Jump to content

Plutarque

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Plutarque

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bekijk dit eens vanuit een ander kader ... van wie leren wij ? Dit gaat van onze ouders tot samenleving, de maatschappij waarin wij leven. De consumptiemaatschappij dus. Deze heeft geen baat bij mensen die zelfdenkend, zelfstandig en zelfvoorzienend zijn; wel bij afhankelijke slaven ... (Cannabis bevordert het denken en kan men heel gemakkelijk zelf voorzien ... waarom zou wiet toch verboden blijven ?)
  2. Je hebt een mooie verzameling plantjes hasj lover. "Wat doe je tegen regen?" De meeste gemeenten voorzien via de groendienst de verhuur van beschermtentjes. De plaatsing is meestal inclusief en let er op dat je bij de aanvraag de beschermtentjes niet verward met tentsletjes ... ze reageren nogal bitsig ... ik stelde later vast dat de groendienst wat nijdig is op de dienst sport en recreatie, omdat zij deze laatste faciliteit niet kunnen beheren. Toprot is een kwelling voor de buitenkweker in deze regionen. Buiten de planten proberen droog te houden en veel wind te geven, zou ik niet weten wat je nu meer kan doen. Een autoflower of een vroegbloeier zaaien is ook een pluspunt in dit klimaat. Wat je drogen en curen betreft, je lijkt me goed bezig. Nog ff stressen en dan kan je van je oogst genieten.
  3. Respect Doede (clan). Een cannabisvriendelijke partij is een partij die het verbod op cannabis opheft en cannabis in zijn ware perspectief ziet, nl. als een plant. Weliswaar een enorm veelzijdige en heel nuttige plant, maar sinds het cannabisverbod mag dit beeld niet overeind blijven en daarom wordt cannabis constant ten onrechte gedemoniseerd in de maatschappelijke beeldvorming. Wanneer men cannabis wilt gaan reguleren is dit niet cannabisvriendelijk hoor, dit is enkel een gradatie binnen het negatieve beeld dat men ons over cannabis voorhoudt. Toen dat cannabis nog niet verboden was, waren er ook geen speciale regels voor cannabis… of toch ? Eigenlijk herinner ik me toch dat bepaalde overheden de landbouwsector een minimum quota opgaven m.b.t. de te telen cannabis. Onze voorouders kenden dus blijkbaar de waardevolheid van cannabis wel In die tijd vond men zelfs ook bij de apotheker tientallen, zelfs honderden producten met cannabis. Wanneer cannabis als consumptiegoed wordt gebruikt, dan moeten de geldende regels binnen de betreffende sector toegepast worden. Hiermee bedoel ik niet de regels van het huidige Nederlandse cannabisgedoogbeleid, maar wel naar belastingen toe, of als landbouwgewas, of als voedingsproduct, of als … Cannabis moet dus zijn erkenning als plant terugkrijgen. En voor de duidelijkheid, planten kunnen dus voor eigen consumptie geteeld worden. Baas in eigen brein ! Vrede en respect, Smoke en Stem Ze Plutarque
  4. tenzij ... je voor autoflowers gaat
  5. Yo smokkah, Mijn ervaring zegt me om zeker geen extra kosten meer te doen. Als je graag een vette joint hebt zal je waarschijnlijk al te weinig opbrengst hebben. Volgende keer beter !
  6. Ik bezoek enkele CS per jaar. Zo was ik vorige week in A'dam en voor een cannabisgenieter is dit toch altijd wel een beetje een feest In de eerste CS was het al prijs. Op de menukaart stonden verschillende soortjes waarop ik al tijdje geilde, dus ik begon. Euh 1gr red congolese graag, en ook nog 1 gram congolese red berry aub.Waarop de verkoper reageerde met een vervelende blik : "je gaat toch niet allemaal grammetjes bestellen hé". Waarop ik met een brede glimlach, instemmend knikte en vervolgde : "en 1 gr Kalihaze" want dat is toch al weer een tijdje geleden hé". Geen reactie, enkel een ijzige norse blik, wel op een vlot tempo mijn bestelling aan het verwerken. Ondertussen hoor ik op de TV dat het nederlandse voetbal elftal verloren had. Om de verkoper niet verder te irriteren zeg ik : "en om af te sluiten nog wat hash, 2gr sticky fingers graag" ... Toen ik thuis kwam heb ik naar aanleiding van dit topic alles eens nagewogen en wat bleek ? De wietjes wogen : 2 x 0.90gr, en 1 x 0.89gr. De hash 1.84gr en deze bestond uit 2 stukjes. Spijtig genoeg 2 verschillende soortjes. Naast de heel voortreffelijke sticky fingers zat er ook nog een stukje maroc van lage kwaliteit in De kwaliteit van het gevraagde lekkers was prima Spijtig dat er een verkoper was i.p.v. een trekautomaat nou ja, een goede naam kan deze wijze vlug afgebroken worden ... Maar ja, de CS verdwijnt toch eind dit jaar, dus welk nut heeft een goede naam ? Sticky or stinky finger Kalihaze Red congolese (kwam zo uit het zakje, hmm) Congolese red berry (takje inclusief)
  7. Ik ben een cannabisfreak en ik was er ook bij. Ik ben op zoek geweest naar de verdamper waar ook WFleden zouden rondhangen... Er waren 2 verdampers, de druk bezochte van Evert en een eenzame op een bankje aan de filmtent. Wegens het comfort en de rustigere omgeving koos ik om plaats te vatten aan deze laatste, maar blijkbaar had ik verkeerd gekozen want geen WFleden ontmoet... Qua ontmoeten bleef het oorspronkelijk vrij rustig voor mij; tot ik echter een (homemade) hashworstje in mijn shaggie draaide. De walm en het aroma hiervan lokte direct meerdere cannabisgenieters, een beetje zoals bijen naar een pot honing Gelukkig waren er voldoende debielen (en ook enkele idioten en imbecielen) die het de moeite vonden om hun respekt voor cannabis te komen betuigen en om cannabis eens extra in het zonnetje te zetten en te vieren ... zodat het een waardige en geslaagde manifestatie werd.
  8. Ik doe niet graag aan sport, maar om de lichamelijke conditie een beetje op peil te houden koos ik jaren geleden toch maar een voor sportdiscipline, namelijk duivensport.
  9. Mijn ervaring buiten met 1 x toppen bij 2de tot 4de internode, is dat de opbrengst gemiddeld wat hoger ligt. Bij de hogere AF's (+75cm) top ik niet. Succes !
  10. NIETES, zelfs nooit geweest
  11. In Holland The System Fucks You De rechtse kiezers hebben er voor gezorgd dat uiteindelijk ook in Holland the system F*cks You
×
×
  • Create New...