Jump to content

Cannafox

Members
  • Content Count

    268
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cannafox

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zo hier weer een update growers! Alle dames staan er nog mooi en gezond bij,wel zijn de meeste dames op de grote spot en een enkele op de konijnenspot een paar weken geleden omgewaaid pas met die storm (Dat is weer een goede leerles voor de volgende ronde 2014 ) Ze staan nu een aantal weken goed in de bloei en zijn nu begonnen met hun laatste voeding uit het blad te trekken Dinsdag a.s gaan ze om omdat de rest van de week er zeer slecht weer op komst is regen regen regen...mist en hoge LV Foto's 5-10-13 konijnenspot(spot 1): De laatste voeding word uit de bladeren opgenomen: Omgewaaid en konijnenvraat: to be continued
  2. Leuk verslag zo eind van het seizoen!,ik ben benieuwd jullie hebben leuk geoogst denk
  3. Prachtige planten polygonum! ,wat een mooie grote toppen zeg super!
  4. Tja als je aan Jan en alleman gaat vertellen dat je kweekt,kan je donder op zeggen dat ze je een x naaien...is het niet om geript te worden dan is het wel dat ze je aangeven puur omdat mensen je het niet gunnen. Opereer altijd alleen,en kijk goed om je heen voordat je naar je spot gaat! Ik zou voor jezelf eens nagaan,wie het allemaal weet (dus ook als je er maar iets over hebt gezegt).
  5. Thijs je planten staan er mooi bij,de buds zien er ook goed uit! Met lang nat weer en een hoge luchtvochtigheid,zal je eerder moeten gaan oogsten,want het kan binnen een dag omslaan en dan zitten al je buds onder de schimmel. Je hebt dan geen kut wiet,als je eerder moet oogsten alleen zal de wiet iets scherper gaan smaken als dat je de buds voledig laat afrijpen aan de plant. Houd het dus heel goed in de gaten!
  6. Zonde dat er zoveel mannen tussen zitten!,volgende x zou ik zeker met feminised zaad gaan werken of met stekken. Mijn voorkeur gaat uit naar stekken omdat je ze binnen al kan voorgroeien en je weet iig zeker dat je dames in huis hebt. Je plantjes staan er erg mooi bij 3,5m hoog is niet mis!!!
  7. Jaja ik zorg goed voor de dames Het is nu alleen te hopen dat we niet te veel regen krijgen eind sept/begin okt...
  8. Zo na even niet meer op het forum te zijn geweest,dan is het nu wel weer een x tijd voor een update! Er is weer hard gewerkt op spot 1 om al die bramenstruiken te kortwieken wat een klerebende! De planten groeien ook daar hard,de grootste zijn nu zo'n 1,70 en de eerste witte haartjes waren al te zien. Ik had wat stalmest rondom het gaas gestrooid 2 weken geleden om de konijnen te verjagen en zo te zien had dat aardig gewerkt want er staken aardig wat bladeren door het gaas die niet aangevreten waren! Afgelopen donderdag weer naar spot 2 geweest,ook daar staan de planten er prachtig bij en ze beginnen nu kleine topjes aan te maken. Foto's spot2: Achterblijvertje
  9. @Muurbloempje er staat al een hele muur van brandnetels op die spot,die bramen groeien erg hard en je moet het goed bijhouden zodat de planten optimaal licht blijven krijgen bovendien krijgen de planten teveel wortelconcurrentie als ik het niet weghaal lijkt me. Ik zat zelf te denken aan rabbix van ecostyle,lijkt mij doeltreffender als dat werkt! Een radio valt te veel op,bovendien kan dat kapot als er water bij komt of de batterijen kunnen leeglopen/opraken. Ooh en die ufo is een motje,iets overbelicht door de flits van m'n camera.
  10. @ Krasi ja die vraat overleven ze wel,ze moeten de hoogte in dat die konijnen er niet meer bij komen op spot1! @lufthegreenstuf nee ik hou het het liefst bij 1 soort. @thijsplantje12 het soort wat ik kweek is critical van royal queen seeds(feminised) 2 zaden zijn opgeweekt als moeders en hier zijn de stekken van gemaakt. op de konijnenspot staan 20 planten met gaas eromheen en op spot 2 staan 45 planten.
  11. Zo mensen weer even een update voor ik er even een weekje "tussenuit" ga en dus niet meer op de spots kom. afgelopen donderdag 1-8-13' naar spot 1 geweest (de konijnenspot) waarvan ik jullie nog geen foto's had laten zien. De planten doen het er in principe goed maar groeien niet echt hard vind ik,ook blijven die &*$@! konijnen maar van me planten vreten zodra er een blaadje door het gaas steekt en het onkruid groeit hier ook de pan uit damn niet normaal die bramenstruiken blijf je weghalen! dus ga hier niet meer kweken volgend jaar. spot 1: Spot2 Hier gaan de planten in principe ook goed,maar ze hebben een groei achterstand,dit komt denk ik omdat de kleigrond hier erg hard is en de wortels er moeilijk doorheen komen,dit is een goede leerles voor volgend jaar!
  12. Prachtig wat een bomen.. die zijn flink omhoog geschoten! ,hoob dat jullie het uit kunnen zingen.
  13. Cannafox

    Wat nu ?

    Het sterkste en mooiste mannetje overhouden om de dames mee te bestuiven,dan heb je mooi een zak vol nootjes voor volgend jaar.
  14. Topspot Animals een eilandje in een moerasgebied klinkt goed! Je planten doen het goed mooie dikke stammen ook lijkt wel bereklauw `we hebben zo al eens per rongeluk met onze onnozele smoelen op camera gestaan, dat leer je snel af hoor dry.gif` Vertel hadden de wouten camera´s opgehangen op je spot?
×
×
  • Create New...