Jump to content

rocking pot

Full member
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

rocking pot last won the day on June 4 2018

rocking pot had the most liked content!

Community Reputation

87 Prima

About rocking pot

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rocking pot

  Rodja

  Weet iemand of user rodja hier nog wel eens komt? Ben contact kwijt.
 2. Inderdaad 20 graden is echt beter, dan curen als de takjes hoorbaar knikken maar niet breken. Als je een kacheltje bijzet, richt m dan niet direct op je bloemen, maar verwarm in direct, dus de ruimte.
 3. Water geven met een litermaat helpt je hierbij!!
 4. Hoe lang moet je nog? Er bestaat ok verschil tussen meeldauw en "valse" meeldauw, alleen dat zul je echt ff aan anderen moeten vragen, of op moeten zoeken, ik kan dat verschil niet zien
 5. Als dat ding wat op je laatste foto links naast je plant staat een ventilator is, zou ik die allereerst een kwartslag draaien, ik denk dat je daarmee je "probleem" Al grotendeels verhelpt. Nooit een fan recht op je planten richten!
 6. Google eens op afbeeldingen van meeldauw.
 7. Geef m ook gewoon wat tijd he, komt vast goed als je er een paar dagen vanaf blijft
 8. Neem ff wat close ups met je lampen uit, dat heeft een wat duidelijker beeld. Als je googlet op cannabis nutrient defficiencies krijg je n duidelijke kaart met de meest voorkomende voedingstekorten en hoe die zich uiten. Kijk zelf alvast daar eens op. Waarom had je trouwens ph5.6? Ik weet niet beter dan dat je op aarde tussen 5.9 een 6.2 schommelt. 5.6 geef ik alleen aan stekjes.
 9. Je kunt op de website van je wateraanbieder van jou regio zien wat r in het water zit, en ok je ph waarde, heb je n beetje n idee
 10. Tof!! Succes ermee!!!!
 11. De lv is bij zaailingen een stuk minder belangrijk als bij stekken, geloof me, dit gaat wel groeien. Tuurlijk is een iets hogere lv tijdens de groei gewenst, maar dit kun je ook bereiken met een paar natte handdoeken in je hok o.i.d. Je kunt ze ook laten wennen door per dag het potje er iets langer af te laten, dus dag 1 één uur eraf, dag twee anderhalf uur etc etc zo doe ik het met m'n stekken
 12. Die helm gooit ie vanzelf af. Ik haal persoonlijk altijd gelijk de afdeling eraf zodra ze boven de grond zijn
 13. Als ik je goed begrijp krijg je dan een soort monstercrop stekken? En hoe lang duurt t voor je ze door revegg heen hebt?
 14. Afhankelijk van t vermogen van je controller kan dat, ik heb 1500m3 afzuig en 750m3 inblaas samen aangestuurd door één frequentiecontroller. Weet je zeker dat je inblaas nooit harder draait als je afzuiger.
×
×
 • Create New...