Jump to content

RiezZ666

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RiezZ666

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Super cool dat je zo aan het brainstormen bent. Ik heb zelf ook regelmatig van dat soort fases. Als je de natuur echt wilt nabootsen, dan moet je ook rekening houden met de kleur van het licht. In de lente begin je met wit (groei), daarna oranje (begin bloei) en daarna rood (avondrood in de herfst, einde bloei).
  2. Dat ziet er echt heel erg lekker uit!!! Ik ben benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. Ik ga je iig volgen....
  3. Ik begrijp dat voorgroeien en de ruimte die de plant krijgt een grote invloed heeft op het uiteindelijke resultaat. Wat me opvalt in het filmpje is dat ze enkele malen de plant spoelen met water en daarna een paar dagen laten "uitdrogen". Als de plant dan "droog" is, geven ze weer water met voeding, zodat de plant dan een "boost" krijgt. Werkt dat uitdrogen echt en wie heeft er ervaring mee?
  4. @Groen Gif: Die plant van Whazzup ziet er echt vet uit. Hoelang heeft die plant in de groei gestaan?
  5. Ik ben echt een leek als het gaat om growen. Ik heb wel plannen, maar wil door hier veel te lezen goed voorbereid zijn, voordat ik begin. Ik lees veel op het forum, maar ik ben nog niet tegengekomen dat een kweek meer dan 200 gram per plant heeft opgeleverd. Vandaar ik dit filmpje heb gepost. Uiteraard geloof ik niet alles wat ik zie, daarom hoop ik op eerlijke reacties van jullie. Mocht het wel waar zijn, dan hoor ik graag wat de methode is om zo goed te kweken.
  6. @Jeice: Er passen natuurlijk nog wel 3 planten onder die ene lamp en dan zit je al gauw aan een kilo. @Spacy: Het is niet mijn bedoeling om reclame te maken. Ik wil gewoon weten hoe zij het doen.
  7. Hallo allemaal, Ik heb in deze topic een filmpje toegevoegd (link) en daarop is te zien dat 1 plant 254 gram droge opbrengst oplevert. Dit is de video: Grow video super silver haze Wat doen zij heel erg goed, zodat er heel veel opbrengst per plant is??? Ik hoor graag jullie mening/aanvulling....
  8. Ziet er heel goed uit ondanks de grote temperatuurschommelingen!! Kan je niet iets doen met je afzuiging om de temperatuur beter te regelen? Bijvoorbeeld met de lamp aan vanaf boven afzuigen en met de lamp uit vanaf beneden?? Misschien een gek idee, maar het zou kunnen werken.
  9. @FoolOnTheHill: Da's idd een goed idee. Thnx.....!
  10. Ze gaan lekker!!! Mooi hoor om die gezonde plantjes te zien!!
  11. Super interessante topic!!! Heel erg bedankt dat je deze info met ons wilde delen. Mijn droom is om in de toekomst de 2 lekkerste soorten met elkaar te kruisen. Ik wist alleen niet hoe ik dit moest doen. Deze topic heeft ineens een heleboel ideeën mijn knar ingepompt!!!
  12. Dan moet je natuurlijk ook even langs "De lachende Paus" De lachende Paus Nieuwe Binnenweg 139A 3014 GJ Rotterdam Veel plezier!!!
×
×
  • Create New...