Jump to content

Johan V

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Johan V

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 08/10/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  DEN HAAG
 1. Goedemorgen, Nog even terugkomend op de groei- en bloeibooster. Ik heb nog twee grote flessen staan in schuur van ca. 2 jaar oud. Is dat nog te gebruiken, heeft altijd in het donker gestaan, maar misschien ook wel wat vorst meegemaakt. Nieuwe kopen? Of zijn die middeltjes ook BS voor de beginnende kweker?
 2. Dat had ik ook al ergens anders gelezen idd, maar bedankt voor de heads up.
 3. bedankt voor de replys. Ik ga proberen het verduisteren met een grote vuilniszak te doen, bestaan er ook grotere vuilniszakken dan de normale?
 4. De reden waarom ik die TL's wil gaan gebruiken is dat ze de vorige keer zijn gaan sprieten doordat er toch middelmatig zonlicht was, dat wil proberen te voorkomen. Is dit laat beginnen overigens? Wat is volgens jullie de juiste tijdslijn dan? Het verduisteren kan ik ook nog gaan proberen met een grote vuilniszak, maar heb nu nog geen idee hoe groot ze worden en bovendien is er in mijn patio redelijk wat lichtvervuiling van een straatlantaarn. Ben dus bang dat de schuur de beste donkere plaats is. En dan moet ik wel verplaatsen.
 5. Hoi, twee jaar geleden een trieste eerste kweek gehad. Was bijna lachwekkend. Daar heb ik best van geleerd (had bv. veel te kleine potten en geen grond uit de GS maar uit het tuincentrum). Nu ben ik serieus aan het plannen en heb de volgende checklist, zijn er nog tips of andere opmerkingen? Ik hoor het graag. - 5 x Feminized outdoor zaden - Watten om de zaden te laten ontkiemen - 5 x kleine potjes - Klein zakje kiemgrond voor de eerste week (of weken? Ik weet het niet) - TL balk + armatuur en de rest kleurcode 33 of 31 (om ze direct bij het ontkiemen VOL licht te kunnen geven, op 1 cm. afstand) - TL spiegelkap - Zwart/wit doek om de plantjes te kunnen afschermen als ze onder de TL staan - 2 x grote potten van ca. 50 liter (de 3 andere plantjes krijgen wel een andere bestemming, vrienden of ouders ofzo) - 2 x 50 liter kant en klare bemeste grond van de GS (BioBuzz all-in als het aan mij ligt) - Rubber wieltjes voor onder de potten (dan kan ik ze zonder hernia de schuur inkrijgen voor het verduisteren) Hier denk ik nog over na: - Afdakje zodat ze altijd droog staan buiten - Groei/Bloei booster (heb ik ook nog staan van BioBuzz, maar hoe lang hou je zoiets goed?) Mijn planning is als volgt: - Ontkiemen (half mei) - TL vol erop voor ca. 2 weken - overpotten naar grotere pot (incl. vol besmeste grond) - TL erop voor nog ca. 2 weken - Naar buiten in de zon, half juni - Vanaf half juli verduisteren 12/12 tot half augustus - Afbloeien tot eind augustus/begin september hangt af van het weer - Knippen - Drogen (hoe lang moet dat?) - DAMPEN! Hou er rekening mee dat ik de wiet niet ga verkopen, het is gewoon voor de lol. Bovendien verdamp ik alleen maar, dus ook mijn afval is goed bruikbaar, kleine toppen zullen niet per definitie een teleurstelling zijn. Als ik maar zo stoned als een aap word. Alvast bedankt voor de antwoorden! Later.
 6. Ik zou ook zo graag eens een goede verdamper willen proberen voordat ik er honderden euro's aan uitgeef. Is er misschien iemand die mij daarmee kan helpen? Ik heb eigenlijk de herbalaire op het oog, staat bij Azarius te koop. Voordeel is dat ik al jaren puur rook en dus dat de smaak me wel niet zal tegenvallen...
 7. Inmiddels is de wiet in Delft op zo'n niveau gekomen dat ik idd naar Den Haag rij, en bij voorkeur Cremers. Daar verkopen ze tenminste nog echte wiet. Tsja, en duur? Als je nu van 1 plukje stoned wordt ipv een heel geeltje, wat is dan duur.... ;-)
 8. Ik heb ooit 3 van die zaden gegeten (van Azarius ook, maar die werden maar per 10 verkocht), op een lege maag, en ik was echt van de wereld. Je moet ze ff fijnmalen in een koffiemaler, dan in warm (niet kokend) water leggen en laten afkoelen. Een halfuur later heb je gifgroen water wat smaakt naar #$@#!#@% maar je gaat er wel van uit je plaat, geloof me, ik ben ook wat gewend.
 9. Ja en ondertussen zitten wij (de kopers) smack wiet te roken....
 10. Johan V

  Licht

  Zo dom was mijn vraag over LED verlichting niet blijkt: http://www.plant-dynamics.nl/index.php?pag...t=LEDbelichting Zo kunnen we straks allemaal planten groeien zonder dat het veel stroom kost.
 11. Klopt, diep inhaleren en lang binnen houden. Bovendien moet de salvia bijzonder heet worden willen de werkzame stoffen vrijkomen. Dus een gasbrandertje of zoiets dergelijks is aan te raden,maar zorg dan ZEKER voor een nuchtere sitter. Ik ken de theorie, alleen durf ik het niet. Ik heb nog nooit zolang een soort drugs in huis gehad zonder het te gebruiken....ik ben echt een schijtert aan het worden.....
 12. De stuiter idd, dat was pas een illigaal zooitje, haha, wat een tent was dat zeg, wel goede wiet zeker weten! Mijn plantjes hangen nu te drogen, nog een week of twee en ik kan gaan genieten.... Nou moet ik zeggen dat ik enkele weken geleden bij de Buddha "Crystal" had gehaald (en dat is nu natuurlijk alweer op) en dat was goed te doen. Later "Buddha wiet" en dat was echt weer een dieptepunt in mijn rook-ervaring, ZO slecht heb ik nog nooit gehad. Het rook echt naar gras, ik heb het hele geeltje ook na 1 pijpje weggedonderd. Inmiddels ben ik dat punt wel voorbij; Het moet wel lekker zijn, anders rook ik het niet. Dus eigenlijk staat de vraag weer: Wie weet een (redelijk) goede shop? Desnoods in D' Haag ik wil er best een stukkie voor rijden.....
 13. Sterker had ik ook niet verwacht, maar zo is het wel makkelijker om de damp te zien, en zo weet je beter of de bol al gevuld is met damp. Ik ga het wel eens proberen, had een aardig stukje top wat nog mooi was.
 14. In een vaporizer, alleen verhitten en de dampen inhaleren, niet verbranden dus. Dat kan volgens mij nu al, nu het nog nat is toch? Dat wil ik wel eens proberen met natte wiet, volgens mij komt er dan veel meer damp vrij.
 15. Ik heb er 1 omgeknipt, de grote bladeren weggeknipt en ondersteboven gehangen in de schuur, met een fan erbij. Helaas moest ik NOG een stuk wegknippen door rot. Bovendien zaten er ook witte vliegjes onder de bladeren. Houd het rotten nu ook op, als ie ondersteboven hangt? Of moet ik echt ALLES helemaal wegknippen? Kan ik die toppen die enigszins zijn gaan rotten, nog wel verdampen? Dus de mooie stukjes alleen? Of is dat vies of giftig? Die andere plant lijkt ook een beetje te gaan rotten (een paar bovenste blaadjes kon ik er zo uit trekken), ook knippen? Of nog even aankijken? Hoe kan dat nou als ze gewoon binnen staan?
×
×
 • Create New...