Jump to content

Pat67

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Pat67

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Ik heb mapito als medium ipv aarde deze ronde en goed ingelezen uiteraard. Ik kweek op 18 L bakken en daaronder ligt dat paarse spul soort stof (kan ff niet op de naam komen). Uiteraard goed ingewaterd etc. Maar mijn dompelpomp kan niet mijn hele bak leegpompen .... hij houdt ongeveer 3 cm water in de bak over. Waardoor de ph oploopt! Nu na 1.5 week in de groei zie ik achterstanden ontstaan en bleke blaadjes ondanks dat ik voeding geef van ec 2.1 - 0.2 . Ik heb geen watergeefsysteem.... ik deed dit met de hand van boven.... ik zag dat de ph van de drain inmiddels 6.9 is!!! Ik heb toen van onderen dus de bak in 5.2 gegeven..... is dit de juiste actie? Of moet ik het van boven geven? Ipv onderen zodat ik weer op 5.8 kom? Of van onderen en dan weer terug pompen net zolang ik weer op de 5.8 kom? De blaadjes hangen al...maw ze staan te nat doordat ijk niet alles van de grond krijg terug in het vat
 2. Met alien bubble water... deep water culture kan het wel?
 3. Graag zou ik het verschil in opbrengst wel eens willen weten. Ik zie steeds meer Anerikanen (youtube) die via dat alien dwc over 2.8 gr opbrengst hebben per watt !!! Is dit een broodje aap verhaal of zijn er mensen die dit ook daadwerkelijk gehaald hebben?
 4. Onlangs werd er door de VVe bedrijfsverzamelgebouw een keuringsrapport gevraagd..... iemand hier ervaring mee?
 5. Plof was het niet.... kleine topjes.... maar kut kwaliteit..... nooit meer boven de 1100 PPM
 6. uiteindelijk is de VPd doorslaggevend. vapour Pressure deficient. PT cam kopen. Ff Google.... vpd 0,8 ~ 1,2 voor groei 1,2 ~ 1,5 afbloei
 7. Pat67

  Vpd

  het was mijn vraag niet.... ik opperde slechts een idee.... ik heb een opti... vraag kwam van misterx verder heb ik mijn antwoorden wat betreft dit topic! dank!
 8. Pat67

  Vpd

  opti had hij niet.... maar de afzuiger 15 min uit.... 45 min aan... ik neem aan in een tentje van 1 a 2 600 w.. moet dat toch lukken? in dat kwartiertje stijgt fat toch niet boven de 30?
 9. Pat67

  Vpd

  op een digitale 15 min op en 45 af?
 10. Pat67

  Vpd

  klokkenspel... je afzuiger op een timer
 11. all, mijn zoekfunctie kan het niet vrinden. is er nergens hier op het forum een kweekverslag met 1500 ppm met een vdp verslag? of alleen 1500 ppm?
 12. Pat67

  Vpd

  en hoe hoog is hoog dan ? (PPM) hoe hoog jij? en bouw je het af? zo ja met hoeveel ppm? vpd waarde?
 13. Pat67

  Vpd

  van 1500 ppm naar ? en hoeveel per week ?
×
×
 • Create New...