Jump to content

Hazes

Members
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hazes

  1. Nog lang niet oogsten! En volgens mij zijn dit buitenplanten, die moeten sowieso nog wel 2 maand.
  2. DE tering he... Regel gewoon goede stekjes ipv al deze soorten GIF! GADVERDAMME! Al die mensen die het steeds primitief inspuiten.. Als je van te voren al weet dat je spint gaat krijgen, weet je ook al waardoor het komt, in dit geval dus de stekjes, nou dan gooi je die dus meteen weg en regel je een andere stekkenboer, hoe MOEILIJK KAN HET ZIJN?
  3. Hazes

    Lemon haze

    Schoon en groot :d
  4. Hazes

    FullSizeRender

    From the album: Lemon haze

  5. Hazes

    FullSizeRender(2)

    From the album: Lemon haze

  6. Hazes

    FullSizeRender(1)

    From the album: Lemon haze

    1 zijtak van een Lemon Haze en een hoofdtop. Had er 28 van staan onder 1200 w Totale opbrengst was 1450 top kwaliteit en had nog wat fluf en niet mooi compact genoeg er tussen uitgehaald dus eigenlijk zat ik over de 1,5 tot mijn eigen verbazing want dit is de eerste x dat ik meteen over de 1op1 ga wat me nog nooit gelukt was.
  7. Ik kweek inderdaad wiet, jij kweekt beestjes. En dit soort reacties van je had je toen al, je wilt niet luisteren. Succes met de volgende ronde waar ik nu alweer weet dat je spint krijgt. En nee jij kan er vast niks aan doen, Als god jou bezig ziet tovert hij er spint in, zo is die, ligt niet aan jou..
  8. dacht even kijken hoe het hier weer is. Niks veranderd nog altijd spint haha.. Had hem al gewaarschuwd.. Maak nou eerst eens alles schoon! En gooi goedkope dingen weg zoals je potten etc . Wat Jackwhite al zei, sommige leren het gewoon niet, te eigenwijs.
  9. 50 stuks is te veel en als je eerder geluisterd had, had je zoals ik had gezegd, stokjes moeten plaatsen.. Ze gaan nu hangen, straks liggen ze half op de grond en daarmee verhoog je de kans op rot.. Doe er de volgende x 32 in zodat je ze ook beter kan onderhouden. Te veel krijg je te veel fluf, zoals die laatste foto waar je van baalt, typisch voorbeeld van te veel planten op elkaar En trouwens, zie ik nou gewoon een stekkerdoos hangen in je tent??? Met de stroomkabels door je planten heen???
  10. Begin maar met knakken en buigen, de uitschieters even een knakke geven.mze groeien nog wel 3 week door in de bloei..zeker een haze soortje
  11. Als ik 5 planten heb met 5 lampen er boven en ik doe dat medicinaal, Jij zegt dat er dan dus niks gebeurd??? Wat een bullshit, aantal planten alleen is nooit de maatstaf. Man man.. Al green, Je geeft een uitzondering, maar inprincipe klopt het wat doede zegt, hele gezinnen worden kapot gemaakt om een paar plantjes! Dat jij dan 1 uitzondering hebt gevonden waarbij de rechter mild is wil nog niet zeggen dat dit de standaard is en het daarmee geregeld is, in tegendeel zelfs.
  12. Het staat er al propvol, waarom zou je dan gaan toppen? Ik zou ze niet toppen..
  13. Je planten laten staan! Als je elke x zo gaat verschuiven beschadig je denk de wortels ( want ik gok dat die al aan de onderkant er door de pot heen zijn ) en je geeft ze veel stress. Laat de planten maar in elkaar gaan groeien op den duur, steunen ze elkaar wel door elkaar wat op t vangen wanneer ze zwaarder worden. Wat je zou kunnen overwegen is een paar kleine plantjes eruit te halen, ik weet zo even niet in welke week je zit maar ik had er wat uit gehaald. De rest nog een x goed snoeien, even wat wortelstimulans weer mee geven tegen de stress en weer doorgaan. Denk dat je veel fluf gaat krijgen op deze manier.
  14. Het slaat ook nergens op om te denken dat het aan je voeding ligt.. Ik vind het allemaal maar lachwekkend. Misschien moet je eens een andere lampenkap proberen?!! Man man.. Ik lig er niet wakker van hoor, jij wel? Want je reageert meteen, kon je niet slapen? Succes met je volgende ronde, met je nieuwe ongedierte, maar hey misschien helpt een andere voedingslijn wel!
  15. Lol @ lostchild, Ja het kan ook aan de rfx liggen kan ook aan zijn potten liggen.. Waarom zou het aan de canna liggen? De gebruiksaanwijzingen verschillen niet zoveel ten opzichte van andere lijnen. De man heeft allemaal ziektes maar wie weet helpt een andere voedingslijn... Als ik het had gezegd verklaarde iedereen me voor gek.
  16. Zoveel adviezen negeer je en dan zeuren dat je te negatief benaderd wordt. Succes met je ongedierte wat alweer in je kush zit
  17. Wegen wegen van de pot... Als de plant groeit wordt hij groter en ook zwaarder... Hoe weeg je dan op gevoel? Gewoon elke dag water geven en proberen ervoor te zorgen dat het droog is als je aankomt, zo niet sla je x dagje over. Je planten drinken nu wel een liter de plant per dag ongeveer denk. In 1x heel veel zoals 90 liter en dan maar afwachten hoe snel dat gaat raad ik echt af, maar hey dat ben ik, en volgens velen hier een domme schreeuwer Als je elke dag op locatie kan zijn/komen, geef ze dan elke dan eens vanaf nu 50liter van onderen en kijk morgen eens hoeveel er nog in de bak ligt, is deze droog, doe je er weer 50l in etc, staat deze voor nog meer als 30% nat dan zou ik die dag niks doen en dus overslaan.. Maar nogmaals dat ben ik. 50 stuks is ook te veel, zei ik in begin al.. Maar dit was volgens velen makkelijker om 1 op 1 te draaien, ja met veel flut.. Je moet gewoon gaan snoeien. Veel dubbelsteeltjes eraf halen. En onderin kijken wat geen licht krijgt dus afknippen. Liever dat de plant zich dan concentreert op de hoofdtop.
  18. wou je nog wel advies geven en schone stekjes voor je regelen maar ach hoe je op me reageerde, laat nu ook maar. Mijn haze draait nog lekker door, geen ziektes, geen ph meters geen ec meters. Maar hey ik ben een domme schreeuwer die er niks van snapt Succes met de adviezen om nu cocos te pakken of aarde, of andere voedingen hahahaha
  19. Hazes heeft in 8 jaar tijd nog nooit last gehad van ongedierte, alleen 1x beetje toprot. Maar spint of trips of weet ik veel wat voor beestjes, ik ken ze niet, heb ik geen last van gehad. Maarja ik ben ook een domme schreeuwer die maar wat doet..
  20. Ps ik gaf alleen maar aan om vlak voor de lampen voeding te geven ivm verdampen, hij heeft immers een hoge luchtvochtigheid. Overigens staat internet er vol van dat mensen voorkeur hebben om het in de donkere periode te wateren dit omdat in de natuur het ook vaak donker is als het regent, de regenwolk houdt het zonlicht tegen. En trouwens als de lampen aan zijn is de plant bezig met locht opnemen dan doet de plant verder nog niks hoor, fotosynthese hoef ik hier toch niet uit te leggen? Maar goed, ik kap hier ook wel mee, ik ga naar mijn plantjes die zuipen wel 1000 liter in 2 uur weg!!! Dries heeft nergens gezegd 2/3 dagen daar had topic starter het over, maar misschien heb jij een fantasie bril Kees dat jij Dries dat ziet typen https://sensiseeds.com/nl/blog/een-cannabisplant-water-geven/ Ook zijn er weer mensen die dat onzin vinden maar zo stellig zijn dat het meteen onzin is vind ik dus onzin. Topic starter klaagt immers over een te hoge luchtvochtigheid en waarom zou dat nou toch komen...
  21. Als je afzuigt zuig je zuurstof weg en ook nieuwe erbij zoiets heet vacuĆ¼m zuigen. Maar in jullie wereld zuig je alleen af en komt er gewoon lucht terug dat er in lucht zuurstof zit snappen ze dan weer niet.. Dries zegt dat hij 100l erin gooit voor 36 plantjes en dat het binnen 3 uur weg is.. En vervolgens zeg je weer dat je het niet elke dag doet.. En daarna zeg je dat droogtrekken niet goed is in de bloei.. Dus wat is het nou? 100liter wordt niet in 3 uur opgedronken door 36 plantjes is bullshit. Maar goed aangezien je dus niet om de dag geeft en ze na 3 uur alles op hebben gedronken volgens jou, en dus staan ze 45 uur droog en terwijl je zegt dat ze niet droog mogen staan in de bloei.. Nogmaals goed verhaal.
×
×
  • Create New...