Jump to content

bruinevingers

Full member
 • Content count

  1,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bruinevingers last won the day on August 24 2017

bruinevingers had the most liked content!

Community Reputation

143 Goed

About bruinevingers

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

478 profile views
 1. bruinevingers

  Meest basic opzet

  als dat risico is dat de boel affikt, zoals sommigen hier roepen, dan zou ik daar nog eens over nadenken
 2. bruinevingers

  Meest basic opzet

  vet Ik zie mijzelf dit doen met bijv zombie apocalypse
 3. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  Bruce Banner wordt de volgende. Ik groei altijd 1 week voor in potjes en plant vervolgens dat klompje aarde met wortels in een grote bak van 500 liter (20 stuks) en laat ze dan meestal nog 3 dagen wortelen alvoor ze op 12/12 gaan. Ik zit een beetje te twijfelen of er ook wat complete organics bij moet. Die tabbs zijn toch alleen voor de groei? (hoog in stikstof) wat is dan bijvoorbeeld de meerwaarde van complete organics erbij? En waarom doen veel mensen die meelen erbij? PG hammerde altijd op dat complete organics, maar weet niet meer wat zijn redenen en argumenten waren Jij zei bijvoorbeeld laat die meelen maar weg, das dubbelop. Maar ik zou dus ook die tabss weg kunnen laten en dan alleen die meelen gebruiken bijv?
 4. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  Nou, plantvormer is toch nog even langsgekomen en heeft via DM laten weten dat het toch wel een beetje zwaar bemest is. Dus ik sta open voor andere idee'en. Op het moment heb ik het idee dat een supersoil om 9 weken zonder bijvoeden misschien nog een brug tever is Zit te denken om gewoon 500 liter aarde na de run te nemen. Bovenste (zout)laag eraf. 50 buffertabs op 500 liter aarde. 30 verkruimeld door de aarde gemixt en 20 los bij elke plant 1. 200 gram myco's door de aarde gemengt en 10 gram bij de wortels nieuw beplanting (20 stuks) In waten met yucca en bacto's minimaal 1 tot 2 weken laten staan. Nieuwe beplanting. Na 3 weken bijvoeden met bloei voeding. Iemand nog iets anders?
 5. bruinevingers

  Meest basic opzet

  opti 10kw
 6. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  Niemand is meer actief op wietforum :'( Plantformer laatste keer ook al 8 dagen geleden
 7. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  Zit plantformer op opengrow?
 8. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  @Poldergrower PG, complete organics is toch van jou? Wat denk jij @Plantformer zit jij nog op het forum? need some help here
 9. bruinevingers

  Pc kweek 45 watt (spaarlampen)

  Wat een heerlijk topic is dit
 10. bruinevingers

  Hergebruik aarde

  Ik ga weer eens een poging wagen mijn aarde te hergebruiken. Als het goed is, zou deze mix voor een complete grow moeten zorgen zonder bij te voeden. Correct? Ik wil daarvoor het volgende recept gebruiken van @Plantformer uit dit topic . 50L lightmix met perliet, 40L cocos en 10L wormenmest, deze elementen eerst mengen en vervolgens verdelen over 4 smartpots. Dan de volgende elementen toevoegen per 26L smartpot; 0.5L GK complete organics per smartpot. 5 buffertabs verkruimeld per smartpot. Sannie's symbiosis 5 gram per plant, 1 gram dicht tegen de wortels en de rest door de aarde mengen. Bloedmeel 30 gram per smartpot. Beendermeel 30 gram per smartpot. Azomite (lavameel) 30 gram per smartpot. Vinassekali 15 gram per smartpot. Epsomzout 5 eetlepels per smartpot. Inwateren met Bacto en minimaal 2 weken laten staan. Ik heb paar vraagjes In het recept wordt gesproken over 0.5 liter GK complete organics., ik neem aan dat dit 0,5kg moet zijn? En daarnaast: is dat niet een beetje veel? Dat betekend 5kg per 260 liter aarde :--) Datzelfde geldt voor de buffer tabs. Is 50 stuks niet een beetje veel voor 260 liter? Verder laat ik de cocos en de wormenmest eruit. Moet de wormenmest er wel perse in? En is 100liter dan niet een beetje veel voor op groet!
 11. bruinevingers

  De voordelen van Yucca

  Hey lui, Onlangs las ik wat informatien en luisterde ik wat naar alle voordelen van Yucca. Ik zit eigenlijk te denken om bij mijn gift van water een klein beetje yucca toe te voegen. Kan dit veilig? Ik zat te denken aan 5ML yucca op 10Liter water. Ik heb grote bak aarde, 20 stuks, schimmels (mycorrhiza) en geef wekelijks grote schep bacto mee. Geef ook 4 weken lang klein beetje bac bio bloom mee. Zat ook te denken om week 6 en 7 klein beetje mee te geven van hun booster. week 8 en 9 flush ik.
 12. bruinevingers

  last van meeldauw ---> shatter

  Ok, de trims kan ik dus wegsodemieteren :--) No way dat ik mijn toppen weggooi, ik zie alleen meeldauw op de bladeren niet op de toppen
 13. bruinevingers

  Houdbaarheid Van Bac Voeding

  aah oke duidelijk
 14. bruinevingers

  last van meeldauw ---> shatter

  Kan ik nog mijn sugar leaves gebruiken om extracties mee te maken (BHO bijv of shatter of wat dan ook) terwijl ik geinfecteerd ben met meeldauw? Of komt dat dat in het eind product terecht?
 15. bruinevingers

  Houdbaarheid Van Bac Voeding

  Aah oke, ik vraag me namelijk af of al die extra productjes van BAC (topbooster en noem het maar op) echt een meerwaarde op de hoeveelheid dat je oogst heeft. Want gebruik nu alleen een beetje bac bio bloei voeding maar thats it.
×