Jump to content

bruinevingers

Full member
 • Content Count

  1,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bruinevingers last won the day on August 24 2017

bruinevingers had the most liked content!

Community Reputation

160 Goed

About bruinevingers

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,817 profile views
 1. Ze komen onder 5 watt led vandaan, daarna heb ik ze ook weleens gewoon op onregelmatige tijden eruit gehaald. Blijkbaar vinden ze dat toch niet zo fijn/gevoelig voor. Alles begint nu wel een beetje recht te trekken. Ik heb ze nu staan op 1,20 bij 1,50 met 900 watt HPS erboven. rustig opgebouwd van 400 watt naar 900 watt. Hoger kan ik niet zonder dat de temp boven de 31 graden uitkomt, dus daar laat ik ze op staan. Misschien dat ik afhankelijk van wat mogelijk is een tandje terug ga naar 800 watt
 2. hlv is zoiets als tmv toch. Dan zou ik ook verkleuringen/malformaties moeten hebben. Alles is mooi groen. Behalve dan dat ze 1, 3 of 4 vingers hebben
 3. Heb een raar probleem wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Heb enkele gelato's staan. Die staan nu ongeveer 2 weken op 18/6 Daarvoor paar keer ff rare fratsen gehad met de klok, maar nu dus al 2 weken op 18/6 Ze hadden alleen al drie vingerig blad wat ik frappant vond, maar nu beginnen ze ook nog eens een vingerig blad aan te maken. Hoort die stress na 2 weken niet al eens een beetje weggetrokken te zijn?
 4. Vraag: Heeft EC meten meerwaarde wanneer je organisch kweekt? Stel je kweekt in een grote bak aarde. Heeft het dan meerwaarde om EC te meten of na te denken over NPK waardes? Ik bedoel, je propt toch gewoon de aarde vol met nutes en de plant haalt zelf wel eruit wat het nodig heeft? Dat is toch het hele idee achter organisch kweken? Volle grond vol nutes ----> micro organismen icm symbiotische samenwerking plant; bepaalt zelf wel wat ze omzetten en naar gelang behoefte? groet!
 5. Het is dat ik zelf twee linker handen heb wat dat betreft anders zou ik zelf wat bouwen. Ik wil overigens met deze lamp 5x gelato kweken zodat ik weer wat THC olie voor mezelf kan brouwen. Normaal zou ik 20 planten doen, maar ik ga eens kijken wat er gebeurd met 5 planten. Als het goed is kan ik het hele voorgroeien doen met deze 4K strips. Als het goed is ook (en dat is mijn vraag) kan ik zelfs tot 3 weken na 12/12 deze 4k strips gebruiken toch? Pas bij de eerste tekenen van de bloei dien ik terug te schakelen naar 2000 kelvin, correct?
 6. Hey Al Green, ik ken G-Tools, maar die kasten liggen ver ver buiten mijn budget op het moment :--)
 7. Hi Bonkie Kong, Ik ben blij dat je dit topic omhoog haalt want dit is informatie die ik zocht haha, maar ben bang dat ze zeven jaar na dato niet meer gaan reageren op je vraag Je vraag kan ik niet beantwoorden.
 8. Wat bedoel je precies met space boosters? Ik weet niet of die 50kg lichthangers genoeg zijn. Ik wil echt twee lagen creëren voor mijn moeders. Heb nu 4 grote 25 liter potten en dat wil ik dus eigenlijk veranderen in 2x16 potjes ofzo. Ik wil meerdere soorten genetica bewaren dus heb gewoon liever heel veel kleine plantjes dan 4 hele grote. Maar denk dat 50 kilo dan gewoon te weinig is? wat denk jij? @Wietefras ben je nu sarcastisch ? :') want volgens mij kan een armatuur niet simpelerer in elkaar gezet worden dan dat hij nu is haha. Ik vind hem zelfs lelijk! edit: @Wietefras heb je nog een tip voor leuke strips voor een bloei lamp of full spectrum? Ik heb de smaak te pakken en ga nog een armatuur maken :--) Als ik wil kunnen dimmen en kunnen aansluiten op een controller, heb ik AB drivers nodig correct?
 9. Jawel heer, precies zoiets alleen dan dus stevig en vast. Deze dingen worden standaard meegeleverd met die Secret Jardin tentjes toch? Meen me te herinneren dat altijd als ik een secret jardin tentje had dit erbij zat en dat ik mijzelf afvroeg, wat moet ik ermee? Het leek iig niet veel te doen :')
 10. Weet iemand trouwens of het mogelijk is om een een soort tweede verdieping in een mammoth tent te bouwen? Er bestaan toch iets van klemmen voor die stangen, waar je dan eventueel weer een nieuwe laag op zou kunnen bouwen? Hoe heten die klemmen?
 11. Hij dringt eindelijk tot me door met ''onder 3000k'' :') :') Maar waarom zou je eigenlijk niet 2500 of 2000K gebruiken?
 12. ik snap het ff niet, moet ik nu strips gebruiken van 3000k of lager? :--)
 13. Onder de 3000k heb ik nog niet gehoord, iemand die daar meer over weet en het daar over eens is? :--) Volgens mij draaide mijn oude dimlux lampies op 3000k dus vandaar dat ik daar die 3000k vandaan haalde. Thanks voor de tip over de koeling! wist niet dat door de warmte ze minder efficiënt worden! Ik zou er dus eventueel wat pc fans overheen kunnen laten waaien? of heatsinks plaatsen op het aluminium? Ja dat beveiligen, weet eigenlijk niet. Kwam het idd volgens mij ooit eens tegen in pindarots zijn topic zoals Kees al vertelde. Maar heb liever dat mijn stoppen er niet uit knallen :') :')
×
×
 • Create New...