Jump to content

animals

Full member
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About animals

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. idd blowsterke, ik heb ook nooit een papiertje getekend bij men geboorte dat ik akoord ben dat het illigaal is om te kweken. en als iedereen het maar normaal blijft vinden dat we allemaal in een kudde lopen, en alle plezante dingen laten om dat 1hooggeplaatst individu het niet zo tof vind. zal er nooit verandering komen in die wetgeving. heb al veel zin om zelf men eigen geloof op te richten waar blowen centraal staat voor het reinigen van lichaam en geest. dan ben ik niet meer een individu die growd/blowd voor eigen midikatie, belang of plezier maar dan hebben we een hele beweging die handeld uit geloofs overtuiging. waarvan de "kerk" (platen kot vanachter in men tuin bv) op gewijde heilige grond staat. het betreden van deze grond door niet gelovigen zou dan ook heilig schennis zijn. laat ze daar maar eens een wed voor verzinnen dat geloof niet vrij is!! ik denk als we dit goed uitpluizen hoe we dit moeten oprichten, en de achter poortjes vinden om het legaal te doen. we best wel sterk in onze schoenen staan. in ieder geval beter als nu. zeker als het gaat om mensen die kweken voor medicinaal gebruik. hier in belgie word al lang genoeg ge ouw wijfd van LIGALISE!!! maar de acties zijn altijd ver zoek. na men proces zal ik me er eens vrolijk met bezig houden. ik heb men nieuwe uitdaging gevonden denk ik. grtz
 2. ik heb al vrolijk aan men verdedeging gewerkt hoor. heb wel besloten om geen advocaat te nemen, dit is de eerst keer dat ik eens niets te verbergen heb voor de rechter. (buiten die planten in het bos dan) een advocaat gaat het niet beter kunnen uitleggen dan mij. wel heb ik een goede vriend die advocaat is om hulp gevraagd, hij gaat me wat helpen met de voorbereiding. en verder ga ik gewoon de geslagen hond uithangen in de rechtbank. de locale politie staat voor een stuk aan mijn kant en vind het ook erg wat er gebeurd is met men planten. ze weten van men ziekte, hoe ik nu ben tegen over vroeger. maar de wet is eenmaal de wet zijden ze. ik heb bij men verhoor ook nog een vuilzak vol knipafal en toppen met rot in meegenomen. "hier dit zijn jullie vergetn" (hier kon ik ook met aantonen dat ik maar op 1gr hoopte vanwege top rot die je in ons klimaat altijd zal hebben) en staat bij in de brief naar de procureur dat ik zelf nog een volle zak heb binnen gebracht die de recherge niet gezien had. er zijn er al andere verstuurd over mij. het is best onnatuurlijk om gewillig mee te werken met de politie. hopelijk werkt dit wat in men voordeel. in belgie is het verboden om planten te hebben. 1plant word gedoogt maar als er iemand een klachtneerlegging komt doen dan moeten ze de plant komen verwijderen. de wouten konden ook moeilijk geloven dat dit onze eerste keer was ze hadden in hun hele kariere nog nooit zoon mooie groten planten gezien. hierbij was ik best wel gevleid, wetende dat we de mooiste opgedoekte buiten planten hadden staan van omstreken en dit in mss 20j hij liet me foto's zien van buiten/geurilla kweekjes die ze normaal oprollen in de zomer. wat een gedrochten waren dat. we moesten er beide om laggen! maar of de rechter dit ook zo grappig zal vinden zal nog af te wachten zijn. wie zijn gat verbrand moet op de bladeren zitten, alleen kut dat het nu met zo iets onozel is. zal voor al die andere dingen zijn waar ik mee weg gekomen ben zeker thx voor de replay. grtz animal!
 3. ik hoop dat het gedoogd word. mijn verleden speeld ook wel mee, moest nog 1j braaf blijven. en die voorwardelijk heb ik toen eigenlijk gekregen uit medelijden, niemand die toen dacht dat ik vandaag nog ging rond lopen. ik heb sinds dien men motor verkocht en men leren vest opgeborgen. maar of de rechter zal geloven dat ik men leven heb gebeterd is nog een andere vraag. het is idd verraden werk, maar niet van de buren volgens de commesaris. zou me ook straf lijken, de buren kwamen regelmatig kijken naar onze planten. ik zit al te denken aan iemand die me gewoon wil nekken voor de een of de andere reden, om dat de wouten niet alleen achter weed aan het zoeken waren in men huis. woensdag mag ik men dossier in zien en weet ik ineens wie de rat is. die persoon zal de gevolgen er wel van dragen, als ik vast zit, lopen er nog altijd kenissen van mij vrij rond. die jongens zijn er niet vies van om eens snacht's naast je bed te staan. ratten gaan niet lang mee . respect tegen over elkaar is ver te zoeken deze tijd blijkbaar. als die persoon gewoon recht naar mij was gekomen hadden we het van man tot man kunne uitpraten. dan hadden we gewoon zelf die planten kunnen omdoen en verder even ''goede vrienden'' naar de flikken gaan is een teken van zwakte en lafheid.
 4. hier nog enkelle foto's van de planten die in de tuin stonden. ze zijn van een dag of 3-4 voor de wouten langs kwamen. deze henkes had men makker al half om gedaan toen ik nog in amsterdam zat. niet alleen de toppen kunnen rotten maar ook te takken blijkbaar wat pica's van de toppen: de toppen die we al afgedaan hadden van de henkes: hier hong alles te drogen-(te wachten op de wouten ) volgens de wouten hongen er 10 planten in de kast die klojo's kunnen niet zien dat er buiten een halve in de grond staat???? vorige donderdag ben ik op verhoor moeten komen. mijn verklaring licht nu bij de procureur des konings. het zal nog even wachten zijn tot ik het mag gaan uitleggen bij de rechter. ik zie mij al terug aan komen in de houten pollepel te antwerpen. '' aa hierse de manne! jullie zitte hier ook nog altijd'' -yoo den animals, wa heb je nu weer uitgespookt ''5wietplantjes gast........ das goe om kei hard uitgelaggen te worden de laatste keer dat ik bij de wouten zat, hebben ze me zelf aangeraden om een paar planten te zetten. dan luiter je eens naar die hoeren, komen ze je nog lastig vallen! het medicijn dat me levende houd, zorgt ervoor dat ik terug naar den bak moet ironis of wa? jammer dat die kanker me nog niet kapot heeft gekregen, zou veel problemen besparen. grtz
 5. liever niet eigenlijk. dat zou egt de laatste oplossing zijn. ik vertrouw niemand buiten men collega. is ook de enigste zekerheid om niet geript te worden. (buiten de flikken dan ) mensen kunnen rare dingen doen als het om wiet of zo gaat. ben al aan het denken om desnoods alles in te vriezen en er maar wat hasj van te maken . we kunnen geen van beide riskeren om voor een lange tijd iets in huis te hebben, zeker nu niet meer. zo is het sneller en reuk loos verwerkt hoop ik. jammer dat ik geen foto's heb kunnen nemen voor ze uit gedaan werden. :s zal straks of morgen nog wat pica's posten van een paar weken geleden.
 6. Vorige week dindag zijn de wouten onze planten in de tuin komen ophalen. het droog hok waar een halve plant in hong hebben ze ook mee. was best wel balen, er hongen een massa's mooie toppen aan en we hebben er geen enkele gr van kunne blowen de weed van onze MAF'jes hebben die vetzakken ook gevonden en meegenomen. ook hier hebben we niets van gesmoord het lag klaar om tussen ons te verdelen en het erigste is dat we nu geen plaats meer hebben onze planten die nog op de spot staan te drogen weet iemand welke mogelijk heden er zijn om ''geurilla'' te drogen? we hadden gedacht aan een oude bunker, ik weet er een staan met een dikke eizere deur in. onze weed is daar goed beschermd tegen rippers. alleen blijft het ons de vraag hoe we zonder stroom de lv laag genoeg kunnen houden? iemand dat hier ervaring mee heeft? alle raad is welkom, we zitten met onze handen in het haar nu. grtz, animals.
 7. als het kleigrond is zou ik zeggen maken dat je gaten gegraven zijn voor het weer natter word in de grond. als je het in de winter moet doen, sta je vrolijk te vloeken man. die kleigrond blijft dan als een malle plakken aan je schop en schoenen, leuk is iets helemaal anders dan hoor als ik die verleuringen van de grond zie op je laatste foto (blauw en roestig) lijkt het wel of je al op "den harde" zit. in belgie noemen ze dit de grond die stevig genoeg is om een fundering op te gieten. misschien is dat wel de reden warom de grond zo hard is? de kleigrond hier is niet egt hard, eerder een plakerige vettige boel? ik heb voor mijn huis dieper dan een meter moeten graven. jij hebt hem al op minder dan 50. je nieuwe spot is idiaal om een huis op bouwen maar best wel ff kutte om je planten er neer zetten veel succes nog met de voorbereidingen!
 8. @10: bedankt om dit even duidelijk te maken @ randax: thx, dat hopen wij ook. @krasi: bedankt, idd vind het ook vet die paarse bloemen ,zoizooo elke dag, minstens! we hebben al mogen onder vinden wat rot met je oogst kan doen. hopelijk blijft het bij die denen wat weg. @muurbloempje: haha, laat ons hopen dat het niet met de combi is @sjorzz: ik zou het niet weten hoe hard de smaak of efekt verschild van die paarse pheno. ik heb wel ondervonden dat die paarse soorten, onderling blijkbaar veel verschillen. als ik in elke paarse plant men kop ff binne stak rook ik duidelijk 3 verschillende geuren. (voor zo ver ik me neus nog mag vertrouwen) zoet, "kaas", en zo wat kruid achtig. jaaa, het is er best wel chill maar lang blijven we er nooit hoor, juist ons ding doen en terug weg. jammer dat het allemaal zo sneaky moet gebeuren. het is best wel ver van de baan af hoor, ik heb een paardagen geleden eens hun ''weg'' door het moeras gevoled. het lijkt er op als of ze een wandel weg of zo iets willen aanleggen door het natuur gebeid, vlak naast die rivier waar we door lopen om op onze spot te kunnen. ze zulle nog hard moeten werken hoor, om die weg nog maar in de buurt te krijgen van onze spot dit jaar zullen we nog gerust zitten hoop ik, maar voor volgend jaar zullen we wel een nieuwe spot moeten zoeken. @limbic: jij weet het man! voel me soms allice in wonderland. jammer dat we niemand kunnen laten mee genieten van deze hobby. grtz, animal
 9. @10: dat vroeg ik me eigelijk al af wat die groene is. dat die paarse pheno er paars uit ziet is wel duidelijk en warom ze die witte pheno zo noemen kan ik ook wel ergens in komen. maar "witte" weed is toch ook groen? hoe ziet die groene pheno er dan uit, of is weinig verschil in? @wiet61: dat is toch wat ik onder vonden heb, er zullen natuurlijk ook een hoop andere dingen een rol spelen. ik stop ze volgend jaar gewoon in volle grond. kunne de plantjes lekker hun ding doen, ze zullen wel beter weten wat goed voor hun is dan wij.
 10. klopt 10. die man van gc. heeft ons gebeld voor te zeggen dat die witte pheno op was. we konden nog kiezen tussen groene of paarse. niet al onze henkes zijn paars, ongeveer de helft en 2of3 royaldane's zijn ook paars gekleurd terwijl het wit zou moeten zijn. vind het zeker niet erg integendeel, redelijk indrukwekkend als je voor de eerste keer paarse weed ziet groeien jammer dat er in de tuin enkel witte staan. grtz, animal
 11. @wiet61: ik denk niet dat we mogen klagen van de zaadjes die we gebruikt hebben. die van jou komen van de zelfde leverancier toch? maar zo als je zegt, er zijn er bij die wel heel fluffy blijven. moet wel toe geven dat volgens mij die fluffy planten door ons zo geworden zijn. het zijn namelijk enkel de planten die we tuis hebben voor gegroeid en sommige te lang in potten laten staan hebben. volgend jaar besteed ik alle aandacht aan de grond en zaai ik ze er ook rechtsreeks in. hoop zo al een hoop minder fluf te hebben. @thijs: bedankt man, dat hopen we ook.
 12. hier op het forum. aan info heb je hier zeker geen gebrek. veel plezier met experimenteren en het kweken van je eerste plantje! grtz, animal
 13. prachtig stukje natuur heb je daar geleend! mooie foto's en planten. : veel succes verder!
 14. okee, bedankt voor de info. nooit geweten dat je met microscoop foto's kon nemen. ik sta hopen loos achter op technolochis gebied veel succes nog met je kweek en toekomstige oogst! grtz, A.
 15. update: vandaag even naar spot B geweest, de planten staan allemaal mooi in bloei nu. we hebben er een paar paarse soorten tussen staan de foto's zijn een beetje door elkaar geraakt dus weet niet meer welke wat is. er staan 9 planten, royal dane en henkes. dat plantje dat we vergeten waren in de beek doet het ook nog steeds we hebben ze gewoon uit getrokken en zo "even" opzij gezet. wel graaf zoon weed planten, ze zijn niet kapot te krijgen hier nog wat pica's an de toppen: volgende keer maar wat npk korrel mee nemen, ze beginnen wat geel te zien. als er nog een volgende keer komt teminste, toen we rustig ons ding aan het doen waren op de spot, hoorden we plots 2 stemmen in de verte. uit nieuwschierigheid toch maar wat dichter geslopen om het gestprek tussen die 2 mannen te kunnen volgen. heb niets alles kunnen verstaan wat ze zijden maar het ging in ieder geval over het opkuisen van het bos en de polder beek. bij de woorden " banden kraan, tractor en stronken uitdoen" werden we wel even wit zien hopelijk laten ze ons met rust tot we kunnen oogsten. onze weed van de maf licht ondertussen al een tijdje te curen. ze word percies met de dag beter ruiken. nog een weekje geduld en we kunnen er eens van proeven. thx for watching. hopelijk is de volgende update niet de laatste. grtz, animals
×
×
 • Create New...