Jump to content

spintmaster

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

37 Positief

About spintmaster

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Dan heb je toen dramatisch zaad gehad of een lichtlek in je hok gehad.ik persoonlijk draai al een paar jaar prima oogsten uit fem zaad 12/12 systeem zonder hermannen.(ff afkloppen). Komen bij mij geen spintstekken meer in, maar als je het een keer meemaakt dat je toppen vol zaad zitten kan ik me voorstellen dat je geen zaadje meer in je hok wil hebben.
  2. Dit ben ik niet helemaal met je eens. Je loopt idd niet het hele jaar risico, maar heb je wel eens aan de ontnemingsvordering gedacht mocht je toch gesnaaid worden. Men gaat uit van 5 oogsten per jaar en van 30 gram per plant. Als ze je voor 2 jaar kweken aanslaan krijg je zomaar 10 oogsten met 120 planten×30 gram aan je broekje. Ik draai toch liever 4 keer per jaar met 1 lampje met 9 planten eronder. Pak je ook 2 kilo per jaar mee. Word je dan gepakt klinkt voor eigen gebruik heel wat geloofwaardiger natuurlijk. Je hokje en je plantjes zien er overigens super uit allemaal! Wens je een topoogst!
  3. Er staat inderdaad dat de straffen voor illegale teelt omhoog gaan omdat de kweker de kans heeft een vergunning aan te vragen en dus niet meer illegaal bezig hoeft te zijn. Er wordt hier ook veel geroepen over mega kassen in het Westland waar staatswiet voor de coffeeshop gekweekt zal gaan worden maar als je het verhaal goed leest op de site van d66 is dit helemaal niet de bedoeling. Van mij hoeft dit hele gedoe er allemaal niet doorheen te komen maar als het er wel doorkomt wordt het echt niet zo dramatisch als sommigen hier denken. De broodkweker kan nog steeds zn centen verdienen, want ook de illegale handel zal gewoon doorgaan. Wellicht dat de prijzen wel wat omlaag zullen gaan maar goed... ik kreeg voor mijn allereerste pp-tje 2.5 eu de gram... Hij was hartstikke mooi maar zo lagen de prijzen toen. Ook toen was het al een lucratieve hobby hoor..
  4. Het plan van d66 van vorig jaar is door de raad van state finaal van tafel geveegd. Dit ivm alle internationale en Europese wetgevingen. Het plan van toen was legalisatie en dit was dus onmogelijk. De raad van state moet zich nu over dit nieuwe plan gaan buigen en ik kan me niet voorstellen dat die een positief oordeel over regulatie gaan geven. Feit blijft dat in die Europese verdragen staat dat de overheid zich niet met de produktie en handel van verdovende middelen mag bezighouden maar deze juist moet bestrijden.
  5. 3 stuks pp onder 2×600 watt gezet ooit. 3 weekjes 18 uur en 8 weekjes bloei. 250 gram per plant had ik toen. Niet getopt, gewoon laten gaan. Stonden in 65 liter kuipen.
  6. Die hebben toch geen vergunning om wiet voor recreatief gebruik aan coffeeshops te leveren? Die leveren aan apothekers. De vraag hiernaar is volgens mij niet echt groot. Zou je een vergunning aan kunnen vragen om op zolder op een veilige manier uiteraard een kilootje voor de coffeeshop te mogen kweken? En waar zou je die dan aan kunnen vragen?
  7. Hier zitten ontzettend veel haken en ogen aan. Ga naar na: wie gaan de kwekers aanwijzen, de gemeente of de coffeeshops? De wiet moet gecontroleerd worden en mag misschien niet meer zoveel thc bevatten. Wat als de klanten deze wiet die in de shops komt te liggen niet meer willen?? Dan gaan ze het elders zoeken en komt men weer bij de illegale handel terecht die wordt bevoorraad door de kwekers zonder vergunning.En alle wiet die nu naar Engeland en Duitsland gaat? Die handel blijft gewoon doorgaan en wordt ook bevoorraad door de gewone kweker zonder vergunning. De torenhoge kosten voor de bestrijding van de illegale teelt blijven dus gewoon bestaan.. en dan komen de kosten van dit hele vergunningenstelsel er ook nog bij.Via belastinginkomsten stroomt er ook weer wat binnen natuurlijk maar dan moet de overheidswiet wel aan de eisen van de coffeeshopklanten voldoen anders is het echt gedoemd een fiasco te worden. Denk ook niet dat het erdoorkomt trouwens, in maart zijn er weer verkiezingen en kan alles weer compleet anders zijn.
  8. Ik heb het idee dat er de laatste tijd ook weer meer gekweekt word. Of het veel meer is durf ik niet te zeggen maar merk het wel aan de gesprekjes met mensen om me heen die in de branche zitten. (Kwekers,opkopers etc.) .
  9. Ec omhoog gooien. Een light mix aarde heeft al een ec van 1.2. Je kan makkelijk ec 1.4 geven nu en veel natter zetten die kokos! Je zal zien dat ze dan echt wel gaan knallen. Succes!
  10. Gelijk op12 uur of eerst wat groeien op 18 uur maakt weinig uit met zaad. Ze nemen toch eerst de tijd om te groeien voor ze in bloei gaan. Bij mij staat de klok altijd op 12/12. Met cheese duurt het bij mij zo'n 12 weken van zaadje tot schaar.
  11. Zou er sowieso geen 25 inzetten. Amnees wil ruimte.ik had 5 amnezen in een 120 bij 120 tent en trok ruim een ons per plant met 2 weekjes groei en 1 keer toppen. Het zijn geweldige groeiers dus toppen anders gaan ze je 1000 watter in groeien. 9 18 liters, 2 weekjes groei en een keer toppen zou ik voor gaan in jouw geval. Ec beetje opbouwen naar 1.6 ongeveer en gaan voor die kilo!
  12. Zijn zoiezo niet meer de pp stekken van 10 jaar geleden die je tegenwoordig krijgt. Laatste paar jaar altijd amnees gezet maar kreeg een tijdje terug weer eens pp stekken mee. Man man wat een drama! Tmv, roestig blad en niet vooruit te branden. Vroeger 5 dagen 18 uur nodig en alles groeide potdicht met die ouderwetse pp. Hoor ook van medekwekers niet veel goeds meer over pp stekkies. Het begon ooit als een raspaardje maar ze zijn volledig doorgefokt lijkt wel. Volgens mij heb jij er ook last van hier. Ook omdat je zegt dat die haze zowat door je dak groeide. Dan is je hok gewoon in orde en kweken kan je ook wel heb ik het idee.
  13. Gefeliciteerd gozer!
×
×
  • Create New...