Jump to content

Scuba

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Scuba

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Hoi allemaal Ik wil een nieuw hokje maken uit houtplaten. Welke soort hout raden jullie mij aan. Ik heb al gezocht maar kan er niets specifiek over vinden. Ik weet al wel dat mdf niet goed is.
 2. Ok bedankt boefje, dan ga ik zo'n filter aanschaffen en 50% mengen en de benodigde stoffen toevoegen. Zoals hier vermeld.
 3. @ Rodja Succes met je ronde, ik ga deze volgen. Ik moet nog veel leren. Wat is de bedoeling precies met zo'n osmose filter? Meng je hier 50 % van tussen je gewoon water zodat je EC omlaag gaat, dan kan ik het wel gebruiken, ik heb een EC van 0,8 uit de kraan. En chloor en ander vuil word er dan ook uitgefilterd. Dat is dan gelijk properder water. Kan je ook volledig met osmosewater werken als je daar de juiste voedingstoffen bijvoegt zoals bv. Fatamorgana zegt of is dat bedoeld voor een andere mengverhouding?
 4. OK, dank je wel. Dan zet ik hem voorlopig nog even uit want ik zit in de groeiperiode. Ze hebben 2 weken onder neon gestaan en staan nu 4 dagen onder MH 400 watt.
 5. Beste mede kwekers Ik heb online een nieuwe zwenkventilator gekocht. Het is er een om op te hangen en te bedienen met een afstandsbediening. Nu het probleem is dat ik deze uitzet via de timer deze niet meer aanslaat als de timer terug opspringt. De ventilator staat dan uit. Kan het kwaad dat deze dag en nacht draait?
 6. Ja misschien is dat wel waar. Veel klanten gaan dan waarschijnlijk toch voor die goedkopere tent en wat HUFFnPUFF zegt is ook niet zo moeilijk om toe te passen met die ijzerdraad. Weeral wat bijgeleerd. Als ik een tent kocht en kon kiezen zou ik toch die 20€ bijbetalen maar voor een beperkt aantal klanten kan een fabrikant zoiets toch niet maken. Ik heb zelf een kast gebouwd, alleen verkeerd materiaal gebruikt. Maar volgens ik hier gelezen heb en wat aanpassingen doe komt het goed.
 7. Ja maar voor de gavita 600 w is de kostprijs 35 € + bijna 13 € verzendkosten dat is 1/3 van de kostprijs. Dan ga ik toch liever naar de GS. Daar kost diezelfde lamp maar 30 €.
 8. Ze kunnen toch een extra serie tenten maken, dan kunnen de klanten toch kiezen. De goedkopere die bolt of de duurdere die niet bolt. Ik denk toch dat die duurdere beter zullen verkopen, zeker als het maar 10 of 20 € scheelt in aankoop. Ik wil juist geen tent vanwege dat bollen.
 9. Ja dat is al een hele geruststelling dan voor mij. Dank je wel.
 10. OK, bedankt voor de info. Hok is geschilderd, ik moet enkel de gaten nog behandelen dan. Ik ga er ook nog andere vijverfolie inleggen want ik weet niet of deze geschikt is. Ik moet epdm vijverfolie hebben, heb ik hier gelezen. Ik ga in de bouwdoos eens een kijkje nemen, dan weet ik zeker of ik het goed doe, heb hier al zo veel gelezen maar daar ben ik nog niet geweest.
 11. OK, bedankt voor de info. Ik heb een kast in mdf. Dan zal ik deze moeten vervangen vrees ik
 12. Waarom mag dat niet met mdf, is mdf schadelijk?
 13. Scuba

  Hardware Setup

  Idd dat kan, een hokje maken, Is niet moeilijk en een stuk goedkoper.
 14. Scuba

  Hardware Setup

  Oei, dan loop ik een beetje achter
×
×
 • Create New...