Jump to content

DJ_guest

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DJ_guest

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Contact Methods

 • MSN
  DJ_guest@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Vlaams-Brabant
 1. Zalig die kerel "Sebiet ne kopper op ave frater ze"
 2. Nou ze staan er mooi bij kheb er helemaal niets op te zeggen. Ik hoop dat je een mooie opbrengst krijgt (wat er naar uitziet van wel)
 3. Bron: Het Laatste Nieuws De 19de editie van het Dour Festival, die het voorbije weekend zowat 144.000 mensen lokte -of zowat 36.000 festivalgangers per dag, heeft ook aanleiding gegeven tot enkele gerechtelijke tussenkomsten, voornamelijk voor drugs. Het parket van Bergen maakte deze ochtend de 'gerechtelijke balans' op van vier dagen Dour Music Festival. Pillen en pv's De douanediensten hebben tijdens het festival 107 processen-verbaal opgesteld voor drugs. Agenten namen 931 xtc-pillen, 10 kilogram marihuana, 621 gram cannabis, 10 gram heroïne, 6 gram cocaïne, 5 gram amfetamine, 26 pakketjes speed, 405 gram hallucinogene paddestoelen, 14 gram MDMA, 7 gram DTM, 100 gram ephedra en 99 papaverzaden in beslag. Twee individuen, die in het bezit waren van respectievelijk 700 xtc-pillen en 8,597 kilogram marihuana, werden door een onderzoeksrechter uit Doornik aangehouden. Hasj Bij een meer gerichte actie donderdag in het station van Saint-Ghislain, waar de meeste festivalgangers toekwamen, werden een dertigtal politiemannen ingezet. Ook daar ontdekten ze tientallen grammen hasj, 179 gram marihuana, 8 joints, 2 gram cocaïne, 46 gram hallucinogene paddestoelen, 3 gram MDMA, 211 xtc-pillen en ook nog 25 gram heroïne bij een persoon, die de komende maanden voor de correctionele rechtbank zal moeten verschijnen. Drie andere jongeren moeten al op 22 augustus verschijnen voor het bezit van hallucinogene paddestoelen en xtc. Volgend jaar toch maar eens gaan checken die shit.
 4. Moaner van waar ben je dan? Ikzelf van eskeren. White House is inmiddels veranderd naar Evizza en dat is ondertussen ook al toe. Lounge doet nog open maar dat gaat ook niet lang meer duren denk ik. Tis ni alsof ik daar veel zat ofzo ze. Kga liever naar een echte discotheek.
 5. Eventjes een gerelateerde vraag: Aanstaande 10 juni is het weer verkiezingen. Nu is mijn vraag: Op wie moet ik stemmen voor een "groener" beleid?
 6. Nog een paar daagjes volhouden zo ik zo zeggen, geduld is een schone deugd.
 7. Zozo wat een mooi kweekje was dat men jongen, ik voorspel alleen maar goeds voor jou in de toekomst. Een overzichtelijk en duidelijk topic was dit, aangevuld met die vele pics waar ik alleen maar van gesmuld heb. Je hebt dit verdiend overigens dacht ik. Had het zelf niet beter kunnen doen.
 8. Kheb hier vroeger ergens een mooie topic gezien over die drainageslangen onder in je bak, echt een beauty van een topic maar ik vind hem maar niet terug.
 9. Laat ik even me moeder quoten: "HIER KOMT GEEN VUILIGHEID BINNEN!! STRAKS HEB IK DE POLITIE NOG IN HUIS WAT ZULLEN DE BUREN DAN WEL NIET ZEGGEN!!" etc etc buitenkweekje is ook geen optie, tword wachten tot ik alleen woon. En dan nog zal de vriendin dwars liggen vrees ik. Ik droom al lang van een eigen kweekje maar aangezien de conservatieve staat van denken hier denk ik niet dat dit voor de eerst aankomende jaren zal gebeuren.
 10. Nou ja, vind maar eens een goede regelmatige dealer in België die altijd goede wiet in huis heeft.... Die moet ik nog tegenkomen. En 8 op de 10 keer krijg je kutwiet waar niets mee aan te vangen is. Of het is nat, of het zit vol takjes, om nog maar te zwijgen van die wiet deze zomer met die korrels glas tussen (heb hier ergens een topic over gelezen) Ik heb me al veel genaaid gevoeld. Soms denk ik aan stoppen omdat je gewoon geen kwaliteitswietje op de kop kunt tikken. Prijzen van 3 of 4 euro de gram daar kan ik alleen van dromen. Als ik echt iets deftig wil dan moet ik wel naar Checkpoint, waar de prijzen dan ook weer de pan uitzwieren, en voor het geld dat ik daar op doe, + vervoerskosten, kan ik het dubbele in België kopen.
×
×
 • Create New...