Jump to content

Hazes

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Positief

About Hazes

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Nog lang niet oogsten! En volgens mij zijn dit buitenplanten, die moeten sowieso nog wel 2 maand.
 2. DE tering he... Regel gewoon goede stekjes ipv al deze soorten GIF! GADVERDAMME! Al die mensen die het steeds primitief inspuiten.. Als je van te voren al weet dat je spint gaat krijgen, weet je ook al waardoor het komt, in dit geval dus de stekjes, nou dan gooi je die dus meteen weg en regel je een andere stekkenboer, hoe MOEILIJK KAN HET ZIJN?
 3. Hazes

  Lemon haze

  Schoon en groot :d
 4. Ik kweek inderdaad wiet, jij kweekt beestjes. En dit soort reacties van je had je toen al, je wilt niet luisteren. Succes met de volgende ronde waar ik nu alweer weet dat je spint krijgt. En nee jij kan er vast niks aan doen, Als god jou bezig ziet tovert hij er spint in, zo is die, ligt niet aan jou..
 5. dacht even kijken hoe het hier weer is. Niks veranderd nog altijd spint haha.. Had hem al gewaarschuwd.. Maak nou eerst eens alles schoon! En gooi goedkope dingen weg zoals je potten etc . Wat Jackwhite al zei, sommige leren het gewoon niet, te eigenwijs.
 6. 50 stuks is te veel en als je eerder geluisterd had, had je zoals ik had gezegd, stokjes moeten plaatsen.. Ze gaan nu hangen, straks liggen ze half op de grond en daarmee verhoog je de kans op rot.. Doe er de volgende x 32 in zodat je ze ook beter kan onderhouden. Te veel krijg je te veel fluf, zoals die laatste foto waar je van baalt, typisch voorbeeld van te veel planten op elkaar En trouwens, zie ik nou gewoon een stekkerdoos hangen in je tent??? Met de stroomkabels door je planten heen???
 7. Begin maar met knakken en buigen, de uitschieters even een knakke geven.mze groeien nog wel 3 week door in de bloei..zeker een haze soortje
 8. Als ik 5 planten heb met 5 lampen er boven en ik doe dat medicinaal, Jij zegt dat er dan dus niks gebeurd??? Wat een bullshit, aantal planten alleen is nooit de maatstaf. Man man.. Al green, Je geeft een uitzondering, maar inprincipe klopt het wat doede zegt, hele gezinnen worden kapot gemaakt om een paar plantjes! Dat jij dan 1 uitzondering hebt gevonden waarbij de rechter mild is wil nog niet zeggen dat dit de standaard is en het daarmee geregeld is, in tegendeel zelfs.
 9. Het staat er al propvol, waarom zou je dan gaan toppen? Ik zou ze niet toppen..
 10. Je planten laten staan! Als je elke x zo gaat verschuiven beschadig je denk de wortels ( want ik gok dat die al aan de onderkant er door de pot heen zijn ) en je geeft ze veel stress. Laat de planten maar in elkaar gaan groeien op den duur, steunen ze elkaar wel door elkaar wat op t vangen wanneer ze zwaarder worden. Wat je zou kunnen overwegen is een paar kleine plantjes eruit te halen, ik weet zo even niet in welke week je zit maar ik had er wat uit gehaald. De rest nog een x goed snoeien, even wat wortelstimulans weer mee geven tegen de stress en weer doorgaan. Denk dat je veel fluf gaat krijgen op deze manier.
 11. Het slaat ook nergens op om te denken dat het aan je voeding ligt.. Ik vind het allemaal maar lachwekkend. Misschien moet je eens een andere lampenkap proberen?!! Man man.. Ik lig er niet wakker van hoor, jij wel? Want je reageert meteen, kon je niet slapen? Succes met je volgende ronde, met je nieuwe ongedierte, maar hey misschien helpt een andere voedingslijn wel!
 12. Lol @ lostchild, Ja het kan ook aan de rfx liggen kan ook aan zijn potten liggen.. Waarom zou het aan de canna liggen? De gebruiksaanwijzingen verschillen niet zoveel ten opzichte van andere lijnen. De man heeft allemaal ziektes maar wie weet helpt een andere voedingslijn... Als ik het had gezegd verklaarde iedereen me voor gek.
 13. Zoveel adviezen negeer je en dan zeuren dat je te negatief benaderd wordt. Succes met je ongedierte wat alweer in je kush zit
×
×
 • Create New...