Jump to content

Wieter

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wieter

  • Rank
    Groentje
  1. Om weer ff ontopic te gaan, ik begrijp je probleem. Ik heb laatste tijd beetje hetzelfde probleem. Als je het niet erg vind om naar Den Haag te gaan zitten daar nog wel een paar kwaliteitsshops. Cremers (wel redelijk duur) geeft bijna alleen maar kwaliteitswiet en vinden het ook niet erg om je te helpen. Dan kan je in Den Haag ook naar Smokeys of Koffie en Dromen gaan. Dat zijn toch wel de shops in Den Haag die in iedergeval vaak nog kwaliteitswiet hebben.
  2. Kga nu net de silver haze proberen van de Paus, wel kleine zakjes trouwens voor 7,50.
  3. Grootste jonkel : Toen ik 14 was ging ik met paar vrienden altijd chillen bij malieveld den haag altijd beetje zuipen en toen begonnen ook me eerste jonkels te komen. Toen kwam er dus een gozer die bij mij op voetbal zat en die had samen met een vriend van hem een jonkel van meer dan 50 cm gedraaid. Hij kwam van het topje van ze vingers tot verder dan zijn ellenboog ( hij had hem in ze mauw meegenomen). Ik wist toen nog echt niet wat ik meemaakte Kleinste jonkel: Als ik soms bij mattie blijf slapen die in een boerengat woont ( nootdorp) is het op zondag nogal moeilijk om aan vloei te kome. Dus heb 1x met een afgescheurd vloeitje (wat je afscheurt met binnenstebuite) gerookt, vaak ook met shaq vloei. Langste avond doorgeblowt: Hier heb ik er meer van, toen blowen nog redelijk nieuw was gingen we altijd ''zwerven''. Midden in december, 's avonds beginnen en de hele avond en ochtend door smoken en volgende dag kapot naar huis. Meeste op zo'n avond was 18 gram (wel coffeeshop gwn) met ze 4-en. Meeste lachkicks: Als we scaff tijdens school waren, dat feest is nu helaas al een tijdje voorbij door onze o zo aardige afdelingsleider, toch wel de meeste lachkicks gehad. Meeste jonko's op een dag/avond: Dit zal wel met 1 van de zwerfavonden geweest zijn, 18 gram dus rond de 36 blows. Vaakst gevallen: ? Niet.
  4. Haha, ik dacht dat ik 1 van de weinige was. Ik heb in me kamer een tafeltje voor de bank met daarvoor een omgedraaid dartbord waar altijd op gedraaid word. Int weekend mag er hier in me huis gechoked worden dus als op vrijdagavond me matties langskomen dan blijft er altijd nog wat liggen. Meestal laat ik het dan het weekend liggen en dan heb ik maandag cker 1 dikke jonkel. Vaak is het ook nog mix tussen verschillende soorten wiet en das ook wel lekker. Ik heb mezelf ook wel is in de situatie gezien dat als ik niks had dat ik het hele dartbord afging en onder het tafeltje kijk enz, maarja het is wel gwn chill.
  5. Wij gebruiken voor jonkel vaak jonkel (logisch) of jamba. Spreek uit als djamba. En als werkwoord gebruiken wij ook altijd choken .
  6. Ik heb over het algemeen meer respect voor de haler dan voor de draaier. Bijna iedereen die beetje blowt kan wel aardig draaien (ook al was ik vroeger hier zelf een uitzondering op) maar het halen is gwn vervelend. De ruzie in onze groep ontstaat ook altijd om het halen. Met je etiquette ben ik het mee eens en begrijp niet dat sommige kneusjes dit niet door hebben. Zoals je al zegt is het logisch maar vooral het constant vertellen hoe stoned je bent erger ik me aan. Het komt nog wel is voor als ik met me vrienden aant chillen ben in een parkje dat er een paar losers langskomen die denken dan dat ze stoer zijn omdat ze blowen. Vaak kunnen ze niet eens blowen en roepen ze na 2 hijsen hoe kk stoned ze wel niet zijn. Ik heb een keer zo'n ventje op ze bek geslagen omdat hij niet weg wou gaan, dus nu hebben we er niet zo'n last meer van. In deze regio zijn dit soort kneusjes vaak gothics en skaters maar dat terzijde. Ook waar iedereen je ongelijk op geeft ben ik het met je eens. De trekjes iets langer inhouden, wat rustiger uitblazen geeft me altijd het gevoel dat ik wat lekkerder stoned ben. Wat ik ook vaak doe met vriend(en) als we stoned willen worden is ''mexxen''. Ik zal het ff kort uitleggen. Een iemand van de groep houd de blow vast, neemt een hijs en houd hem voor de mond van de volgende, die neemt een hijs en zo gaat dit de groep af. Je mag je rook eigenlijk uitblazen als je weer aan de beurt ben, maar wij proberen het altijd zoveel mogelijk rondes vol te houden tot je niet meer kan. Dan moet je waarschijnlijk eff hard hoeste, krijg je tranende ogen en je voelt het in je keel en dan weet je cker dat die aan gaat slaan.
  7. Ik heb wel is bij Koffie en Dromen gehaald toen het nog Ceylonica heette, Amnesia had ik toen gehaald na veel verhalen dat je het niet zou overleven. Ik heb het overleefd maar toch een lekker wietje idd. Ik vind dit wel een handig topic omdat ik laatste tijd op zoek ben naar hele sterke/bijzondere soorten die je niet zo vaak tegenkomt. Bij de Greenhouse (ook in Den Haag) heb ik een keer wat sterkere wiet gekocht, ik vroeg aan die gozer achter de balie wat de sterkste was.. het was 12 euro voor 1,5 gram ben alleen de naam vergeten. Deze was sterker dan wat de meesten gewend zijn (hij zij er ook bij dat een beginner dit niet moest nemen) maar nog niet echt wat ik zocht.
  8. Ok thnx , ik zal het doorgeven. Ben wel benieuwd naar de ander soorten.. en ja heb idd een rielekste moeder:D
  9. Omdat ik nog geen 18 ben en me moeder denkt dat ik zelf niet meekrijg en liever niet wil dat ik het van de straat koop enzo haalt me moeder wel is wiet voor me. Dit is in Rotterdam terwijl ik zelf in Den Haag woon. ZE haalt altijd bij De Lachende Paus, nou krijg ik altijd white widow wat wel lekker is (volgens de mensen daar ook gebruikt voor medicinuaal gebruik) maar omdat ik er zelf nooit kom, wil ik vragen wat daar de sterkste wiet of hasj is. Dus Mad Scientist of iemand anders, wat kunnen jullie me aanraden?
  10. Haha precies hetzelfde hier. Net wakker en op een nuchtere maag vind ik ook het beste wat er is
  11. Mijn vaste soort is white widow, rook het bijna alleen maar. Wel bijna altijd bij ongv dezeflde 3 shops, maar heel lekker wietje en je word er sowieso stoned van. Misschien soms te, ook al heb ik dat ene tijd niet meer gehad maar ook dat is gewoon chill.
  12. Sowieso met veel drinken, eten alleen drna maar drinken is wel noodzakelijk met droge mond en ookl als je een dikke blow hebt dat het in je keel blijft kriebelen. Geen volle maag had ik vroeger nog wel is last van maar nu allang niet meer. Vind vaak een jonkel in de ochtend het lekkerste wat er is, op de lege maag dus. Komt misschien ook omdati k een peuk meteen na het wakker worden ook het lekkerst vind.
  13. Mee eerste keer was toen ik 14 was en toen was ik op een feest waar ik te lam was, toen vroege ze of ik mee wou blowe en ik dacht schijt ja wil het wl keer probere (had hiervoor al paar keer nee gezegd). Maar ik blowde dus me eerste keer toen ik lam was denk die avond 3 jonkels en het was heeeerlijk, echt beste 1ste ervaring ooit, kwam ook omdat ik me daarvoor al lekker lam had gezopen. Dus het verschilt gwn per persoon ken genoeg mense die eerste keer echt kut vinden maar later pas chill.
  14. Vind het wel leuk als meer mensen ze jointjes postten, zal ik binnenkort dan ook wel ff doen.
×
×
  • Create New...