Jump to content

lola

Full member
  • Content Count

    569
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lola

  • Rank
    Volwaardig lid
  1. Pardon. Ik las niet goed; 840 EN 33 was hier gebruikt. En eerder was 830 goed bevallen. Ja ik houd het in de gaten, lol. Mooie korte plantjes...
  2. Mooie planten waren dat! Ik kwam ze weer tegen vanwege de nominaties
  3. Duidelijke shit weer! Ik ben overtuigd wat betreft het belang van de juiste kleur buis nu. Onder buizen met kleurcode 33 (coolwhite) worden planten dus duidelijk minder compact?
  4. ik nomineer Blowmonkey met de volgende plant/foto's Je hebt het verdiend
  5. Ik zie de laatste foto's nu pas; mooie planten. Lastig te knippen ja dat wel... Maar ik ben benieuwd naar het gewicht... Nog 1 dag knippend dan zit het er op voor mijzelf!
  6. ...droognet is van leafman inderdaad. Is nog te klein. Ik heb de meeste rekken al een keer vol gehad en geleegd in weckpotten Maar is een erg handig ding ja. Hier nog wat foto's van de laatste Afghaan. Wat een rotte knipper is dat toch! Zo veel blad... Mooie foto's. Lekker lekker... ziet het er uit. Ik heb het nog niet gerookt... nog een top De plant die morgen geknipt gaat worden... Close up Lagere top van dichtbij Plant die ik vandaag geknipt heb halverwege de oogst Ik heb al Dame Blanche gerookt en ik word er lekker high van...
  7. Aha... lekker lekker, ik heb ze hier ook liggen en er staan er nog twee overeind... Die van jouw zien er qua toppen goed uit. Beter dan die van mij, vind ik.
  8. Warm persen is handig als het poeder is. Als het kneedbaar is is dat nergens voor nodig. Heb je ook geen pers nodig.
  9. Ze zijn een stukje duurder maar je kunt een dimmer kopen die door een thermostaat wordt gestuurd. Dan kun je eenvoudig de temperatuur instellen. Je Afzuiging gaat dan pas aan als de thermostaat het aangeeft. Je kunt ook aangeven hoe hoe hard hij maximaal mag draaien; bijv. op 50%, ik zeg maar wat. Dimmers die voor afzuigers geschikt zijn brommen ook veel minder en worden niet te heet.
  10. Ik ben benieuwd of je lekker bezig bent (geweest) met oogsten de laatste dagen? . Je zal een echt goede oogst hebben lijkt me!
  11. lola

    Hasholiefoto's

    hahahaha super refined, ultra refined, extra refined
  12. Dit is een deel van de drogende oogst alvast... Maar ook Shiva die ik bij iemand anders had staan...
  13. Ik zou het lekker laten liggen. In de ijskast of de vriezer. Vriezer vooral als je het erg lang wilt bewaren.
×
×
  • Create New...