Jump to content

frank.

Members
  • Content Count

    212
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About frank.

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Had je ze in de volle grond staan? Wanneer begonnen ze te bloeien?
  2. Je had toch ook criticals, heb je daar ook een foto van?
  3. Zou een paar ventilatoren niet iets zijn, om op de planten te zetten de laatste weken? http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/se...117994#meerinfo
  4. Wat gobru zegt is niet waar. Dat is eens in de 5 jaar, maar dan nog niet altijd. De boer blijft meestal grasland om zijn boerderij houden, omdat de koeien naar buiten moeten kunnen. Daarom zie je de maisvelden ook verder van de boerderijen af.
  5. Ziet er goed uit! Paar vragen: Dit zijn allemaal RD? Heb je alleen maar kippenmest korrels gebruikt? En wanneer heb je ze op de spot gezet?
  6. Ik denk dat de plant dat ook vind, want die krijgt maar een paar uurtjes zonlicht. En een wietplant die niet meer zonlicht wil in September, kan dat ook? Heb me een beetje verkeken op deze spot namelijk...
  7. Ik heb nu een spot, maar omdat de zon nu te laag staat, vind ik dat ze te weinig zonlicht krijgen. Is het mogelijk dat ik ze kan verplaatsen naar een andere spot? Ik steek net zoals een kerstboom rondom.
  8. cannabusiness, is het jouw gelukt dan, zonder afdak en welk soortje en wanneer zet je ze?
  9. Conclusie is dat je dus beter geen autoflowers kunt zetten.
  10. frank.

    Feminized

    Ik ben ook op zoek naar een soort die eind september klaar is en waar je een grote hoeveelheid kunt krijgen voor een scherpe prijs. 500 st. ofzo..
  11. Hoe gaat het met de planten op de spot?
  12. Ah oke. Is dat commercieel ook interessant of niet?
×
×
  • Create New...