Jump to content

amnesia013

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Positief

About amnesia013

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,252 profile views
 1. Cezio en hr is allemaal kut. Ik zou voor de he402 gaan en die op een buisventilator aansluiten en samen op een hygrostaat.
 2. Oké, next time een beetje voeding... aan welke Ec moet ik dan denken? En je bedoelt gewoon wortel stimulator Ofzo, Of echt groei voeding? te hoge lv zou zomaar eens kunnen aangezien het vaak 90 procent is in het wortel kastje. ja de trips klopt idd . Word behandeld ze staan onder 30watt led batten 4000k de afstand tussen lamp en bovenkant stekje is zo’n 5-6 centimeter ... de lampen zijn niet warm. ( let niet op de zaadplantjes maar zie foto waar op de lamp te zien is)
 3. Ik heb 10 stekjes van een moeder plant gemaakt en ze staan nu 10 dagen te wortelen , 2 stekjes tonen al wortel . nu zie ik sinds 2/3 dagen bij een derde van de stekjes deze gele blad verkleuring en paarse stelen. iemand enig idee wat het kan zijn of waar ik de volgende keer op moet letten? de temperatuur is gemiddeld 25-27 graden de lv 75-95 meest van de tijd 85 bayern stekpoeder steenwol plugjes ph 6,0 zonder voeding. tl verlichting 4000k ( wel zijn 1 x tussendoor de pluggen nat gemaakt met gewoon leiding water zonder ph-)
 4. Goede vraag, ik vraag me ook af in hoever een plant bijvoorbeeld 1500watt/m2 zou kunnen hebben , als alles uiteraard gekoeld word en de omstandigheden goed zijn
 5. Ik denk te veel N , te weinig lucht circulatie rondom de potten. Er zijn er voldoende op wf die “natte voetjes” “nat kweken” hanteren dat nat kweken gaat wel mits voldoende zuurstof bij de wortels.
 6. Het is gewoon stekken crisis in Brabant en ik wou bevestiging
 7. Wat word er verkeerd gedaan dan?
 8. Of sijbelt het daar ook uit?
 9. Dat is beter dan in je hol
 10. Je zou ook gewoon andwoord kunnen geven als je de moeite al neemt om toch een reactie te plaatsten, nee lightmix is licht bemest met lage Ec waarde voor snelle worteling. Ik zelf kweek er al jaren op en wil niets anders. In wateren met lkraanwater en eventueel minimaal wortelstimulator 10 procent van de inhoud van de pot ( bij 15 liter pot dus 1.5 liter ) Vervolgens als ze droog getrokken zijn ( wat anderhalve week of 2 weken kan duren )water van onderaf 10 procent van de pot per plant geven starten op Ec 1.0( bij Amnesia) en opbouwen naar Ec 1.4 in 4 weken . En dat aanhouden gedurende kweek. Laatste week spoelen met kraanwater
 11. 3 weken wachtlijst in Brabant... is dit overal zo?
 12. Ik heb een Amnesia plant (uit stek) , staan en vraag me af of ik hem door 72 of 96 uur verduisteren in de bloei zou kunnen krijgen zonder dat ik daarna doorga met verduisteren. Wie weet of zoiets mogelijk zou zijn?
 13. Tnx voor de tip! Toevallig ook enig idee bij hoeveel uren licht/ donker de plant gaat bloeien? ( heb er ook nog wat buiten staan op guerrilla plek dat zal moeilijk verduisteren worden...
×
×
 • Create New...