Jump to content

bruinevingers

Full member
 • Content Count

  1,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bruinevingers last won the day on August 24 2017

bruinevingers had the most liked content!

Community Reputation

154 Goed

About bruinevingers

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Herstellende maar waar komt dat groene mos vandaan :’)
 2. En dat vind je prima werken? @Xaim
 3. Sorry dat ik dit topic bump maar kwam er ineens terecht. Ik zit zelf namelijk te denken om een buisventilator te kopen, van ISO max dit keer. Die krengen zijn ontzettend duur en ik dacht dat dat is, omdat ze veel stiller en efficienter waren dan bijv een ruck of een max fan Ik ben dat gesleep met die enorme boxen zat. Alles vanaf 1000kuub en hoger is gewoon drama :-) Zeker als je een hobby uitvoert waarbij je moet handelen alsof je joden in je huis verstopt hebt zitten. Zijn die iso max dingen stiller of gelijk aan een kist? Weet iemand dat?
 4. Ik meet ondertussen weer met spuit. Denk dat het een combinatie is van meerdere factoren idd maar ben wel benieuwd hoe kou een tekort kan laten ontstaan aan iets, want alles hoort aanwezig te zijn in een all mix ik denk dat ik maar een beetje groeivoeding en schepje lavameel geef en kijken wat er gebeurd de aankomende dagen
 5. Ja dat dacht ik dus ook al. Honger is eerst onderkant wegeten, maar ze beginnen bij mij bij de uitgroei :--) Ik weet dat de persoon van wie ik de stekken heb gekregen ze op mineralen voeding heeft staan (steenwol) Ik vermoed (weet niet zeker) iets van mills. Omdat zijn kamaraad dat ook gebruikt. Ik denk dan toch misschien aan PH schommelingen van zijn minirale ding naar mijn aarde ding. Ik moet wel zeggen, die stekken zagen er top uit met wortels al van 15 cm lang!! Zou me niks verbazen als ie ze laat opkomen in een bubblebucket ofzo, zo zagen ze er iig wel uit. (maar dan zouden ze natuurlijk niet in een blokje zitten) Maar goed dat verklaard dan niet waarom groei voeding de boel recht trekt. er moet genoeg voeding in de aarde zitten. Of kan ie dat dan nog niet verwerken ofzo?
 6. De eerste keer (wat ik er allemaal heb uitgetrokken) was ik mijn doseer spuit kwijt en heb ik op het oog gedaan (was al bang dat ik veel te veel had gegeven en dat daar het probleem lag) de tweede keer helemaal geen wortel stim om te voorkomen dat als dat het probleem was, ik het niet erger maak. normaal geef ik max 2 ML mee van bac (die geconcentreerde wortel stim) waar bestaat dat wortel stim eigenlijk uit? Ik dacht altijd uit aminozuren die de plant signalen geven om wortels aan te maken.
 7. Normaliter zou ik bij een all mix de eerste drie weken alleen water bactos en wortel stim geven. Dat deed ik deze keren ook met het resultaat wat jullie gezien hebben. Eergisteren heb ik 5ml bac bio groei gegeven per 10 Liter water en een schep lavameel. Dat vier keer (elke bak tien) plus bacto’s (geen wortel stim) gisteren heb ik per bak 10 liter extra gegeven met bacto’s en 10 ML groeivoeding (geen wortel stim)
 8. het Lijkt erop alsof ze aan het herstellen zijn. Mijn theorie: door de kou breiden de wortels zich zeer traag uit, waardoor ze niet door de hele bak rijken en bij voeding kunnen komen, het stukje waar ze wel komen, is al depleted. zou dat kunnen? Tweede optie zou zijn: kut aarde met te weinig voeding? (Lijkt me niet) derde optie: de eerste keer (wat ik er allemaal heb uitgetrokken) heeft alles al opgevreten (lijkt me ook stug want die vertoonden precies hetzelfde probleem)
 9. reguleren net zoals alchohol en klaar. Waarom kan/mag ik wel 500 liter bier brouwen in mijn huis zonder gezeur maar geen cannabis?
 10. Nou mannen, of dit heeft me zoveel gedaan dat ik in een fata morgana zit, maar heb ze een zooi groeivoeding gegeven 2 uur geleden en ze lijken groener te worden terwijl ik naar ze kijk :’) ben benieuwd morgen
 11. Ja dat zou het enige corrrecte zijn. Heb ze alleen niet meer, en ben ze ook niet meer van plan te halen
 12. Alsof er niks veranderd is, terug bij af
×
×
 • Create New...