Jump to content

Lenny-666

Members
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lenny-666

  1. Eh,.......zie ik het goed en heb je de bovenvenste top van de plant geknipt om een stekje van te snijden??
  2. Best gelopen Wim Suc6 met je volgende ronde!!
  3. Wat bedoel je ouwe, spreek gewoon Nederlands!!!
  4. Gaaf topic!! man, ik ga je volgen, mits andere forumleden staken met hun sarcasme en het topic niet vervuilen!!!! Suc6 Dr. Groetjes uit Amsterdam
  5. Hi Rocker, Ik heb je hele topic gelezen, heb er ook weer van geleerd en zeker van genoten!! Nu je rookverslag nog :-) Thanks!!! ouwe.
  6. Hi Noa, Zelf doe ik de tray met pluggen volzetten met water (kraanwater) voor een paar uurtjes afgieten en ze zijn gebruiksklaar, ff nog met een satehprikkerje het gaadje checken! Stek snijden!!! niet knippen! zo schuin mogelijk snijden. Op de schuin gesneden kant een beetje tekpoeder en in de plug zetten. Als de pluggen droger worden kan je volstaan met water in de tray te gieten als je ervoor zorgt dat er in de tray 1/3 water staat kan het bijna niet fout, mits de temp en lv niet in orde is. Maar suc6 Ik schuif aan en lees mee!
  7. Weet je wat het is GW, ziet er goed uit!!!, en dan valt er niks te zeiken ook! Maar ik volg je op de voet, goeie run gewenst makker.
  8. Ik ben erbij!!!!!!!!,........Als ik niet vastzit :-)
  9. Volgens mij zijn er een paar soortjes "lowriders" die uitstekend geschikt zijn voor de vensterbank. :-) Maar verwacht er weinig opbrengst van :-(
  10. Jazeker!! Een rondje PP deze keer slechts een paar stuks. Ben erg bezig met zaaien groeien en stekken en alles wat er bij komt kijken en leer nog dagelijks bij :-)
  11. Mare, leerling hahaha, Ik heb je nog lopende topic gelezen en dat was goed om te doen :-), leerzaam en educatief van jouw kant maar ook van de kant van de forumleden. Bedankt alvast daarvoor, dit topic pak ik rustig ff mee! Gr., 666
  12. Zo is het!, orde en netheid in het hokkie voorkomt een hoop gezeik, emmers!
  13. Gewoon netjes betalen voor je 240v/50htz, stelen loont niet!! Wij growers meten ook regelmatig, meten is weten toch?,...temp, Ph, ec, tensio, enz enz. Onze stroomleveringen worden gemeten en gelezen, Als en een bepaalde hoeveelheid stroom naar de hele straat geƫxporteerd word en de helft kan gefactureerd worden op meteruitslagen???, zekerweten dat er bij de Nuon een lampje gaat branden!!!!!! Betaal je stroom gewoon!!!!, het scheelt je Iig een aanklacht wgns diefstal!
  14. Veel plezier mannen!!!, have fun and enjoy!!!!
  15. Zwavel is ook er zwaar tov gassen,....? Fuck IOS !!! Bert463, op 24 september 2014 - 13:19 , zei: Hangt in kassen tussen/boven de bloemen e.d. Moet ook wel omdat de verspreiding van de zwavel vanuit een pot niet zo erg groot is. Zwavel is ook erg zwaar tov een gas,...? Fuck IOS !!!
  16. heb je nu werkelijk 3 topics met dezelfde vraag ??????? valt nog mee dat stijlloos niet even langs komt met een abbus slot Beter drie keer te veel gevraagd dan 1X zelf gelezen,...... :-( "moeimakers" zijn het!
×
×
  • Create New...