Jump to content

dejerry

Full member
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Positief

About dejerry

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ergens

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. Ik heb een nieuw filter aangeschaft en can lite 2500 kuub en vroeg mij af of deze nu nog steeds van slechte kwaliteit zijn zo als in 2014. Er zijn namelijk veel slechte ervaring te lezen op internet omtrent de can lite filters en alle topics waren in 2014 gestart. Dus is dat een tijdelijk probleem geweest of zijn het gewoon slechte filters? Wie draait of heeft gedraaid met een can lite filter?
 2. Dit is dag 19 12/12! Ze zijn nu rond de 30cm wat denken jullie word dit nog een redelijke oogst. Ben bang dat dit erg tegen gaat vallen met zulke kleine plantjes. Heb het vermoeden dat het PP is. Er was mij verteld dat het amnees was dus dacht 6 dagen 18/6 is genoeg. Volgende keer beter 9-10 dagen 18/6 denk ik!
 3. Ze vertelde mij dat het amnesia was maar geloof daar weinig van. PP zou het goed kunnen zijn
 4. Een maat van me heeft een 2.40 x 2.40 tent met 77 stuks op 11 liters en hij vroeg zich af of die te vroeg is overgeschakeld op 12/12! Ze staan nu 12 dagen op 12/12? Denken jullie dat het zo vol gaat worden? Als ze wat groter zijn zet hij de potten ook wat verder uit elkaar.
 5. Eindresultaat is 725 Gr goede harde toppen en ongeveer 70 gram kleine fluffy shit
 6. Oké dan ga ik ze morgen oogsten!! Ze zijn alleen niet zo melkkleurig als de trichomen in het plaatje hierboven.. en ik heb geen amberkleurige trichomen.
 7. Ik heb bij een plant rot in de hoofdtop gevonden. 80% van de trichomen is een beetje melkkleurig wat zal ik doen zo snel mogelijk oogsten. Of nog 5 dagen wachten zoals gepland.
 8. Ja dat klopt! Ik kan ze alleen niet stuk voor stuk knippen omdat ik de tent nodig heb om in te drogen! Dus het is alles of niets..
 9. Dag 63 12/12 @9lives thanks daar heb ik wat aan! Hier weer een paar shots denk dat ik ze nog een week laat staan! Wat denken jullie daarvan? Het verdorren begint nu ook in de kleine blaadjes van de toppen dus voordat het dadelijk de toppen zelf worden!
 10. Ja die heb ik wel! Moet ik oogsten als een deel van de trichomen amber kleurig worden?
 11. Thanks allemaal! Dilago hoelang denk jij dat ze nog moeten staan?
 12. Ik haal elke dag de lelijkste weg! Ik heb nergens rot kunnen vinden..
×
×
 • Create New...