Jump to content

Polygonum

Full member
 • Content Count

  1,303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Prima

About Polygonum

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

491 profile views
 1. Yo, ik ken Dame blache nog goed van een jaar of 10 geleden. Heb zn verslagen ook allemaal volledig doorgespit. Als je vragen hebt kan ik de meeste wel beantwoorden. Pm maar Grts
 2. Goeiedag mensen. ik heb al heel mijn leven last van add en heb er al concerta en ritalin voor gekregen maar daar ben ik mee gestopt vanwege de negatieve bijwerkingen. Het roken van wiet wil soms wel goed werken maar soms versterkt het de add klachten. Ik rook cannabis ook liever niet. Ik zou graag zelf olie maken van een soort die goed voor mij werkt om oraal te gebruiken voor het slapen. Ik kreeg de tip om een aantal soorten te proberen en degene die het beste voor mij werkt wat meer van te kopen en op laten lossen in olijf olie om op te laten lossen onder de tong. Hoe pak ik dit aan? Alvast bedankt voor d we hulp. Groet Bil. ( mijn maat poly heeft dit bericht even via zijn acount online gezet )
 3. @Konopi, Shit man goede vraag ik probeer me even voor me te halen hoe de gg x amnees ook alweer smaakte. Ik herinner me Amnesia, Vanilla, en 7up Hoe het gecured ruikt weet ik niet, het was erg populair onder mn vrienden dus het was zo weg.
 4. Thanx mensen, ik zal van de week de eerste pics gaan posten. @ Wiekspiet, femzaad ben ik geen voorstaander van. Zie het nut ook niet helemaal zo bij buitenkweek, gooi gewoon 5 a 6 kiempjes per plantgat je kan eind juni al zien of het mannetjes of vrouwtjes zijn en meestal staan er wel meedere vrouwtjes per gat dus kan je ook nog wat selecteren. Irritante aan fem zaad is dat ik er verder ook niet mee kan kruizen.
 5. Hey collega's Een nieuw jaar nieuwe kansen. Mijn guerilla voorbereidingen zijn alweer begonnen. Zojuist een prachtig lapje grond gevonden waar julie alles over gaan horen en zien. Ik vraag mezelf af, gaat HET nederlandse guerilla forum wat drukker worden dit jaar? Voor iedereen die me heeft gevraagd om zaden via mn topic en pm. Ik heb vollop zaden beschikbaar als iemand een goede start nodig heeft Een goede guerilla is er vroeg bij, Succes iedereen dit jaar! Verwacht vanf volgende week mijn nieuwe topic.
 6. Denk niet dat hij zich druk hoeft te maken, dat gaat waarschijnlijk wel vol komen.
 7. Yep Ik doe het ook onder 2x55w, houd er rekening mee dat het licht niet al te diep penetreert maar het is zeer goed te doen.
 8. De Gg2# x Amnesia waren ongeveer 2e week October klaar, in de volle grond. In een pot zullen ze wat sneller zijn. In de volle grond kan je minimal wel rond de 200 gr per plant verwachten met het weer dat we deze zomer hadden. Met wat mooier weer en een plek in de volle zon ( deze stonden half schaduw ) zal dat wel een stuk hoger kunnen uitvallen.
 9. Van alle planten zijn stekken genomen en deze zijn binnen bestoven met een Guerilla gold 5# mannetje ( mijn Eigen versie van Guerilla gold 5# ) Gg2# x Amnesia volledig bestoven. Gg2# x Chucky ook zwaar zaden aan het produceren. Keiharde toppen met echt een zwaar aparte aarde/skunk blueberry geur. Ik zal nog een updatje doen als de zaden klaar zijn voor het breed projectje volgend seizoen.
 10. Ik zou een update doen als het klaar was dus hier komtie dan.. De tuinplanten zijn helaas gejat... De guerilla planten hebben het uitstekend gedaan, zo goed zelfs dat de growshop het niet van binnenwiet kon onderscheiden De Gg2# x Amnesia was echt een knaller, zo goed als geen last van rot zwaar geode citrus 7up amnesia geur en grote compacte toppen. Opbrengst is gemiddeld, ik heb met deense varianten wel grotere oogsten gehaald maar niks dat in de buurt komt van deze kwaliteit. Links outdoor Gg2# x Amnesia rechts Indoor hps Amnesia Droog De Gg2# x Chucky waren een stuk later, deze waren half/eind October pas klaar toen het weer een stuk slechter was. Ze zijn zeer compact en ruiken zeer goed. Alleen de opbrengst viel door het slechte weer in October een stuk lager uit. Ze moeten dus nog wat vroeger worden gemaakt door selectie. Maar er zit zeker potentie in dit soortje dus ik werk met haar verder.
 11. Ok dat is misschien ook een beetje een lullige afsluiting.... Ik zal nu nog een updatje doen en straks als alles droog is en als de zaden klaar zijn. Maar voor een uitgebreider verslag volg me op opengrow. Dit is hoe alles er nu bij staat. De 2 Gg2# x Amnesia. Gg2# x Chucky' s bride. Verduisterde Gg2# x Amnesia, plant 1. Gg2# x Amnesia, plant 2. Ook een stek van Gg2# x Amnesia maar dan in zn eentje in een pot en wat later verduisterd. Gg2# x Chucky, plant 1. Gg2# x Chucky, plant 2.
 12. Dudes, dit topic kunnen Julie verder volgen op opengrow. https://www.opengrow.com/topic/51333-guerilla-gold-breeding-2016/ Ik heb het te druk om 2 topics bij te houden en op opengrow zie ik gewoon meer reacties. Succes allemaal.
 13. Wel mooi, alleen wat laat inderdaad. Kan je er geen simpel afdakje boven maken? Gewoon 6 paaltjes en wat zeil uurtje werk.
 14. De verduisterde Gg2# x Chucky stek. De 4 stekjes die al wat eerder als de plant hierboven waren verduisterd. Links 2 Gg2# x Chucky. Rechts 2 Gg2# x Amnesia. Gg2# x Chucky, ruikt naar zoet rottend fruit. De amnesia ruikt meer naar 7up en doordringende wietgeur. Lastig om uit te leggen. Ze heeft zeer compacte toppen net als de Amnees moeder buiten. De andere Gg2# Amnesia ruikt en oogt hetzelfde. @ Konopi, de Amnees en guerilla gold waren allen zeer rot bestendig. De Chucky heb ik geen rot in gehad maar ik denk dat ze wel wat vatbaarder is. Maar ze bloeit wel vroeger en sneller als de Amnees. @Hier is een top guerilla gold 3# eind September na veel slecht weer.
 15. Thanx K3. @Konopi, Mee eens, er zit nu wel wat bloei in gelukkig. Ik gok dat het voor de Gg2# x Chucky eerste helft October word en voor de Gg2# Amnesia 2e helft October dus ze zullen goed worden getest op slechte weersomstandigheden Daarom ga ik ze nog kruizen met een Gg5# mannetje. En als er dan een mooie vroege tussen zit kruis ik die weer terug op de originele zaden. Ik heb dus maar wat nieuwe stekken getrokken van de guerilla planten. Deze staan nu binnen onder 24uur tl om ze terug de groei in te trekken als dat lukt. De dames buiten doen het goed, het regent nu als de ziekte. Ik heb achteraf de labels omgedraaid.. Maar ik weet nu zeker, dit is de Gg2# x Amnesia\ En dit is de Gg2# x Chucky
×
×
 • Create New...