Jump to content

kalemafkees

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About kalemafkees

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

214 profile views
 1. ik ben persoonlijk niet zo te spreken over de cheese van rqs. was heel moeilijk de juiste dosis voeding te vinden waardoor mijn cheese is verbrand die mij maar een tosti
 2. open stukken bosgebied zou wel een optie kunnen zijn. maar ik vind dat ik daar te weinig controle heb. en in bossen zit ook veel (on)gedierte. het guerrilla kweken spreekt me wel aan . ten 1e ben ik graag in de natuur ten 2e ben ik daar graag alleen( rust in mn hoofd) en ten 3e kan je daar ook je hobby nog eens bewerkstelligen . het slepen met materialen zie ik wel tegenop .
 3. Ik ben ook niet zo'n voorstander van bos weghalen dus dat word hem niet . Ik hou het bij een paar in de tuin
 4. Thanks voor je reactie .. klinkt goed . Het blijft lastig soortjes te kiezen vind ik ... je ziet door de bomen het welbekende bos niet meer.... was het maar gewoon legaal dan had ik veel verschillende soorten gezet .. en lekker expirimenteren ..maar helaas
 5. hallo luitjes, zoals de titel al doet vermoeden.. ik zou graag jullie mening weten over de keuze zaadjes / soorten voor dit jaar. laatste jaren heb ik gekweekt: special queen,welke mij goed is bevallen. leuke plant mooi formaat goede geur en smaak. enigste nadeel is dat ze totaal niet schimmelbestendig is en vrij kleine topjes produceert. ook Power plant PP heb ik gehad. deze had wel mooie toppen en een heerlijke hars laag .plant was ook mooi van formaat . en vele autoflowers gehad, maar dit heeft niet mijn voorkeur meer, ze zijn leuk, snel klaar en blijven vrij klein. maar de opbrengst is matig, al kan je er meerdere oogsten uit 1 seizoen halen. nu heb ik mn oog laten vallen op Hollands hope van Dutch passion. qua smaak ken ik deze soort niet maar als ik de verhalen moet geloven kan je toppen krijgen ter grootte van een cola fles(mits je haar goed verzorgd. ze zou wel schimmelbestendig zijn. als ik deze soort google op afbeeldingen zie ik wel dat ze nogal rood kan gaan zien. zelf rook ik het grootste deel op. maar ook een deel gaat de deur uit. ik kan mij zo verstellen dat niet iedereen zit te wachten op een rood wietje. wie heeft er ervaringen met Hollands hope? en zijn er mensen die mij een bepaalde soort kunnen aanraden die qua smaak/ geur / opbrengst en die ook nog eens goed e slijten is? ik ben op zoek naar en schimmelbestendige soort gezien de lamme zomers in ons landje. ik neig dus wel naar een indica oveheersende soort aangezien die sneller klaar is. maar ook daar zitten weer nadelen aan. ik hoor graag jullie tips! cheers Kale
 6. hallo luitjes, ik heb nu meerdere malen vertafort organische voedingskorrels/tabletten langs zien waaien bij wat webshops . wat ik mij afvraag ; is hier al wat bekend over de resultaten die met deze (volledige) voeding te behalen zijn? ik kan er maar weinig over vinden. zelf wil ik dit wel proberen maar ik heb altijd vloeibare voeding gebruikt en daar goede resultaten mee behaald(buiten). ik ben niet graag de eerste met een slechte ervaring zeg maar. wat is jullie visie op deze voeding? cheers Kale
 7. ikzelf kweek al jaren royal Queen. prijs/kwaliteit is zeer goed te noemen. in ruim 8 jaar tijd maar 1 zaadje gehad wat niet is ontkiemd ( allen in grond gestopt ). de special Queen # is een zeer stabiel soortje. en ook niet onbelangrijk ,prijstechnisch zeer aantrekkelijk . waarom deze zo goedkoop is begrijp ik niet want er komt een heerlijk wietje vanaf. ze is niet rotbestendig en word vrij hoog, ik heb er gehad die ruim boven de 2,5 meter werden(zonder te toppen uiteraard ). heerlijke soort die ook nog eens lekker weg rookt. ook van royal Queen de autoflowers gehad. deze bevielen mij minder goed.. slappe dunne plantjes en zeer gevoelig voor voeding...dit is slechts mijn persoonlijke ervaring dus ik kraak deze lijn niet gelijk af. ik heb van DHS de huismerk WW Auto gehad.. zeer mooie compacte toppen met veel kristallen. goed te onderhouden en ook makkelijk te kweken. smaak is uitermate goed. ook de PP fem zijn zeer goede planten van DHS huismerk. mooie grote bladeren /dikke stammen en vrij goede toppen(niet al te groot maar wel vol hars) duurt wat langer voor ze klaar is . het is even zoeken voor je jouw soort hebt gevonden maar dan blijf je ze ook kweken ( in mijn geval ).
 8. ik ben zelf ook zeer benieuwd naar deze soort. ik ga deze ook z├ęker uitproberen dit jaar. of ik hem guerrilla ga zetten of op mijn gebruikelijke stekje buiten weet ik nog niet,ze komt er sowieso !
 9. is dit niet puur zodat de overheid ook een graantje kan meepikken ? ik bedoel dan word er toch ook belastinggeld over die kwekerijen betaald?! m.a.w. in het voordeel van de overheid en daarom reguleren?
 10. kan je nog stekken dan van een plant die al bloeiverschijnselen vertoont?
 11. bloeitijd die aangegeven is klopt ongeveer 99,9 procent niet. het is allemaal natte vingerwerk,soms staat er ook de bloeitijd op vermeld maar dat geld voor binnenkweek ,en zelfs dan klopt het nog vaak niet.
 12. klopt wel maar dat geld voor ons allen die buiten kweken...mijn voorgevoel zegt wel dat we wel een leuk nazomertje krijgen.. wat dat precies is weet ik niet... liefst zou ik mijn eigen klimaat regelen maar daar begin ik niet aan na 1 keer uit huis te zijn gezet bij de plaatselijke W.V.B.
 13. thanks voor de reacties. tja een nazomer... we hebben geen eens een echte normale zomer, al groeien mijn dames wel als kool. ik heb nog 2 x special Queen en 1 x PP staan waarvan de pp al ruim boe de 2 meter reikt in in omvang ook vrij aardig is. de Queen's zijn wat minder groot. daarvan is de grootste denk ik 1,85 en de kleinste( slakkenmaaltje geweest) 1,60 cm. PP vind ik echt een heerlijk soortje om te kweken. ik had nog een 4 tal white widow auto's staan,deze heb ik moeten omhakken begin deze maand doordat de rot begon toe te slaan ,ze konden nog wel een week of 2. maar ja .... i heb nu toch zo'n 60 G waar ik even mee vooruit kan. anyways... pray for the sun!
 14. ik wou zeggen.... wat zie jij voor vreemds? een behaard vrouwtje
×
×
 • Create New...