Jump to content

Faded

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Faded

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Thanks tjoe! Ze zijn iig veel groter al op 14 dagen dan ik had bij mijn eerste kweek.
 2. De bubba kush De sweet tooth Ze staan beide in dezelfde aarde, zijn allebei 14 dagen oud. Volgens mij groeien ze wel goed. Moet ik mij zorgen maken over de gele plekjes op de sweet tooth? Alvast bedankt.
 3. Faded

  BubbaxSweet

  Bubba kush & Sweet tooth auto
 4. Top oogst, altijd mooi als het meer is dan je verwacht. Rookse!
 5. Wat een cola haha damn. Droog je in een kartonnen doos? Moet je die open of dicht laten tijdens het drogen?
 6. denk je dat je de 200 gram gaat halen? zou mooi zijn!
 7. Ja ondanks dat het mislukt is heb ik toch veel geleerd en dat komt de volgende kweek alleen maar ten goede. Dankjewel! hoop dat ik zsm kan beginnen met de volgende kweek
 8. Sorry voor de late reactie. Ik heb de plant buiten op het balkon gezet. Daar lijkt ie best redelijk te overleven. De lamp is binnen en de voeding. Nieuwe zaden zijn onderweg en dan begin ik weer opnieuw. hopelijk gelijk goed
 9. Volgens mij hebben jullie gelijk de output is 110v dus dat zit wel goed. Dus dan ligt het aan het wattage denk ik. Bedankt voor de feedback Ik zou ook liever een 220v hps lamp gekocht hebben maar bevind mij in Georigie. Vanuit NL een pakket laten bezorgen kost rond de 200 dollar. vanuit Amerika 50 dollar.
 10. 220v - 110v ? hij werkt namelijk wel alleen de converter word te heet. Het apparaat heeft een stekker met 2 vlakke en 1 ronde steel. Maar ik heb net gehoord dat ik 4.5 amp x 120v moet rekenen. Dus hat wattage van de converter moet 1000 watt zijn ipv 500 watt. Kan dit kloppen?
 11. Ik heb een nieuwe lamp gekocht en ik heb een 110v - 220v 500watt converter maar deze begint na 5 minutenen al te roken. MIschien kan iemand aan de hand van deze foto mij vertellen wat voor wattage converter ik moet kopen.
 12. Er zit 9 liter in de pot. Ja ventilator staat aan en het raam staat open als de lampen aanstaan. Dus ik denk niet dat het daar aan zou kunnen liggen. zit ook een opening in de kast waardoor ik altijd de warme lucht voel uitkomen.
 13. Haha ja dat zou wel vreemd zijn. Wat nog vreemder is, is dat het nu wel gestopt lijkt met erger worden.. Snap er niks van.
×
×
 • Create New...