Jump to content

16 GRAM

Full member
 • Content Count

  744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 16 GRAM

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 11/11/1929

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ik speel eigenlijk altijd COD4 en soms COD5 op de Playstation 3, maar als ik moest kiezen zou ik voor de eerste gaan. Dit is vernieuwender dan de tweede wereld oorlog, maar deeltje vijf is in sommige opzichten wel beter dan deel 4: -Verbeterde geluidseffecten -Explosies zien er realistischer uit -Controller vibratie -1080p Full HD i.p.v. 720p (dus mooier) -Dolle honden i.p.v. een helicopter bij een killstreak van 7 -Nieuwe perks (online) Voor wie houdt van ouderwetse WOII gevechten is dit natuurlijk het beste spel op dit moment. Veel wapens uit andere delen zijn weer terug en voelen erg realistisch aan. Maar helaas zijn dit wel minder stoere wapens als wat we tegenwoordig gewend zijn. Dit maakt COD5 net iets oudbolliger dan Modern Warfare. Call of duty 4 heeft gekke dingen als Claymores en ACOG scopes. Tuurlijk, de Russische PPSH uit 1941 is tof om te gebruiken maar niets vergeleken met de P90. In Modern Warfare zijn toch meer dingen aanwezig die tot de verbeelding spreken van veel gamers. Mijn conclusie; Call of Duty 4 is: -Één van de meest gespeelde online shooters allertijde -Net dat kleine beetje leuker om te spelen -Net even iets minder mooi dan deel 5 -Net iets herkenbaarder dan deel 5 -Net iets sneller en hectischer dan deel 5 -Beter dan deel 5
 2. 16 GRAM

  Blunts

  wat voor smaken blunts hmm.. even zien.. er zijn er tientallen en inderdaad Blueberry is heerlijk. favorite. don't smoke them in your solo. je zal zó stoned zijn, dat je niets meer kan. geloof me. ik heb het al als ik een blunt met zijn drieën deel, dus kan je nagaan.
 3. Tweede kamer is mijn moeder niet, laat het legaal :chaggo/boos/kwaad:
 4. Waarom verbieden ze alcohol dan ook niet meteen? Daarmee vallen meer doden en gewonden dan met paddo's hoor, stelletje dwazen in pak daar in Den Haag.
 5. Was al een tijdje bekend maar in de zomer van 2009 gaan er een hoop vertrekken uit deze stad. Tuda moet plaats maken, Chief, Lachende paus, Krimson vast ook.. noem ze maar op. Hier: (Novum) - Achttien van de 62 Rotterdamse coffeeshops moeten per 1 juni 2009 dicht. Dat heeft de gemeente geconcludeerd nadat de afstand van de coffeeshops tot de dichtstbijzijnde scholen nog eens is nagemeten. Negen coffeeshops waarvan twee maanden geleden nog werd gemeend dat ze de deuren moeten sluiten, ontspringen hiermee de dans. Eerder dit jaar bepaalde de Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten (VVD) dat de coffeeshops die in een straal van 250 meter van scholen liggen, de verkoop van softdrugs moeten staken. Doel van de maatregel is niet het uitbannen van cannabis, maar het voorkomen van overlast en het gebruik onder jongeren. In juli leek het nog te gaan om 27 coffeeshops. Die zouden per 1 januari 2009 dicht moeten. Het definitieve besluit zou echter op 1 oktober worden genomen. De precieze afstand is in overleg met de coffeeshophouders nog eens opgemeten, laat de gemeente maandag weten. De achttien coffeeshops die dicht moeten, bevinden zich binnen een straal van hemelsbreed 200 meter of 250 meter loopafstand van scholen voor voortgezet onderwijs en mbo-instellingen. Voor basisscholen geldt het criterium van 'directe nabijheid'. In het coalitieakkoord hebben de regeringspartijen afgesproken dat coffeeshops dicht bij scholen worden gesloten. Gemeenten mogen zelf de verplichte afstand tussen coffeeshops en scholen bepalen.
 6. Hier moet ik je even op corrigeren, want dit is over het algemeen juist andersom. Hasj is bedoeld om juist een beetje licht in je hoofd te worden en minder sloom, rode ogen en duf te worden (high). Bij het roken van wiet (natuurlijk afhankelijk van de soort) wordt je over het algemeen slomer, stoneder, je kunt minder logisch nadenken en krijgt rodere ogen dan bij hasj. Kan per persoon varieren maar normaal zou het zo moeten zijn. Hoeveelheid tabak speelt ook nog mee.
 7. dance. club. hiphop/nederhop. alles met een 4/4 maat
 8. Ik vind het een zieke daad van die amerikaanse nederlander, die moeten ze levend begraven ofzoiets, want dit is echt bizar. Ik kende hem niet maar toch: R.I.P. jongen!
 9. @ Defqon Pro 6 op de xbox 360 moet ik zeggen, is mooi. Maar de besturing vind ik zo ingewikkeld.. aparte knop voor dit, beweging voor dat.. als je die knoppen eenmaal door heb kun je alweer naar de winkel om de nieuwere versie te kopen bij wijze van.. Maargoed, meningen verschillen en ik heb me in mijn leven al heel wat uurtjes met fifa(04, 05, 06, 07, binnenkort 08) vermaakt. En wat betreft PS3 of XboX 360: PS3 natuurlijk!
 10. Er wordt op je gezeurd als je de zoekfunctie niet goed gebruikt en een nieuw topic opent over een al bestaand onderwerp, maar als je dan die functie gebruikt en een oud topic omhoog schopt krijg je alsnog commentaar, kom op man. On topic: keukenpapiertje met slaolie werkt probleemloos!
 11. wat wordt er door jullie ondernomen naast het blowen? spelletjes zoals kaarten, dammen, photo play , krantje lezen, thee drinken etc. etc. vertel vertel.
 12. Ja, eerste keer een dag laten drogen en laatst vers uit de winkel opgegeten. Ik moet zeggen dat vers eten bij mij een veel hevigere trip veroorzaakte maar dat kan net zo goed liggen aan de bekende 'set en stetting' die anders was dan de eerste keer.
×
×
 • Create New...