Jump to content

Sex' n Combi

Full member
 • Content Count

  2,744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Sex' n Combi

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 09/18/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Everywhere
 • Interests
  LIFE
 1. het is mooi weer om te fietsen
 2. kan je beter met een advokaat bespreken lijkt me ...
 3. Het volledige cannabis debat voor belgie in 2014. Wordt stillekes aan is tijd dat er verandering komt in belgie.
 4. dank je wel.... ga ik even doorlopen... zijn die binnendruppelsystemen ook geschikt voor buiten? weet iemand dat ?
 5. http://www.puksupport.eu/irrigatie/tricoflex_polythyleen Wat heb ik hiervoor nodig van deze spullen? 16mm .... 25 mm slangen?
 6. Ik ben bezig met een groententuin aan te leggen voor vrienden van mij, het is niet om weed te kweken, maar boontjes, tomaten, paprikas enzo... Toch moest ik meteen aan wietforum denken om wat advies in te zamelen voor een iirrgatiesysteem, het te bewateren oppervlak is zo een 37m² Het idee is eerst te mulchen ( http://nl.wikipedia..../Bodembedekking ) en daaronder een druppelsysteem of iets dergelijks te leggen, alleen heb ik geen enkel verstand van hydro systemen. Het systeem zou gestuurd worden met de kraan en/of toekomstig regenwater reservoir. Ik zoek iets kwalitatief dat lang mee gaat en weinig onderhoud vraagt.
 7. aja, vergeten.... je moet het watje dan oprollen en inpakken in wat keukenfolie (plastic), een dagje wachten , en hupsake...
 8. een zaadje kan tot 2 weken duren voor het bovenkomt. dit is wat ik doe en bij mij komen alle zaadjes uit. neem een wat, maak ze nat en knijp er daarna redelijk hard in zodat de druppels eruit vallen, maar ook niet op je hardste knijpen, maar wel stevig.... het watje is nu vochtig en niet nat. dan neem ik een potje met wat zaai en stek grond, klein putje met het topje van mijn pink maken, het ontkiemde zaadje erin kieperen, bedekken mat een hééél klein beetje aarde, de verstuiver nemen en goed vochtig maken, plastic keukenfolie eroverheen en enkele dagen wachten, en voila, 100% succes bij mij.
 9. een ideaal formaat van pot.... ik ben nu met 5 en 11L bezig en het is me nu al duidelijk om beter allemaal 5L te nemen, allemaal hoofdtoppen naast elkaar... veel succes met je kweek!
 10. heb de plant nu al omgedaan... is de eerste keer dat ik zo een bladeren heb... zou goe kunnen dat het daardoor komt, de rest lijkt er geen last van te hebben. intussen komen er topjes bij... geen monstertoppen maar zeker en vast wel wat lekkers...
 11. koop gewoon enkele zaadjes die bestemd zijn voor dit klimaat, dat kost je enkele tientjes en dan heb je direkt wat je nodig hebt om wat lekkers te kunnen roken.
 12. je zult zeker een goede papa worden Casto! Plannen.... ideale situaties zie je maar weinig en jouw intenties laten zien dat je een zorgzaam type bent die zijn best doet... dat komt helemaal goed... geniet van deze goddelijke momenten! Dat moet wel wat doen vader worden.... kan het me nu nog niet voorstellen, maar het moet een heftig iets zijn. Nog een fijne dag verder!
×
×
 • Create New...