Jump to content

zippo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zippo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. totdat iemand mij een tevereden antwoord geef voordat ik zelf ga expirimenteren en de boel uit elkaar knalt
  2. merci vroeg het me gewoon af thxs voordat ik zelf weer ga expirimenteren d8 dat niet zo veel verschil maakte fitting zelfde en maar 200 watt meer
  3. ik heb een lmap met armatuur in een 400 watt met dubbele afzuiging ik weet dat een 600 watt lamp in een fitting van een 400 watt past kan ik dit zo omwisselen of moet ik een andere armatuur aanschaffen?
  4. maar er zit toch zon voorschakel kast of armatuur ofzoiets hoef je die niet te veranderen dan ? of is die al goed kan ook de 600 wattt aankrijgen?
  5. maar het maakt dus niks uit hoef dan gaan andere schakel (armatuur) kast te halenkan er zo een 600 watt bulp indraaien?
  6. ik heb een 400 watt lamp met dubbele afzuiging het schakelapperaat zit in de kap dus armatuur en lamp in een ik weet dat een 600 bulp in een fitting past van een 400 wattt maar kan ik dit dus ook zomaar wisselen de 400 watt er uit draaien en er een 600 watt bulp in draaien
  7. hallo ben net weer begonnen en heb een 400 watt lamp met dubbele afzuiging lamp en armatuur in een zou ik daar ook een 600 watt bulp in kunnen draaien is wel de zelfde fitting?
×
×
  • Create New...