen trossen balletjes te zien verder
×
×
 • Create New...