Jump to content

Markie

Full member
 • Content Count

  752
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Markie

 • Rank
  Kern lid
 • Birthday 05/02/1981

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  friet bier en wijven
 1. Gaat lekker toch? 2 dingen(tjes) je kappen een kwartslag draaien. Is een veelbesproken punt maar naar mijn mening hebben ze dan meer overlap en minder indirect licht. en je hebt netjes wat blusmiddelen, dus je geeft daar wel degelijk om, maar monteert je vsa`s op een onbehandeld droog stukje hout... Beter voorkomen dan genezen lijkt mij.. mooiste is een metalen plaat. Lekker volle tent! keep it up!!
 2. Idd, geen auto`s nemen op dit oppervlak. Athans dan moet je er 25 nemen ofzo. 1,5 x 1,5 m volzetten met 5 planten vergt inderdaad wel een flinke voorgroei. Scroggen misschien wel een leuk idee?
 3. die 4 andere hebben het goed naar hun zin. Die gaan nog flink uitdijen dus die 2 op cocos kunnen er gewoon uit. dat tentje komt wel vol! hoe is je PH? is inmiddels 11 dagen terug dat je postte... en je temp? die fan staat er wel dicht op denk ik. aan de blaadjes te zien verdampen ze heel hard (iets krom en niet glad) `t valt mee maar als t lukt niet direct op de planten blazen maar er langs of onder. keep us posted
 4. in een 11 L pot kan ie wel gelijk op 12/12. een weekje groei zou ik in ieder geval wel doen om de wortels ook wat ontwikkeling te gunnen.
 5. ik deed het ook zoals brabo. eerst ruimte maken en dan een stoel er in. hier was een scrog, de helft omgehakt en in een keer boven de andere helft gehangen.. toen begon het knippen..
 6. hey ouwe, dat zaad moet ook nog rijpen enzo... en gezien ze heel vroeg bevrucht zijn is het niet volle bak zaad. maar weer wel teveel om er tussenuit te pulken.. Zonde om mee door te gaan. Weggooien ook maarja.. Stom dat het mannetje te laat is gespot gewoon.
 7. We gaan toch alles weghalen en opnieuw starten. en stond ook nog een herma tussen. en in bijna alle topjes zit wel 1 of meerdere dikke ballen. De toppen zijn dus niet geheel bevrucht maar toch zodanig dat er veel zaad is gaan ontwikkelen. Heb van 1 plant ze weggehaald waarna het een zielig ding was geworden. En geen garantie dat alles weg is, ze zitten goed verstopt ook..
 8. Markie

  Markies tent

 9. zo, aardige hobbykamer heb je me daar. Wat de officiƫle levensuur is (als die al gegeven word) weet ik niet, ikzelf zeg na 3 oogsten wisselen. Zou daar geen risico mee lopen.
 10. goed nieuws, geen bruin topje te bekennen. zelfs niet op de plantjes er direct naast. was dus nog op tijd. Ik blijf ze wel in de gaten houden in ieder geval. nogmaals dank voor de antwoorden
 11. thanks lostchild. We halen ook nog niks om zolang het niet zeker is.
 12. net nog eens langs geweest. 1% is bruin aan haren. heb nog getracht wat foto`s te maken van wellicht verdachte baarmoederzakken. Heb nog nooit ernaar gezocht dus kan me niet meer voor me halen of dit nu normaal is: laatste foto is een van de weinige bruine haren te zien, door het licht alleen wat lastig
 13. Hey, top, bedankt voor alle antwoorden en foto`s, daar hebben we wat aan. Natspuiten zijn we dan al te laat mee helaas maar goeie tip voor als het ooit nog eens voorkomt. Tot nu toe nog geen bruine haren. fingers crossed. Is nu 6 dagen na verwijderen van het mannetje. Mochten er toch tekenen zijn van bevruchting rukken we heel de boel er uit en gaan we het hok uitsoppen en opnieuw starten.
 14. Beste growers, een vraag waar ik geen antwoord op kan vinden na 2 dagen googlen... Is er in de 2e week bloei, dus na een dag of 12 op 12/12, al kans op bevruchting? Een klein mannetje in de hoek van de tent bleef onopgemerkt. De balletjes waren op 1 of 2 na nog dicht. Uiteraard met uiterste voorzichtigheid weggehaald. De vrouwtjes hadden al wat haartjes en sommige al een klein bolletje bovenop van een cm. Ik kan nergens vinden hoe je bevruchte wiet kan herkennen, als dit al te herkennen is. (nu en niet na het oogsten natuurlijk) Ik hoop dat iemand hier het antwoord weet want online kom je alleen maar tegen hoe je een mannetje herkend, dat is me wel duidelijk
 15. op aarde is afzuren minder van belang. Maar het helpt de plant wel sneller water met voeding op te nemen doordat de wortels minder hoeven te werken als het ware.
×
×
 • Create New...